Mnie tez się podobaja, a kupując wózeczek zobaczyłam, że ten sklep ma własnie ich kolekcję i bucików i ubranek. Buciki zakupiliśmy takie zieloniutkie, jakby z nabuku, wyższa kostka - zapinane wkoło kostki i maja takie dwa słodkie kolorowe motylki przytwierdzine sprzodu i z boku bucika. Fotkę wkleję jak będę w domku i zrobię zdjęcie. A dresik jest bężowy, bluza z kapturkiem zapinana na zameczek, rękawki różowe i ściągacze, a spodenki bez ściągaczy beżowe z różowym paseczkiem. Jest z tej cieńszej bawełny tzn. bez ocieplenia, taki na wiosnę i chłodne dni lata!Mojemu M bardzo się spodobał i mimo ceny zakupił - koszt to 85 zl - więc jak dla mnie to cena straszna! No ale raz na jakiś czas można zaszaleć, a Oliwka wyglada w nim super!
skarbel zdjęcia trzeba wcześniej zlinkować możesz to zrobić tutaj LINKOWANIE wystarczy, że wybierzesz foto a potem rozmiar najlepiej 640x480 i klikasz host it... gdy pojawi się nowa strona wybierasz ostatnią opcję z linków i kopiujesz ten link i przechodzisz na forum, klikasz adres obrazka, wklejasz tamtejszy skopiowany link . Na dole pod ekranem gdzie piszesz zaznaczas Html i robisz DODAJ KOMENTARZ )
zlinkowalam pociag mezowi i stwierdzil ze jak bedziemy robili dziecieca pzreprowadzke (czyli w przyszle wakacje) to jesli dalej bede zainteresowana to mozemy to nabyc :)
opis tez jest zachecajacy Komplet składający się z 30 naklejek w 4 kolorach: biały, czarny, czerwony, zielony, niebieski. Ilość torów w zestawie pozwala ułożyć 4,5 metra torów nie licząc zakrętów. Pozwala to rozpocząć budowę linii na jednym krańcu pokoju i skończyć po przeciwnej stronie. Na koniec wstawiamy pociąg z kolorowymi wagonami i doklejamy dymki do pociągu.
* Możliwość zaplanowania aranżacji przed wyklejaniem * Łatwe w aplikacji * Fantastyczny rezultat przy minimum pracy * Łatwe do usunięcia * Świetna stymulacja wyobraźni dziecka * Zadziw swoich znajomych, nie muszą wiedzieć jakie to proste
Aniu dzięki, że chociaż Ty myślisz o nas hihi ;p Faktycznie super - no i można z niego korzystać nie tylko latem - pomysł z piłeczkami zajefajny - pewnie frajdy by było co niemiara
widziałam temat łóżeczkowy ja mam takie łóżeczko i póki co sprawdza się dobrze. And, specjalnie dla ciebie poszłam się na nim uwiesić i trzeba dość dużej siły, żeby się podniosły przeciwne nóżki, choć fakt, że łóżeczko się odgina, więc jak ci dzieciaki będą często tak wisieć, to może się w końcu rozwalić - ale wydaje mi się, że nie powinno, bo to w sumie żadna skomplikowana konstrukcja. Na pewno nie ma szans, żeby się złożyło samo - do tego trzeba umijętności i przypadkowo się nie da go złożyć. Minus to brak poziomu pośredniego, jest tylko górny i dolny, przy czym jak dodałam materac normalny i podwyższenie z ręczników, to główka malca jest niemal tak wysoko jak góra łóżeczka, więc jak tylko zacznie się przekręcać, to trzeba zejść na ten dolny poziom
super basenik :) ja tez wlasnie jestem na etapie poszukiwania baseniku :) mam podobny do tego co ma skarbel ale chce wiekszy co by i mama dupe zmiesciła :) widzialam fajne na allegro no i ceny tez nie duze :) trza sie rozejrzec ;)
kfiatuszku ale on jest raz ze plytki a dwa to raczej dla maluchow a nie dla doroslych. tzn moze jeden dorosly wejdzie w te kolo bez zjezdzalni ale juz po frajdzie z pluskania by bylo...
a ten drugi... pomysl jaki zaduch bedzie pod takim plastikiem
U teścia na działce mam mały zwykły okrągły kupiony w tesco - dzieciaki mają mega frajdę łącznie z Anką, rodzicami i dziadkami - bo najlepsza zabawa to sam fakt chlapania wodą dla nich (i dla nas ) Nie kupilibyśmy żadnego basenika - nie nasza działka jesteśmy tam bardzo rzadko itd - ale dzieciaki wskoczyły dziadkowi do takiej metalowej wanienki - balii oj to był dopiero raj dla nich a ile śmiechu przy tym mieli!