Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 14th 2008
     permalink
    a propos sloiczkow - w rossmanie jest promocja na deserki,niektore dania i soki z hippa :)
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 15th 2008
     permalink
    Faktycznie - torty z pomysłem ;D
    Co do organizera ... Już raczej by mi się nie przydał :P
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Mi też już by sie nie przydał taki organizer- Oliwka nie jada słoiczków, wczoraj zjadła miseczkę zupki z naszego garka z kalafiorem, a popołudniu troszke ziemniaków z sosem od naszej karkóweczki! A na dzisiaj np. babcia rano przyniosła jej troszke szczawiowej z jajkiem (ostatnio jak była to zajadała się nią jak nie wiem co).

Ale te torty to mi sie podobaja, a ile takie coś kosztuje:???
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMay 15th 2008 zmieniony
     permalink
    Czy to oby na pewno są buciki wiosenne - to DAWID - takie buciki sa u mnie w sklepie kosztują coś ok. 70 zł i bardzo mi sie podobają, ale czy na chłody wiosenne i letnie nie sa za cipłe????

--
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMay 15th 2008 zmieniony
     permalink
    A te podobno z kolekcji letniej - tez fajne!

Kurcze mam problem , musze zakupić Oliwce buciki do sukieneczki na roczek i wogóle i nie wiem jakie, a sandałki tez trzeba i pełne tez by się przydały, bo jakby faktycznie zimno miało być na wakacjach nad morzem i wogóle jakiś deszcz i brzydka pogoda.

A wogóle to pisze tak dużo o butach bo moja Oliwka wczoraj zrobiła 2 kroki sama i już sama sobie stoi i widzę, że w roczek to ona wejdzie o własnych siłach! :clap::cheer::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iwa te pierwsze to wygladaja bardzo masywnie i faktycznie na dosc cieple buty. ja na bank bede dokupowala jeszcze befado cale kryte

a pamietasz ze buty dla takiego malucha powinny byc o 1cm za dlugie?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a co do sloikow to u mnie niestety kasa na to ciagle jeszcze idzie - glownie desery bo Krzysko ok reaguje tylko na owoce tropikalne i gruszke a no i raz w tyg dostaje danie z wolowina albo cielecina bo tego nie kupuje w sklepie (raz ze ciezko dobrze rozgotowac dwa te 'dobre' czesci sa po diable drogie)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania ale dla takiego dzieciątka to przecież Pani w mięsnym Ci odkroi kawałek bez problemu. Osobiście kupuję i proszę o maleńki kawałek dla dziecka!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady u nas cieleciny sie nie jada a dopoki mlody je sloiczki to mu urozmaicam - mi strasznie cielecina cuchnie jak sie ja gotuje. wolowine tez jak mam gotowac pol dnia zeby byla mieciutka to co 2 tyg wole 4zl na sloik wydac
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania nie wiem bo dla mnie cielęcina ma normalny zapach z kurczaczkiem i z warzywkami jest smaczniutka!
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeMay 17th 2008
     permalink
    My kupiliśmy dzisiaj Natalce bumboxa do pokoiku, żeby miała na czym słuchać kołysanek i bajeczek i wymieniliśmy punkty w realu na żyrafkę z fisher prise'a:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    100krociu jesteś zadowolona z fotelika CHICCO - a raczej Nati ?? U nas już przetestowane - chłopaki zaciekawione światem podczas jazdy a po 20 min już drzemią - wygodnie je "położyć" - super jesteśmy zadowoleni i zagłówek naprawdę fantastyczna sprawa i główka naprawdę nie jest spocona :wink:
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeMay 17th 2008 zmieniony
     permalink
    Jeszcze go nie przetestowałam w samochodzie. Nie było czasu. Natalka jest jeszcze chyba za mała do niego bo waży niecałe 8 kg. Jest za to długa (ok 75 cm) i w graco główka dotyka już "kołnierza" fotelika. Strasznie się ostatnio poci w graco i dużo płacze podczas jazdy, więc myślę, że do 2 tygodni spróbujemy podmienić foteliki.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 17th 2008 zmieniony
     permalink
    100krociu zlecą te 2 tyg :D
    Ja teraz nie wiem ile chłopcy ważą [chyba około 9-9,5kg], ale w fotelikach mają luzu i na długość jest ok - regulowany zagłówek z pasami bardzo wygodne.
    • CommentAuthorewa74
     permalink

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=178&i=bodyyu9.jpg][/URL]
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja kupilam VEVE takie body na lato,chcialam cale biale ,ale nie bylo...
    • CommentAuthorfmartunia
    • CommentTimeMay 18th 2008
     permalink
    Dziewczyny jezeli ktores z was ma body rozpinane kopertowo lub na calej dlugosci, tak samo koszuli rozpinane z przodu w rozmiarze 62 niezniszczone to ja chetnie odkupie.
    Tylko to moge zakladac Alicji przy tej szynie:/
    --
    •  
      CommentAuthorharpijka
    • CommentTimeMay 19th 2008
     permalink
    Fmartunia, polecam body zapinane kopertowo kupowałam od tego sprzedawcy body tej firmy już wcześniej - wtedy akurat z długim rękawem, ale body bardzo fajne, dobrej jakości i w sumie nie drogo. Jak potrzebujesz z długim, to przeszukaj aukcje, albo może napisz do sprzedawcy, może mają w zapasach, tylko nie wystawiają
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeMay 19th 2008
     permalink
    ja mam zwykłe kopertowe z długin rękawem na 62 i z crocodillo 68 (ale wychodzi małe).
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeMay 20th 2008
     permalink
    pozwolcie ze wam pokaze stroj galowy dla mojego roczniaka :)

d
    --
    •  
      CommentAuthorMamadusi
    • CommentTimeMay 20th 2008
     permalink
    No super bedzie nazeczony Dusi wygladal :wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeMay 21st 2008
     permalink
    fmartunia body 68 z crocodillo to te "I Love Mum", co też masz. Są w bardzo dobrym stanie. Te drugie 62 są gorsze. Bawełna cieńsza. Wieczorem wrzucę ci fotki, bo teraz jestem w pracy.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kfiatuszku, ale Kacperka wystroisz fiu fiu :P
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    oglądałam ostatnio te wszystkie foteliki i sama nie wiem który wybrać, małego nie mieliśmy z sobą więc nie mogłam go przymierzyć :wink: martwię się żeby fotelik nie był za ciasny bo mój maluszek podczas ostatniego szczepienia ważył 9300 i mierzył 83 cm , a chwile czasu już minęło
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    skarbel ile ważył i mierzył?????????????????????????????????? :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:

A ja myślałam , że moja Oliwka jest duża, a ma prawie rok i 11.200 waży i mierzy tyle co twój synek!
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    Iwa ale mój przy starcie miał 4300 i 62 cm więc przybiera normalnie ale jest duży jak na swój wiek i mam problem nawet z kupieniem ciuszków typowo maluszkowych:cry:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Skarbel masz kogo nosić
    Kfiatuszku ślicznie będzie Kacperek wyglądać
    A mnie się to podoba tylko gdzie ja to wstawie
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hahahahahahaha - myszorka dzieciaczki miały by niezłą zabawę. Jak masz ogródek to będzie jak znalazł! :wink::wink::wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Iwa niestety ogródka brak, ale zabawa byłaby super,
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 23rd 2008
     permalink
    w Biedronce jest wypzredaz body z krotkim rekawkiem - 2pack kosztuje 6.99 :)
    maja tez kubeczki butelki i sliniaczki(2pack) po 3.99 - co ciekawe taki sam sliniak w sklepie dzieckowym kosztuje 7.99 za sztuke :confused:

a i coccodrillo ma 20% przeceny na niektore ubrania
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 26th 2008 zmieniony
     permalink
    mam do sprzedania lezaczek bujaczek Fisher Price do 18kg - stan BDB++

wszystkie info na priv :)

fd
    •  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeMay 26th 2008
     permalink
    Aniu dzięki za info, już mam te body,ale śliniaków brak
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 26th 2008
     permalink
    Myszorko moze jeszscze dorzuca, u nas bylo ich cale mnsotwo. kupilam jedna paczke ale ogolnie to rednio zadowolona jestem bo jak woda sie wyleje to nie wciagaja tylko woda po nich splywa.. :confused:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeMay 27th 2008
     permalink
    z NEXTA dla chłopaka aukcja - fajne bermudy i bluzeczka
  1.  permalink
    lady- widzę,że polubilas nexta;)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ha też to zauważyłam :P
  2.  permalink
    ja chyba najbardziej lubię mothercare, gap i nannette. Oczywiscie oprócz polskich ciuchów- bo te są najfajniejsze :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    najlepiej mi się wyszukuje ciuszki po nazwie a na razie rzeczy jakie zamówiłam z nexta są fajne... 3 sukienki, 2 polarki, 2 koszulki, 1 krótkie ogrodniczki!!! no i cenowo fajne a jak na razie to tylko jedną laska miała wpadkę bo nie poinformowałam o małym defekcie więc jeśli zakupy będą takie jak do tej pory to OK

Dzisiaj wygrałam sukieneczkę na licytacji george fajniusia na zdjęciu zobaczymy w realu jaka będzie!!!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    motherace i gap są fajne tak samo ale tej ostatniej nie znam firmy!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja jednak uwazam ze next jest przereklamowany. zwlaszcza po tym jak kolezanka przyjechala z UK i stwierdzila ze u nich kupuje sie to za grosze i tylko na wyprzedazach i pozniej do PL sle
    u nas w outletach mozna kupic bardzo duzo nexta. dla doroslych drogo ale dla dziewczynek co raz taniej. to wlasnie mnie zdziwilo. nie tak dawno byly ceny powalajace a teraz nowa spodniczka dla 6latki ok 25zl (do niedawna byly ponad 40)
    byc moze konkurencja spadek cen powoduje
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Nanette jest bardzo fajna jakosciowo. spokojnie 3 dzieci w niej wysmiga:)
    bardzo lubie gap i old navy ale jakbym miala wybierac z nich to prym wiedzie gap.
  3.  permalink
    ja z nexta uwielbiam bawełniane bluzeczki
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A ja spodnie - miałam dużo i byłam zadowolona - teraz znowu zakupiłam letnie :P
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    no Ja na razie w dzinsach najwięcej się obsadziłam z nexta i jest super
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cherokee i Erlay days też są OK - jak dla nas :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Gap jest też drogi!
  4.  permalink
    Ja nie lubie hani w dzinsowych ciuchach.
    Ale fakt- dla siebie najwygodniejsze dzinsy jakie kupiłam to własnie był next
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a Ja znowu lubię dzinsy.... tym bardziej na śląsku gdzie na każdym kroku brudno to dzins się sprawdza...
  5.  permalink
    ja uwlielbiam nbawełnę i jasne, pastelowe kolory.
    mam full ciuchów z dzinsu, które wypycham od razu na allegro i nawet nie czekam, żeby dorosła
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    GAP na allegro widzialam ze chodzi w przystepnych cenach w outlecie u nas tez znacznie taniej niz next czy early.
    a swoja droga w stanach na wyprzedazach koszulki z gapa i old navy kupic mozna za 3-5dolarow a bluzy takie juz fajne po 10-12. moja kuzynka sie smieje ze nie dziwi sie ze tyle osob handluje na allegro wysylajac rzeczy prosto od nich - ludziom w PL sie oplaca a ten ktos w US tez niezle zarabia. zwlaszcza jak sie ma karty rabatowe w danym sklepie
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.