Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorharpijka
    • CommentTimeJun 12th 2008
     permalink
    a ja chciałam dodać, że wg Zawitkowskiego bidon z rurką zdecydowanie dużo lepsze rozwiązanie niż kubek niekapek
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Lady a w Smyku pewnie taki bidon to już kompletna drożyzna - kuknęłaś może na cenę ?? :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Harpi ja też to słyszałam ... jednak chcieliśmy spróbować wszystkiego :P
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia nawet nie spojrzałam na cenę!!!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Wiedziałam - nic się nie stało :P
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia pewnie jak będę miała kupić to i tak kupię :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja bede molestowala sis zeby podeslala Krzysiowi takie zestawy... w zeslzym roku miala je dla Kaspra i super sprawa a u nich taki bardzo duzy komplet kosztuje ok 15-17$
    vcfd
    ds
  1.  permalink
    no własnie Myszorko nad tym z NUKa też myslałam .No chce jakis kupic,czyli mówicie,że avent w wiekszosci przypadków sie nie sprawdził...zobacze w takim razie ten NUKa i z Lovi
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania w tym zestwie dużo się powtarza elementów....
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady tak zgadza sie :) te jest calkiem przydatne bo mozna miec u jednej baci, u drugiej babci w domu i jeszcze na wyjazd... niektore naczynka mozna kupic w zestawie 10szt tego samego bo one sa z dosc cienkiego plastiku i nie wytrzymaja nie wiadomo ile...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Majtki treningowe - od pieluchy do nocnika.
    Pielucho-majtki posiadają specjalną warstę, pozwalającą maluchowi odczuwanie wilgoci, jednocześnie nie przepuszczają wilgoci na zewnątrz.Są bardzo pomocne w procesie uczenia dziecka do wykorzystania z nocnika.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania first ma znacznie szerszą gamę produktów szczególnie świetne te z kubusiem... kupując laleczkę lamaze wertowałam strony kiedyś i było to połączone z first ale nie wiem czy to to samo!!!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania ten zestaw tych kubeczków i pojemniczków fajny kolorystycznie - lubię takie rzeczy i jak dla mnie to dobrze, że tego dużo - może poszukam czegoś podobnego u nas :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady tak zgadza sie maja z czegos takiego co melatonine czy jak to sie zwie przypomina.. mi zalezy na czyms zwyklejszym i tanszym zeby w kazdym domu gdzie bywamy na dluzej pozostawiac :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia ja szukalam na allegro ale nie bylo a zestawy u nas jak widzialam w dzieckowym to jakies firmowki byly i dosc drogie niestety
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi zalezy na kubeczkach z przykrywka i wlasnie rurka i takich zamykamych ale jak szukasz zwyczajnych naczynek to moze IKEA??
    W skład zestawu wchodzi : Talerzyk , miseczka , kubek , widelec , nóż , łyżeczka .
    fd
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania ale jak dla mnie za duże są sztućce!!!
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Dla mnie też za duże, widziałam je na żywo w IKEI i to są zastawiki dla większych dzieci - moim zdaniem - oczywiście!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Eee nie Ania - to co wklejałaś wcześniej bardziej mi się podoba :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    też się z tym zgadzam co napisałaś!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    :bigsmile::wink::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no te IKEA to tez nie to co mi sie podoba ale wiadomo gusta i gusciki wiec wam wrzucilam :P

na EBAY ten zestaw kosztuje $9.99 szkoda ze koszty przesylki ze stanow wysokie...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania no i do polski nie wyślą czy wyślą ?? bo Ja jak zamawiam z niemieckiego to znajoma płaci mi i swój adres podaje a jej tato przywozi do nas!!!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a mi się to podoba z sassy
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady ten akurat ma zaznaczone ze wysylka poza usa po uzgodnieniu... mozna wszystko uzgodnic jesli idzie o wysylke za granice tak samo jak na naszym allegro. moja kolezanka sporo zamawia z amerykanskiego ebay'a i jej przysylaja bez problemu tyle ze ona robi wieksze zakupy jednorozawo bo koszt paczki morskiej (idzie ok 4-6tyg) takiej juz duzej to ok$35-45 a lotnicza (idzie ok 4-10dni) to taka nieduza to wydatek rzedu $20(ja wiem tyle co spodnie jeansowe czy buty) .
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    te kubeczki też ładnie wyglądają
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    koszty przesyłki przewyższają :) dlatego w polsce też mozna doszukać się fajnych rzeczy na ich wzór
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja mam dla Krzysia na razie tylko lyzeczki z tommee tippee. widelczykow jeszcze nie posiadam ale i tak mlodmu najlepiej idzie jedzenie palcami :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady ja nie zamawiam celowo, przy okazji po prostu zloze zamowienie :wink:
    a jesli idzie o zakupy to kolezance sie oplaca. zamawia a to na ebay a to w sklepach internetowych na wyprzedazach i czasami jeszcze na allegro opchnie czy komus odsprzeda i koszty przesylki nie dosc ze sie zwroca to jeszcze i czasami zarobi :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja na razie widelców nie podaję chłopakom - jedzą łyżeczką [ja im podaję] albo trzymają w rącze :D
  2.  permalink
    jednak kupilam ten

Image Hosted by ImageShack.us

--
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho ten ustnik jest od 6 m-ca ?? Jeśli tak to chłopaki moje też go lubią :D Tego po 12 m-cach nie za bardzo tolerują :P
  3.  permalink
    tak Izunia jest od 6 mca i zanim dałam jemu sama pociagnełam bo chciałam zobaczyc jak to idzie.Nie jest źle,tzn nie jest cieżko
    --
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
     permalink
    Dziewczyny poradżcie mi proszę...muszę wybrać komodę kąpielową lub coś co ma przewijak bo nie mam w łazience kompletnie gdzie dziecka po kąpieli przewinąć a komodę z przewijakiem mam w pokoju do którego musiałabym cały dom przebiec po schodach....szukam czegoś nie za wielkiego odpada napewno primi sogni z wysuwanym przewijakiem-za wielki i za wysoki dla mnie...odpada też taka wanienka z przewijakiem mocowana na wannie bo mam owalną i są za krótkie...błagam poradzcie..myślałam o brevi aqua dosć spora jest ale może macie jakieś doświadczenia :neutral:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moja znajoma przebiera na pralce ,na ktòra kladzie przewijak ,ten plastikowy...
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
     permalink
    ja nie mam w łazience pralki i to jest ten problem że absolutnie nigdzie nie mogę umieścić przenośnego przewijaka stad mój problem:sad:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    to myj bobasa w pokoju...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Agness my i mala i Krzysia mylismy w pokoju/przedpokoju bo w naszej lazience jest ciasno a wanienka ktora mielismy w wannie lazienkowej sie nie miescila
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja również początkowo kąpałam chłopaków w pokoju = potem szybko przenieśliśmy się do łazienki bo tam mi było o wiele wygodniej no ale ja mam w łazience pralkę :P
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    moja Julka kąpana w łazience a przewijak mam na pralce tuż przy kabinie!!!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania byłam dzisiaj w sklepie w troszkę bardziej odległym od mojego miasta no i poza LAMAZE były niektóre rzeczy FIRST no i mają być też te różne kubeczki i nie tylko... zatem w sklepie też to już jest...

Izunia w sosnowcu w exlusiv baby
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady no to jak kiedys bedziesz i bedzie taki zestaw to zerknij na cene :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania nie ma sprawy .... rzadko tam jadę bo daleko mam ale są tam w sumie trzy sklepy dziecięce dlatego czasami lubię zrobić tam wyskok
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Lady to daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała !! Ja jestem zainteresowana tym zestawem :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia dam .... babeczka powiedziała, że jak przedstawiciel przywiezie to wezmą... nie jest pewna czy w całości czy pojedyncze sztuki ale na pewno coś będzie!!!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Fajnie to mnie cieszy :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    z pewnością jak będę w sklepie a coś będzie to zadzwonię do ciebie i dam znać!!!
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
     permalink
    nie mogę w pokoju bo mam na piętrze i po dość stromych schodach a wnoszenie wanienki jeszcze z woda moze być skomplikowane....tylko łazienka zostaje tylko jaka komodę wybrać kapielową?
    --
  4.  permalink
    Agness- ja mam komode kapielowa. Wanienka w KAZDEJ jest mała i musisz mieć swiadomość,że bedziesz kąpała w niej max do 3 mies. za to przewijak jest super i służy mi do dziś ;)
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeJun 13th 2008
     permalink
    Ja mam dużą komodę, a na niej przewijak. Kapie w łazience, zawijam w recznik i niose do pokoju
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.