w biedronce w ofercie sa body na krotki rekaw, rampersy na ramiaczka i z krotkim rekawem po cale 4.99 w rozmairach 56-86 :) rampersy mozna wynalezc w nawet neutralnych wzoroach ale i takich wscieklych nie brakuje ;)
Myszorko u nas rampersy pojawily sie chyba jakos teraz bo w poniedzialek ich nie bylo na bank. a body to juz inne takie cienkie letnie - chociaz ja wole te z miesistej bawelny (u nas w koszach dalej mozna znalezc 2pack za 6.99) a rampersy fajne - wzielam na lato Krzysiowi do spania
Aż pójdę dziś zobaczyć czy są te na ramiączkach i jak wyglądają. Mam 2 body na ramiączkach i są super pod krótki rękaw lub cienką bluzeczkę na upał - ale jeszcze ze 2 by się przydały bym nie musiała wieczorem szybko prać by na rano były suche.
Co do intymnych części ciała to u nas nie było jakiegoś wydziwiania - cipka, cipulka, sporadycznie cipulinda a u Kuby - siusiak siurak, tylna część to po prostu pupa, pupsko.
Nad wodą dzieci do około 2 lat puszczałam na golaska, Anka mając jeszcze jakieś 5 lat kąpała się w samych majtkach. Może to błąd ale u nas w domu nie ma jakiejś wielkiej tajemnicy na temat wyglądu ciała - wiadomo nikt nie biega cały dzień na golasa, ale nie ma krzyku jak ktoś wejdzie do łazienki... Kuba ma 7 lat Gabi 4 i nadal razem się kąpią (do niedawna i Anka potrafiła z nimi włazić do wanny ale wtedy było za dużo sprzątania po nich i woda nawet na suficie )
No moja Oliwka raczej na golaska tez nie będzie po plazy biegąć. Zakupiłam jej taki fajniusi strój kąpielowy, a tak pozatym to majteczki kąpielowe, albo pampers - zobaczymy!
And no moim zdnaiem pod spod sie nie nadaje chyba ze juz spodenek zakladac nie bedziesz.... pamietasz rampersy co to w zeslzym roku byly takie na napy w kroku i na ramionach?? to wlasnie takie same
Przepraszam, że na chwilkę zmienię temat. Potrzebuję porady odnośnie krzesełka do karmienia. Które są najlepsze (oczywiście w rozsądnej cenie)? Zastanawiam się nad Coneco Planet, czy może któraś z Was ma takie? Czy wszystkie krzesełka są tak ohydnie foliowe? Wiem, że się łatwo myje ale w ciepłe dni dzieci się chyba do nich przyklejają albo wręcz ślizgają.
Ja mam meteriałowe: beebee w kolorze: RED ,TAPICERKA MATERIAŁOWA. Bardzo łatwo sie czysci, ma wkładkę dla niemowlat, rozkłada sie na półleżąco i ma regulowany podnużek. Jestem bardzo zadowolona
Wpadłam dziś na chwilkę do Pepco i kupiłam dziecku sandałki takie do wózka. w moich różowa jest tylko podeszwa i wewnętrzny materiał a góra butka biała
dokładnie-jak dziecko małe to sie nie interesuje a jak wieksze jak mój np to mata jest wyginana na wszystkie strony swiata a i tak on z niej ucieka .Ja mam taka za 75 zł z jakiejs firmy baby MiX i jest super kolorowa z takim motywem lwa .Mi sie podoba a Piotruś ma na nią "zlewke"
A ja mam Tiny Love Wyspę i uważam , że jest super. Złożyłam ją dopierow w ubiegłym tygodniu. Moja Oliwka była nia bardzo zainteresowana. Miała ją zdaje się od ok. 2-3 miesiaca i bardzo często na niej leżała. Mogłam ją tak połozyć a ona się bawiła wiszącymi zabaweczkami. Jak zaczęła siedzieć to baw8iła się tymi przytwierdzonymo do podłoża, a na koniec to odczepuiłam pałąki i na niej Oliwka się bawiła. Teraz kupiłam puzle piankowe to matę wyprałam w pralce i złożyłam do torby. Nie sprzedaję - jest taka fajna, że szostawiłam dla drugiej dzidzi! O taką:
słyszałam jeszcze lolek i kokoszka (to chyba od tej kurki) ale najczęściej u nas siurek, siusiak, cipka, pipka a ja uważam, że mata to bardzo fajna sprawa, mój malec spędza tam dużo czasu i bardzo mu się podoba. Mojej nie ma już niestety na allegro, bo szukałam, ale wybrałam w miarę najtańszą, z 2 pałąkami na krzyż, 5 zabawkami wiszącymi, podłoże o różnych strukturach, lusterko w podłożu. Kamilowi bardzo się podoba, sięga do zabawek, interesuje się nimi. Wcale nie uważam, żeby mata za ponad 200 zł była w czymkolwiek lepsza.
dziewczyny, w czym wasze maluchy śpią w lato?? ja na razie ubieram pajace, ale mały mi wyrasta i myślę, że może mu za ciepło będzie,to bym już większe kupiła co innego
harpijko - może zakup mu piżamkę dwuczęściwą?! Ale prawdę powiedziawszy to moja Oliwka dopiero od 2 tygodni w takiej śpi. Chyba jednak najlepiej będzie mu w pajacu, a jak będą straszne upały i w domu masz gorąco to samo body!
Ta firma ma też takie buciki o których pisała Ania tylko z firmy Befado, xczy jakoś tak, ale mnie się wydaje, że ona mają bardzo słabo usztywniona piętę i wogóle mi sie nie podobają:
Polecam dziewczyny, miałam okazję pooglądać kilka fasonów i dziewczęcych i chłopiencych w sklepie u mnie i są naprawdę świetnie wykonane, za skórki, wkładka profilowana - skórzana, pięta świetnie usztywniona, podeszwa giętka. Moja Oliwka w nich śmiga już 2 tygodnie i wydaje mi się że są OK. Pozatym koszt to ok. 70-80 zł.
no ja się chyba przerzucę na body z długim rękawem, u mnie w nocy dziś było w sypialni prawie 25 stopni, nad ranem otworzyłam całe okno i spadła do 22, ale to i tak gorąco dzięki dziewczyny
O temat chyba skończony ale ja małego tez kładłam w pajacach bo on sie odkopuje a teraz zakładam mu body z krótkim rekawkiem i cienkie spodenki jak od pizamki albo długi rekaw body i na dół nic
w TESCO sa fajne body w trójpaku.Super bawełna ,nie rozciągają sie przy praniu.My dostaliśmy je od szwagierki ale w piatek jade kupic jeszcze jedne to powiem Wam ile kosztują ale pewnie nie sa drogie.
harpijko to macie zimno w domu ;) ja mam 29 stopni ;) moj spi w pieluszce i koszulce albo w body tylko :) generalnie im mniej tym lepiej :) a i tak mu potowki wyskoczyły na brzusiu ;)
i ja mam turystyczne zamiast tradycyjnego i potwierdzam, że na wyjazdy ten oryginalny + ja gruby koc kładłam, bo ten materac ma łączenia, które wg mnie mogą powodować dyskomfort