ja bede molestowala sis zeby podeslala Krzysiowi takie zestawy... w zeslzym roku miala je dla Kaspra i super sprawa a u nich taki bardzo duzy komplet kosztuje ok 15-17$
no własnie Myszorko nad tym z NUKa też myslałam .No chce jakis kupic,czyli mówicie,że avent w wiekszosci przypadków sie nie sprawdził...zobacze w takim razie ten NUKa i z Lovi
Lady tak zgadza sie :) te jest calkiem przydatne bo mozna miec u jednej baci, u drugiej babci w domu i jeszcze na wyjazd... niektore naczynka mozna kupic w zestawie 10szt tego samego bo one sa z dosc cienkiego plastiku i nie wytrzymaja nie wiadomo ile...
Majtki treningowe - od pieluchy do nocnika. Pielucho-majtki posiadają specjalną warstę, pozwalającą maluchowi odczuwanie wilgoci, jednocześnie nie przepuszczają wilgoci na zewnątrz.Są bardzo pomocne w procesie uczenia dziecka do wykorzystania z nocnika.
Ania first ma znacznie szerszą gamę produktów szczególnie świetne te z kubusiem... kupując laleczkę lamaze wertowałam strony kiedyś i było to połączone z first ale nie wiem czy to to samo!!!
Ania ten zestaw tych kubeczków i pojemniczków fajny kolorystycznie - lubię takie rzeczy i jak dla mnie to dobrze, że tego dużo - może poszukam czegoś podobnego u nas :D
Lady tak zgadza sie maja z czegos takiego co melatonine czy jak to sie zwie przypomina.. mi zalezy na czyms zwyklejszym i tanszym zeby w kazdym domu gdzie bywamy na dluzej pozostawiac :P
mi zalezy na kubeczkach z przykrywka i wlasnie rurka i takich zamykamych ale jak szukasz zwyczajnych naczynek to moze IKEA?? W skład zestawu wchodzi : Talerzyk , miseczka , kubek , widelec , nóż , łyżeczka .
Lady ten akurat ma zaznaczone ze wysylka poza usa po uzgodnieniu... mozna wszystko uzgodnic jesli idzie o wysylke za granice tak samo jak na naszym allegro. moja kolezanka sporo zamawia z amerykanskiego ebay'a i jej przysylaja bez problemu tyle ze ona robi wieksze zakupy jednorozawo bo koszt paczki morskiej (idzie ok 4-6tyg) takiej juz duzej to ok$35-45 a lotnicza (idzie ok 4-10dni) to taka nieduza to wydatek rzedu $20(ja wiem tyle co spodnie jeansowe czy buty) .
Lady ja nie zamawiam celowo, przy okazji po prostu zloze zamowienie a jesli idzie o zakupy to kolezance sie oplaca. zamawia a to na ebay a to w sklepach internetowych na wyprzedazach i czasami jeszcze na allegro opchnie czy komus odsprzeda i koszty przesylki nie dosc ze sie zwroca to jeszcze i czasami zarobi :)
Dziewczyny poradżcie mi proszę...muszę wybrać komodę kąpielową lub coś co ma przewijak bo nie mam w łazience kompletnie gdzie dziecka po kąpieli przewinąć a komodę z przewijakiem mam w pokoju do którego musiałabym cały dom przebiec po schodach....szukam czegoś nie za wielkiego odpada napewno primi sogni z wysuwanym przewijakiem-za wielki i za wysoki dla mnie...odpada też taka wanienka z przewijakiem mocowana na wannie bo mam owalną i są za krótkie...błagam poradzcie..myślałam o brevi aqua dosć spora jest ale może macie jakieś doświadczenia
Agness my i mala i Krzysia mylismy w pokoju/przedpokoju bo w naszej lazience jest ciasno a wanienka ktora mielismy w wannie lazienkowej sie nie miescila
Ja również początkowo kąpałam chłopaków w pokoju = potem szybko przenieśliśmy się do łazienki bo tam mi było o wiele wygodniej no ale ja mam w łazience pralkę :P
Ania byłam dzisiaj w sklepie w troszkę bardziej odległym od mojego miasta no i poza LAMAZE były niektóre rzeczy FIRST no i mają być też te różne kubeczki i nie tylko... zatem w sklepie też to już jest...
Izunia dam .... babeczka powiedziała, że jak przedstawiciel przywiezie to wezmą... nie jest pewna czy w całości czy pojedyncze sztuki ale na pewno coś będzie!!!
nie mogę w pokoju bo mam na piętrze i po dość stromych schodach a wnoszenie wanienki jeszcze z woda moze być skomplikowane....tylko łazienka zostaje tylko jaka komodę wybrać kapielową?
Agness- ja mam komode kapielowa. Wanienka w KAZDEJ jest mała i musisz mieć swiadomość,że bedziesz kąpała w niej max do 3 mies. za to przewijak jest super i służy mi do dziś ;)