Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Hmm.. No może...
    Chciaż na fotach z widokami ze swojego okna pokazywała prawdziwe pola :)
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeMay 10th 2008
     permalink
    daaaawno temu byłam w jakiejś znanej miejscowości wczasowej we Włoszech i widoki były podobne: centrum miasta - dyskoteki, kramy, ludzie, światła, hałas a na obrzeżach same pola :)
  2.  permalink
    A tak w ogóle to fajne jestescie z tym fotografowaniem zakupów :):):)
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 11th 2008 zmieniony
     permalink
    AGA haHA ja Krakowianka jestem i u nas mòwi sie na pole....a pole do uprawy ,to na razie marzenie ,ktòre kiedys moze spelni sie...
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 11th 2008
     permalink
    JEMMA ,ja tak mieszkam tzn ,na wsi i 9 km od miasta ,wiec do cywilizacji nie jest tak daleko...WLOCHY sa przepiekne ,polozone geograficznie idealnie jak dla mnie...
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeMay 11th 2008
     permalink
    Stokrotko, ja zamówiłam z allegro ten leżaczek..http://www.allegro.pl/item362524612_2500_szt_sprzedanych_lezaczek_fisher_price_l0539.html

nie wiem jak tu wkleić zdjecia wieć wklejam stronkę:(

wszystkie moje koleżanki sobie go baaaaaardzo chwala a ja też nie wiedziałam jaki kupić;( i zastanawiałam się miedzy tym a tym co włąsnie dziewczyny na poprzedniej stronie pisały.. jutro albo pojutrze ma dojść, to najwyżej napisze co i jak bo szczerze mówiąć kupowałam go w ślepo bo w żadnym sklepie w poznaniu go nei znalazłam, mimo iż z mężem ostro szukaliśmy..zresztątego z poprzedniej strony też nie dorwaliśmy:(

no nic zobaczymy na dniach co i jaK:))hihi
    •  
      CommentAuthorstokrotk_a
    • CommentTimeMay 12th 2008
     permalink
    Dziękuję Beatko :) Też oglądałam ten leżaczek. Jak już będziesz go miała to poproszę o recenzje :bigsmile: Pozdrawiam :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeMay 13th 2008 zmieniony
     permalink
    OKI:)) właśnie czekam na niego, dzisiaj najdalej jutro mam go dostać:)) znajome sobie go bardzo chwalą;)) wieć zaryzykowałam:) jak tylko dojdzie i go wymacamy i posprawdzamy od razu dam znać:)

Acha:)) koleżanki mówiły i zresztą widziałam że ich starsze pociechy (2-3 latka) mimo iż leżaczek był kupiony dla maluchów które niedawno urodziły, siedzą i bujają sie jak w foteliku bujanym..ciekawa jestem czy nam też starczy AŻ na tyle:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 13th 2008
     permalink
    ja bede sprzedawala nasz lezaczek bujaczek z fishera (taki jak pokazala Aga na poprzedniej stronie) takze jesli ktoras bylaby chetna to wiadomosc na priv poprosze a sie cenowo domowimy :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    mój dawno sprzedany ale suuuper się sprawdził :) polecam zatem tak samo jak dziewczyny ten sam model :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    A ja z ręką na sercu mogę polecić ten co ja zamówiłam, dzisiaj przyszedł, skręciłam go i jest suuuper:))..fakt, moje dziecko w nim nie leżało bo siedzi jeszcze w brzuchu:))hihi..ale jest właśnie u mnie koleżanka która polecała mi ten leżaczek cały czas, jej pociecha ma 5 miesięcy, leżaczek kupiła w anglii jak była i cały czas mi go zachwalała..i powiem Wam, że naprawdę jest fajny:)), przede wszystkim stabilny i ma fajne blokady, maluch moze spokojnie sobie w bardziej leżącej pozycji w nim leżeć, fajna budka chroniąca od słoneczka, którą jak się rozsunie to jest pozycja bardziej leżąca, dwie zabawki na pałąku grający melodyjkę kotek i dzwoniący kotek, a z boku na poręćzy jest ptaszek którego się wciska..

naprawdę mi się podoba:))i wiem że będzie bardzo praktyczny:)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Beata a po co budka chroniąca przed słoneczkiem ??? :shocked:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U W A G A chwalę się a co !!
    Nasze szaleństwo zakupowe :P

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia te beach buddies super. no i te sandalkowate butki mnie powalily. super musza wygladac na malych stopach :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beatka jesli masz dom to moze i budka z daszkiem sie sptrawdzi - my lezaczka uzywalismy w domu wiec budka byla zbytkiem.. pewnie gdyby nie to ze miejsca malo to bym go na razie zostawila a tak to trzeba opchnac na rzecz innego ustrojstwa no i kaska tez sie sprzeda :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania dzięki - "sandale" jak to mój M mawia są zajefajne i super wyglądają na naszych małych stopinach ;D
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeMay 13th 2008 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny, to nie jest budka chroniąca przed słoneczkiem, hihi, ja sobie jatak nazwałam, bo to jest taki malutki daszek czy jak to nazwać który jak się przesuwa to oparcie sie kładzie tak jak to w spacerówkach jest:) do takiej bardziej leżącej pozycji..a słońce to ja mam przez balkon, bo mieszakmy w kawalerce:))hihi..po prostu ciężko to opisać ot tak, wieć tak to se nazwałam:) , ale stokrotka napewno wie o co mi chodzi bo też oglądała ten leżaczek:) a miałam zdać relacje jak dostanę już leżaczek:)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    IZUNIA fajne zakupki...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia oj szalałaś szalałaś :)) dobrze, że dziewczynki nie masz hi hi hi
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    rehabilitantka polecila znajomej dla dziecka buciki Dr. Fabio

sa
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Izuniu super kompleciki :) sandale wypasione ;)ja na lato to musze troche koszulinek z krotkim rekawkiem kupic bo choc mam z tamtego roku i wydaja sie duze to wszytskie są dosc waskie :) a jak zauwazyłam moje dziecie starsznie szybko sie brudzi :P zreszta nie tylko moje chyba :D
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ANia to cenowo jeszcze nie są drogie... dwie moje znajome muszą swoim córom kupować buty, które kosztują ok 200 złotych za parę wrrr Dziewczyny albo krzywo chodzą albo mają koślawe kolanka!
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 14th 2008
     permalink
    Ja mocno się cieszyłam że będę mieć butki po Gabi no i mam ale kapcie :( z reszta jak narazie niestety Iśka nie spasowała się z porą roku. Kozaczki mamy owszem 4pary chyba nawet ale sandałki niestety. I chyba trzeba będzie czegoś poszukać bo nóżka zaczyna sie pocić małej w kapciu i skarpetach z podeszwą
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Izunia super ciuszki, sandałki ekstra, a ja tez musze cos kupic bo ciepło się robi, dziś mam zamiar czapkę mu cienką nabyć.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady bo to nie sa buty ortopedyczne tylko profilaktyczne. fakt dziecko mialo problem ze stopa po urodzeniu i teraz rehabilitantka dala takie zalecenie... w sumie nie podobaja mi sie te buty ale maja jedna bardzo dobra rzecz - rzepy - Krzysko ma wysoka nozke w podbiciu i niestety w czesc bucikow nie idzie mu nozki wlozyc. nawet niektore befado sa za plytkie :(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorka - polecam czapeczke MirMar taka z siateczka wszywana z super cienkiej bawelny. na fotach poniedzialkowych Krzysiowych mozesz ja zobaczyc... glowka sie przynajmniej dziecku nie poci
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    My kupiłyśmy taką chustkę
    http://www.czapkimika.pl/lato/chu1.jpg
    http://www.czapkimika.pl/lato/chu.jpg

swoją drogą na allegro kosztuje 16zł a u mnie na rynku 10 my płaciłyśmy 8 z rabatem
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Aniu dzięki za podpowiedź dziś jeszcze chce mu kupić buty w których może chodzić, mam nadzieje ze u mnie cos w miescie będzie,a jakie to są firmy ze znakiem zdrowej stopy?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorko z tych przystepnych cenowo i moim zdaniem doskonalych na lato to befado czy lemigo
    z tych drozszych - dawid elefanten bartek
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    O widze ze zetpol tam jest a mam papucie dla Mata z tej firmy:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ladniutka...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ja też muszę zakupić sandałki dla Oliwki! U mnie w obuwniczym jest Dawid- te mi sie podobaja, ale u nas nie widziałam ich:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Z mojej "masy" body z krótkim rękawem dla Weroniki tylko 4 okazały sie dobre a reszta maleńkie :( moje dziecię nosi już częściowo rozmiar 74. Dokupiłam jej w Biedronce 2-pak body z krótkim rękawem za 7zł bez grosza
    http://www.biedronka.pl/img/promocja/3NextWeek/2008.05.19/s1_b.gif

Czy zakładacie dzieciaczkom np t-shirty czy koszulki na gołe ciałko?
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Mój M uparł się, że trzeba zakupić Bartka, ale ja jeszcze się zastanawiam. Podjedziemy do Wrocławia i zobaczymy co nam wpadnie w oko i co bedzie dobre na Oliwkę!:wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ja jeszcze nie zakładałam, ale mam dużo takich bluzeczek z krótkim i zastanawiałam się właśnie ostatnio czy trzeba coś pod spód czy samą?!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja z reguly klade body bo to najwygodniej ale jak przyjdzie prawdziwe cieplo to bede zakladala polowke i spodziany bez podkoszulek... ja sama podkoszulek nie nosze, Gabrysia nie nosila wiec i Krzysia katowala nie bede.... warunek - brak aplikacji bo inaczej te przyszycie lub jej wykonczenie moze niezle podraznic cialo

And - a jesli idzie o biedronke to oni maja troche zawyzona rozmiarowke... Krzysio juz sie nie miescie w body 86
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja małej założyłam podkoszulek z krótkim ale pod spód body na ramiączkach - wydaje mi się że jak podkoszulek wysmyknie się ze spodni będzie jej niewygodnie, no i spodnie będą ja obcierać zsuwać pampersa itd ... ale tak jak napisałam - mam takie wrażenie
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: And - a jesli idzie o biedronke to oni maja troche zawyzona rozmiarowke
    Ja teraz wzięłam rozmiar 80 bo był o pół cm większy od 74. Ale 62-68 z Prenatal (takie miałam z krótkim) są za małe a 80 jeszcze za wielkie
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ps pisząc podkoszulek mam na myśli nie podkoszulek na ramiączkach ale zwykły t-shirt z krótkim rękawem
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez pod sukieneczki ,albo bluzeczki ,body na ramiaczkach z cienkiej bawelny,bo trzymaja pieluche...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No własnie - ja tez myślałam o zakupieniu kilku par body na ramiaczkach takich z cieniutkiej bawełny (miałam takie w ubiegłym roku). Wtedy zawsze będzie pewność, że Nie będzie gołych plecków. A jak będą upały to chyba jednak sama koszulka!:wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    fajne body takie na ramiaczka byly w C&A - przyzwoita cena jeszcze bo 9.90
    u nas w skelpie dzieckowym totalna bezfirmowka jest po 16.90

latem to ja planuje glownie rampersy lub wlasnie samo body
  3.  permalink
    Widziałyscie torty pieluszkowe????

[url]http://www.tortypieluszkowe.com/pl/torty.html[/url]

hf

gh
  4.  permalink
    To fajoskie- organizer na słoiczki :):):)

jh
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga torty rewelacyjne ale cena ????
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ok znam cene ... :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    niezly prezent taki tort... baaaaardzo oryginalny :)

a ten organizer to tez fajna sprawa jak sie ma gdzie postawic... ja musze sie dokopywac do szafki, niestety Krzysko wykumal gdzie chowam sloiczki i namietnie sie zakrada zeby je powyjmowac :confused:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    u mnie w kuchni mam jedną szafkę dla Julci gdzie nie ma dostępu. Słoiczków nie daję jej więc problem z głowy!
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.