Mi też już by sie nie przydał taki organizer- Oliwka nie jada słoiczków, wczoraj zjadła miseczkę zupki z naszego garka z kalafiorem, a popołudniu troszke ziemniaków z sosem od naszej karkóweczki! A na dzisiaj np. babcia rano przyniosła jej troszke szczawiowej z jajkiem (ostatnio jak była to zajadała się nią jak nie wiem co).
Ale te torty to mi sie podobaja, a ile takie coś kosztuje:???
Czy to oby na pewno są buciki wiosenne - to DAWID - takie buciki sa u mnie w sklepie kosztują coś ok. 70 zł i bardzo mi sie podobają, ale czy na chłody wiosenne i letnie nie sa za cipłe????
Kurcze mam problem , musze zakupić Oliwce buciki do sukieneczki na roczek i wogóle i nie wiem jakie, a sandałki tez trzeba i pełne tez by się przydały, bo jakby faktycznie zimno miało być na wakacjach nad morzem i wogóle jakiś deszcz i brzydka pogoda.
A wogóle to pisze tak dużo o butach bo moja Oliwka wczoraj zrobiła 2 kroki sama i już sama sobie stoi i widzę, że w roczek to ona wejdzie o własnych siłach!
a co do sloikow to u mnie niestety kasa na to ciagle jeszcze idzie - glownie desery bo Krzysko ok reaguje tylko na owoce tropikalne i gruszke a no i raz w tyg dostaje danie z wolowina albo cielecina bo tego nie kupuje w sklepie (raz ze ciezko dobrze rozgotowac dwa te 'dobre' czesci sa po diable drogie)
Lady u nas cieleciny sie nie jada a dopoki mlody je sloiczki to mu urozmaicam - mi strasznie cielecina cuchnie jak sie ja gotuje. wolowine tez jak mam gotowac pol dnia zeby byla mieciutka to co 2 tyg wole 4zl na sloik wydac
My kupiliśmy dzisiaj Natalce bumboxa do pokoiku, żeby miała na czym słuchać kołysanek i bajeczek i wymieniliśmy punkty w realu na żyrafkę z fisher prise'a:
100krociu jesteś zadowolona z fotelika CHICCO - a raczej Nati ?? U nas już przetestowane - chłopaki zaciekawione światem podczas jazdy a po 20 min już drzemią - wygodnie je "położyć" - super jesteśmy zadowoleni i zagłówek naprawdę fantastyczna sprawa i główka naprawdę nie jest spocona
Jeszcze go nie przetestowałam w samochodzie. Nie było czasu. Natalka jest jeszcze chyba za mała do niego bo waży niecałe 8 kg. Jest za to długa (ok 75 cm) i w graco główka dotyka już "kołnierza" fotelika. Strasznie się ostatnio poci w graco i dużo płacze podczas jazdy, więc myślę, że do 2 tygodni spróbujemy podmienić foteliki.
100krociu zlecą te 2 tyg :D Ja teraz nie wiem ile chłopcy ważą [chyba około 9-9,5kg], ale w fotelikach mają luzu i na długość jest ok - regulowany zagłówek z pasami bardzo wygodne.
Dziewczyny jezeli ktores z was ma body rozpinane kopertowo lub na calej dlugosci, tak samo koszuli rozpinane z przodu w rozmiarze 62 niezniszczone to ja chetnie odkupie. Tylko to moge zakladac Alicji przy tej szynie:/
Fmartunia, polecam body zapinane kopertowo kupowałam od tego sprzedawcy body tej firmy już wcześniej - wtedy akurat z długim rękawem, ale body bardzo fajne, dobrej jakości i w sumie nie drogo. Jak potrzebujesz z długim, to przeszukaj aukcje, albo może napisz do sprzedawcy, może mają w zapasach, tylko nie wystawiają
fmartunia body 68 z crocodillo to te "I Love Mum", co też masz. Są w bardzo dobrym stanie. Te drugie 62 są gorsze. Bawełna cieńsza. Wieczorem wrzucę ci fotki, bo teraz jestem w pracy.
oglądałam ostatnio te wszystkie foteliki i sama nie wiem który wybrać, małego nie mieliśmy z sobą więc nie mogłam go przymierzyć martwię się żeby fotelik nie był za ciasny bo mój maluszek podczas ostatniego szczepienia ważył 9300 i mierzył 83 cm , a chwile czasu już minęło
Iwa ale mój przy starcie miał 4300 i 62 cm więc przybiera normalnie ale jest duży jak na swój wiek i mam problem nawet z kupieniem ciuszków typowo maluszkowych
w Biedronce jest wypzredaz body z krotkim rekawkiem - 2pack kosztuje 6.99 :) maja tez kubeczki butelki i sliniaczki(2pack) po 3.99 - co ciekawe taki sam sliniak w sklepie dzieckowym kosztuje 7.99 za sztuke
a i coccodrillo ma 20% przeceny na niektore ubrania
Myszorko moze jeszscze dorzuca, u nas bylo ich cale mnsotwo. kupilam jedna paczke ale ogolnie to rednio zadowolona jestem bo jak woda sie wyleje to nie wciagaja tylko woda po nich splywa..
najlepiej mi się wyszukuje ciuszki po nazwie a na razie rzeczy jakie zamówiłam z nexta są fajne... 3 sukienki, 2 polarki, 2 koszulki, 1 krótkie ogrodniczki!!! no i cenowo fajne a jak na razie to tylko jedną laska miała wpadkę bo nie poinformowałam o małym defekcie więc jeśli zakupy będą takie jak do tej pory to OK
Dzisiaj wygrałam sukieneczkę na licytacji george fajniusia na zdjęciu zobaczymy w realu jaka będzie!!!
ja jednak uwazam ze next jest przereklamowany. zwlaszcza po tym jak kolezanka przyjechala z UK i stwierdzila ze u nich kupuje sie to za grosze i tylko na wyprzedazach i pozniej do PL sle u nas w outletach mozna kupic bardzo duzo nexta. dla doroslych drogo ale dla dziewczynek co raz taniej. to wlasnie mnie zdziwilo. nie tak dawno byly ceny powalajace a teraz nowa spodniczka dla 6latki ok 25zl (do niedawna byly ponad 40) byc moze konkurencja spadek cen powoduje
Nanette jest bardzo fajna jakosciowo. spokojnie 3 dzieci w niej wysmiga:) bardzo lubie gap i old navy ale jakbym miala wybierac z nich to prym wiedzie gap.
GAP na allegro widzialam ze chodzi w przystepnych cenach w outlecie u nas tez znacznie taniej niz next czy early. a swoja droga w stanach na wyprzedazach koszulki z gapa i old navy kupic mozna za 3-5dolarow a bluzy takie juz fajne po 10-12. moja kuzynka sie smieje ze nie dziwi sie ze tyle osob handluje na allegro wysylajac rzeczy prosto od nich - ludziom w PL sie oplaca a ten ktos w US tez niezle zarabia. zwlaszcza jak sie ma karty rabatowe w danym sklepie