Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeAug 25th 2008
     permalink
    ja myslalam ze to w jakims sklepie firmowym wojcika bylo a nie w CH
    musze zerknac jakie centrum handlowe mamy po drodze i moze meza namowie zeby zajechac zerknac. tyle ze my bedziemy w wawie w tym tyg a pozniej dopiero pewnie nie wczesniej niz w grudniu
  1.  permalink
    no sklep firmowy Wójcika w CH :P
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja jestem dosc czesto w ch w ktorym jest wojcik wiec jak zaczna sie pokazywac wyprzedaze to dam znac ;)ja mam kombinezon jeden z tamtego roku kupiłam 86 z mysla wlasnie o tej zimie ale hmm przy moim wielkoludku bede musiala chyba kupic nowy ;)my narazie powoli wychodzimy z rozmiaru 86 a do zimy jeszcze daleko :D musze mu go tylko przymierzyc ;)a jakby byla wyprzedarz w wojciku kombinezonow z tamtego roku to bylabym zadowolona bardzo bo podobala mi sie kolekcja zeszłoroczna taka czerwono szara :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    i znowu myslalam w kategoriach zasciankowcyh - myslalam ze jak w CH to sklep dzieckowy z podgrupa wojcika :) ale dobrze wiedziec to moze faktycznie uda sie o jakies zahaczyc w piatek i sprawdzic czy juz wyprzedaja
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    oo na str 20 jest ta kolekcja co mi sie podoba niestety na obrazku nie ma pokazanego tego dwuczesciowego :)

a ja sie znowu nie spotkalam sklepu typowo dzieckowego w CH same firmowe ;)
    --
  2.  permalink
    typowo dzieckowy- Smyk :) Dużo marek w jednym sklepie :)
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a no tak ale u mnie to do smyka daleko;)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kfiatuszku koniecznie daj znać :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ja wlasnie o sklepie typu smyk czy swiat dziecka myslalam

widzialam na allegro pare fajnych z coccodrillo ale nowa kolekcja to koszt 200-240zl a starej w sklepach pewnie juz nie beda wyprzedawali
  3.  permalink
    a ja zaopatrzyam sie w smoczek uspakajacz inny niz NUK.Kupiam smoczek BABY NOVA DENTISTAR dla dzieci bez ząbków-faaajnny tylko cena mnie powaliła 15 z to dużo jak za smoczek.Ale Piotrusiowi pasuje i ma liczne pastelowe kolorki.

Mamy tylko inny kolor-niebiesko żółty pastelowy
    --
  4.  permalink
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeAug 26th 2008
     permalink
    Aniu - mnie z Tchibo podoba sie taki kombinezon - tylko spodnie nie są na szelkach bo łaczy się je z kurtka w jedno!
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ciacho Ja dla Julci kupuję smoczek za 11 bo innego nie chce tylko z tommee tippee ... ile już potraciła nie powiem a na razie zostały jej 4 drugie tyle przepadło na spacerkach z M i Adą wrrr
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    w tesco fajne promocje były wyprzedażowe na śpiochy - naprawdę warto zerknąć bo i świetne niektóre. Oczywiście załapałam się na końcówkę gdzie nawet w rozmiarach nie miałam wyboru :((
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania może dzisiaj będę przechodziła przy sklepie tchibo to zobaczę!
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    dziewczęta, w Obi jest wyprzedaż basenów i innych akcesoriów gumowych typu materace, piłki. Ceny w weekend tańsze, a i w tygodniu tanio
    Przykład:
    basenik na allegro 11 zł, w OBI niecałe 5 zł, a weekend niecałe 3zł:

basenik na allegro 65zł, w Obi ok 40, w weekend niecałe 30zł

piłki plażowe średnica 41cm - niecałe 1 zł
    materace dmuchane, takie zwykłe, 1osobowe - 3,30, a w weekend 1,99
    są też pontony, baseny jakieś bardziej fantazyjne. POLECAM, na przyszły rok jak znalazł
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    gdzie moge poogladac ubranka tchibo??:) chodzimi o stronke :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Też chętnie bym zerknęła na to TCHIBO :D
    •  
      CommentAuthoremkaf
    • CommentTimeAug 26th 2008 zmieniony
     permalink
    chodzi wam o to Tchibo? :

http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlBrowseCatalog-Start;sid=aAljTZT-e7ljTdxKbLFpKZdgOKIBIri6FUc=?CategoryName=phase_1
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no niby tak tylko tu sa tylko ubrania ktore sa promowane na dany tydzien i nic ciekawego nie ma ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    w coccodrillo nowa kolekcja kombinezonow ceny od 189 do 229

a tchibo to ja znalazlam na allegro pojedyncze egzemplarze :)
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Kobitki - doradzcie mi coś odnośnie łóżeczka??? Jakie najlepsze - bardzo mi sie podoba łóżeczko jakie miała IWA - cudne - ale wiem ze wystaczy na jakies 4 mce????
    Moze jakies linki??
    --
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    ja mam turystyczne, super sprawa jak dla nas kursujących całe lato między działką, domem i różnymi innymi miejscami :)) A dwóch łóżeczek nie chcieliśmy kupować Ma oczywiście swoje minusy - brak poziomu przechodniego między górnym a dolnym, brak szczebelków dzięki którym dziecko może się uczyć stawać (jak dla mnie to plus - nauczy się gdzie indziej, jak będzie gotowe), materac się trochę odkształca (w łódkę się robi, bo podłoga nie sztywna) - ale jak teraz kupiliśmy taki porządny, gruby to jest ok, nie ma możliwości wyprania, łóżeczko drewniane wystarczy szmatką przetrzeć. Ale ma też plusy - można przewieźć, złożyć i rozłożyć w kilka minut, dziecko nie uderza się o szczebelki, nie wypadają nóżki między szczebelkami - zbędny jest ochraniacz, w czym akurat ja mocno nie gustuję. My mamy łóżeczko BabyOno. Mogę z czystym sumieniem polecić
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    a jakie lozeczko miala IWA?
    --
  5.  permalink
    ja mam łózeczko turystyczne Coneco chociaz napoczatku miałam standardowe-jednak móje dziecie nalezy do tych niespokonych i budziło nas wszystkich jego uderzanie noga o szczebelki-strraasznneee a w nocy bardzo głosne.ja mam do turystycznego włozony materac pianka-kokos i jest ok a ma to łózeczko zamykane na zamek"drzwiczki" jak dziecko jest wieksze to moze sobie samo wchodzic i wychodzic .bardzo sie przydało na wakacjach
    http://www.familyshop.com.pl/photo.php?img=Coneco/2007/Venus/venus03.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga Ja kupiłam na allegro łóżeczko turystyczne Haucka ... sprawdziło się rewelacyjnie! Moje tez ma otwierany przód z jednej strony!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia w silesi jest TCHIBO więc jak będziesz u mamy wskocz sobie zobaczyć o ile dasz radę!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Byłam dzisiaj w sklepie firmowym wójcika i powiem tylko tyle, że gdybym miała kasę to ubrałabym tam swoje dziecko od góry do dołu - boże jakie te ciuszki mają piękne nie tyko z wyglądu ale i w dotyku - do zakochania no i te kolorki mmmmm aż mnie serce boli dzisiaj po tym co widziałam :))
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeAug 27th 2008
     permalink
    Lady a w internecie jest już nowa kolekcja Wójcika???? Bo coccodrillo np. nie mogę znaleść!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Dziewczyny nie wiem o jakim łóżeczku piszecie.
    Ja miałam taki kosz na pierwsze 4 miesiace w sypialni, ale w pokoiku Oliwki miałam też normalne łóżeczko robione przez stolarza!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    IWA nowa kolekcja coccodrillo jest TUTAJ
    poza tym u nas w sklepie kazdemu rozdaja mini katalog :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    co do lozeczka to na codzien uzywamy zwyklego drewnianego ktore ma 3stopnie regulacji wysokosci i 3 wyjmowane szczebelki. kupilismy je ponad 6 lat temu, uzywala go Gabrysia, teraz Krzys i spokojnie jeszcze 2 dzieci przetrwa.

mamy tez turystyczne graco z ktorego korzystamy gdy wyjezdzamy... co ciekawe dla 2latka lozeczko turystyczne staje sie odrobine niebezpieczne bo.... po prostu maluch za barzdo z niego wystaje. siostrzeniec 2letnie jak wstanie w lozeczku to ma je do pasa i ostatnio lapalam go zeby sie nie przekrecil. dodam ze w lozeczku byl tylko goscinnie bo z wizyta zabawowa u Krzysia wiec do niego nie byl przyzwyczajony. no i wiadomo takie lozeczko ma w komplecie marny materac wiec trzeba dokupic jakies porzadny zeby sie nie odksztalcal tak jak pisala Harpijka, ewentualnie mozna usztywnic dno jakas plyta
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Aniu a wyciągasz już szczebelki, bo moje dziecko juz same sobie wyciąga i boje się ze wypadnie i chyba je odwróce.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja na dzien szczebelki mam wyjete, na noc wkladam. Krzys sam ladnie wchodzi i wychodzi z lzoeczka kiedy chce. wolalam go za wczasu nauczyc niz pozniej sie wlasnie obawiac ze wypadnie
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Hej dziewczyny, ja z innym pytankiem.. wlasnie probuje sie zorientowac w laktatorach, na pewno macie na ich temat jakies zdanie, a ja bardzo chetnie pojde za porada doswiadczonych kobitek :)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Smieszka ja mam medele elektryczną i jest super, polecam.Ogólnie polecam elektryczną bo kolezanka miała ręczną z aventu i tak się meczyła z odciąganniem ze nawet jej się udało połamać laktator, a tak to sobie siedzisz, mleczko leci a ty czytasz gazetę.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Smeiszka - mialam medele harmony reczna i avent isis tez reczny, zadnym z nich nie bylam w stanie sciagac pokarmu, max 60ml z 2 piersi podczas gdy od ponad roku karmie z powodzeniem. nie kazdy cyc nadaje sie do laktatora :confused:
    • CommentAuthorfmartunia
     permalink
    To może ja doradzę jako kobieta używająca laktatora dzień i noc, od 5mscy :D
    Mam medela elektryczna i avent isis.
    Z obydwu jestem zadowolona, aczkolwiek częściej używam Aventu.
    Mogę wszędzie z nim chodzić, a medela jest na prąd więc jestem uwiązana przy gniazdku. Chyba że kupi się baterie...
    Ale obydwa są super.U mnie się sprawdzają.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    mòj cyc ,tez do laktatora sie nie nadaje,tez karmie 10 mc a do laktatora kapalo..
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    ja na początku miałam ręczny aventu i nic nie leciało, potem kupiliśmy ręczny medeli i o niebo lepiej. Do ściągania raz na jakiś czas jest ok, ale jakbym miała ściągać codziennie to na pewno przeszłabym na elektryczny, bo zwyczajnie boli mnie ręka w czasie ciągnięcia, no i też czasem nie udaje się ściągnąć wcale, a czasem 90ml, przy takim samym napełnieniu cycka- ale to już kwestia nerwów, stresu, czasu,itd.
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Ja medeli uzywałam przez miesiąc kilka razy dziennie, potem to juz z dwa razy dziennie, ale wczesniej masowałam piersi wg zalecen lekarza
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    wlasnie, ja slyszalam ze lepiej sie sciaga tymi recznymi.
    niedlugo tez bede myslala nad zakupieniem laktarotora ze wzgledu na studia i chyba bedzie czeste sciaganie
    --
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Wow, dzikei za tak szybki odzew :) Ja mysle o kupnie elektrycznego laktatora, bo tez slyszalam rozne historie o tych recznych no i pewnie bede sciagac mleko sporadycznie (bo glownie planuje karmic samodzielnie ;) ale chcialabym miec komfort robienia innych rzeczy niz cwiczenie reki :) a myslicie ze lepiej kupic w sklepie zwyklym czy internetowym czy nie ma znaczenia??
    Aaa bylam na stronce tchibo - nie moglam znalezc asortymentu dla dzieci, ale faktycznie jest tam wiele ciekawych rzeczy :)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Smieszka nie podpowiem gdzie masz kupic ale moze zobacz w aptece dbam o zdrowie, leki są tansze wiec moze laktator tez a odbierzesz w swoim miescie.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ja mam od lat Avent i chwale sobie ale był używany naprawdę sporadycznie

W łóżeczku mam w dzień wyjęte szceblew wkładam tylko na noc i jak mała śpi
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeAug 27th 2008 zmieniony
     permalink
    Ania fajnie, że wrzuciłaś katalog coccodrillo.... szukam jeszcze czegoś dopasować pod rzeczy jakie już kupiła Julci moja mama w tonacjach szarości ze strony 98 - 99

Mamy szare spodnie, bodziak biały i bluzeczka w szare kropy, potrzebuję sweterek oraz zastanawiam się nad kamizelką czerwoną!
  6.  permalink
    Fajne kombinezony w tym katalogu... Widział ktoś w realu? Lady- a jak kombinezony wójcika z tegorocznej kolekcji?Ładne?
  7.  permalink
    Ja mam zamiar jeszcze zobaczyć kombinezony firmy DANY. Oni też mają swietne gatunkowo ubranka. Dziś kupiłąm młodej dresik jesienny- jest naprawdę extra- miły i cieplutki
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga bardziej widziałam kurteczki i były rewelacyjne gatunkowo! szczególnie te ciciate :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.