a u nas na dzialce jest jeszcze taki nieduzy basen z mojego dziecinstwa... moja mama przywiozla go z USA w 81roku i wyobrazcie sobie ze nie przecieka w dalszym ciagu a byl najpierw eksploatowany przeze mnie i teraz od 4lat co roku przez Gabrysie...
Ja mam na oku koło mnie (niedaleko) działeczkę. Tylko jest bardzo zachwaszczona i nie wiem czy udałoby się ją doprowadzić do ładu :( jest jeszcze 1 wielki minus płot graniczy z chodnikiem i ruchliwą ulicą :( więc mało "prywatna" by była bo zieleni zasłaniającej nie jest za dużo
po prostu TARA :D nawet nie wiedziałam że się to tak nazywa hehehe a moja Babcia miała taką i taką większą metalową (aluminiową) i co jakiś czas ja wyciągała i na niej prała bo "frania nie dopiera"
Kfiatuszku ja widzialam Malego kolezanki w tej ze zwierzaczkami i wygladalo to super. wcale nie takie ciemne jakby sie moglo wydawac. ciekawe czy beda mieli cos takiego dla starszych dzieci bo bym Gabrysi tez kupila :)
Dwa lata temu kupiłam Gabrysi Bandankę w Lidlu - płaciłam około 8zł - Gabi była dzieckiem które nienawidziło czapek ale ta przeszła :D Super rzecz i teraz też chyba kupię (tzn na to lato) czapki z daszkiem jakoś u nas sie nie sprawdzają a różne bandanki widziałam na ryneczku - cena do 15 zł zależy od kolorów rozmiaru i stoiska
ja jestem wygodnicka i chcialabym juz od razu tak skrojona jak te h&m :) tych normalnych kwadratowych nie umiem po prostu ladnie wiazac...
Lady widzialam te nocniki w sklepie i w sumie dla chlopca dobre bo maja wysoka ta zabudowe z przodu ale ogolnie ksztaltem i wykonaniem wole te z serii disneya :)
a mòj M ze swoim bratem ,jak byli mali to dòl wykopali wyscielili folia i nalali wody i to byl ich basen,maja takie zdiecie no cyrki,a W OGòLE MòJ M jak byl maly to byl straszny urwis!!!!!!!!!!!!!!!!!!zeby VEVe DO NIEGO sie nie podala...
Tak Lady - to butki do chodzenia, były rozmiary od 19 do 23. One mają wyższą i taką wzmocnioną kostkę i w środku wyprofilowaną wkładkę. Mnie się spodobały, bo nie różowe. Ale różowe też nabędę, bo nie ma co ukrywać, że dużo ciuszków dla Oliwki mam własnie rożowych.
IWA pytam gdyż jestem ciekawa kiedy Ja zacznę rozglądać się za obuwiem dla mojej ZoZoli :) na razie wiem, że ma wysokie podbicie i przymierzyć jej but graniczy z cudem!
Lady - te co ja kupiłam są fajne w zakładaniu, bo jak się rozepnie to mają taki duży otwór na stopkę, więc nawet większego rozmiaru nie musiałam jej kupować (w większym wyglądała jak w kajaku i nie mogła chodzić po sklepie). Mój M powiedział, że nie będzie małej męczył w za dużych butkach tylko dlatego, że szybko rośnie jej nóżka i z nich wyrośnie. Zakupił takie na teraz, a później - powiedział - że kupi jej nowe!
kupilam Krzysiowi buciki z befado ale zauwazylam ze jak ma cos na nozkach to niechetnie chodzi. sis przywiezie mu jeszcze jakies kupowane na oko po wymiarze podeszwy biorac (najwyzej zabierze i zwroci bo tylko w PL na tydzien bedzie) wiec wydatek butowy nas ominie :)
IWA - befado kosztuja ok 30zl czyli bardzo tanio i spokojnie mozna kupowac co jakis czas kolejne. chyba nie tylko wydaja sie ale SA dobre - maja atest zdrowej stopy i sa polecane w niektorych miesiecznikach dzieciecych
to są buciki zakupione w CCC z tego co widziała je i spoglądałam na nie pod kątem Julci... niestety podbicie nie dla niej!
Ja jeszcze z bucikami czekam sobie cierpliwie bo jak na razie mała chociaż stoi i sa momenty gdzie stoi o własnych siłach to wg mnie jeszcze ma czas...
Dziewczyny w końcu kupiliśmy foteliki chłopakom ;D Było przymierzanie i zapinanie w aucie - no i M i ja jesteśmy zadowoleni - zobaczymy jak maluchy będą się zachowywać w podróży CHICCO KEY 1X-PLUS