Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeSep 29th 2008
     permalink
    Pozostaje mi tylko doszyć sznureczki, ale to nie problem :P
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
     permalink
    ja byłam w factory i własnie w reserved super wyprzedaz...jest jeszcze pare fajnych sklepów gdzie mozna kupic fajne ciuszki...
    tez mam problem w kupieniu szaliczka-golfika w h&m i nie moge dostac rekawiczek...synek zaczal 3 miesiac i z czapkami tez problem....jedna kupilismy w factory
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    to widze, ze tylko mi sie udalo kupic w h&m golfik i czapeczke do kompletu
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Własnie przejrzałam ofertę H & M na allegro i jestem w szoku - jakie ceny????:shocked::shocked::shocked:
    Z tydzień, dwa temu zakupiłam Oliwce taka czapeczke na teraz (pierwsze chłody) i dałam ok. 22 zł a tutaj 32 zł ! Dyszka przebitki - PRZESADA!!!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    W ubiegłym roku miałam dla Oliwki taki komplecik (plus szaliczek) i musze powiedzieć, że spisał sie świetnie - POLECAM!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeSep 29th 2008 zmieniony
     permalink
    IWA no mają na niektórych rzeczach przebitkę ... A za rękawiczki zapłaciłam całe 7,- [za parę] plus koszt przesyłki 5zł.
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A w tym roku podobają mi się takie i pasowałyby Oliwce do kombinezoniku - już zakupionego. Chyba udam się na zakupki! Hihihi!

--
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    JA gustuję zupełnie w czymś innym :P
    Nawet gdybym miała córkę ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Właśnie przyszły kombinezony aaaaaaaaaaa !
    Są super ! Potem wrzucę foto - teraz zmykam do kuchni ;D
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeSep 29th 2008 zmieniony
     permalink
    A ja kupiłam dzisiaj Hani ten kombinzezon z PEPCO co pisała ciasteczko, i jest fajny, jak za 34,99zł to naprawdę super:)) na zimę mamy z coccobello ale nie kupiłam tego worka -kombinezonu tylko normalny z nogami, M stwierdził,że jej w spacerówce jak ją przypniemy wiać będzie przez te szpary na pasy:)heh

teraz poszukuję rękawiczek i szalika i czapki na zimę..kupiłam taki komplecik,ale coś wydaje mi się za cienki na mrozy, i szukam jeszcze czegoś cieplejszego..a u nas w h&m już pustki, kompletnie nic a nic zimowego:( może jeszcze dowiozą

teraz planuje zakup krzesełka do jedzenia..heh i jak tu trafić w dobre:( chyba kupię to co bodajże harpijka mi polecała..
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja zakupy na zime zrobilam w zeszlym roku w benettonie,na przecenach i teraz mam jak znalazl,w tym roku tez tak zrobie,bo w benettonie to tylko na przecenie sie oplaca...
  1.  permalink
    Harpi- jestes oczywiście zawsze mile widziana- nie tylko okazyjnie- szalikowo :D
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeSep 30th 2008
     permalink
    Oj ja tez teraz na etapie butów i kombinezonów.
    Te buty McArthur to koleżanka z Czeladzi ma kumpla przedstawiciela z tej firmy i miałą okazję "pomacać" buciki i mówiła ze super są, sama się zastanawiam nad ich zakupem ale czekam do końca października, młody ostatnio coś szybciej rośnie i jak myślałam nad rozm 21 butów zimowych tak teraz już bardziej 22 a co będzie ok listopada tego nie wiem, i wolę zaczekać.
    Muszę zobaczyć czy u nas będą te takie wkładane "golfiki" zamiast szalika bo w zeszłym roku nie skorzystaliśmy z żadnych takich rzeczy jak szalik czy rękawiczki a w tym roku coś koło szyjki się przyda a nie przepadam za szalikami
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Znalazłam na allegro komplecik który mi sie spodobał z NEXT-a!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A ten jaki fikuśny!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA to pewnie NEXT ... Kurcze u nas strasznie drogi wrr ...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No tak Izunia NEXT - pierwszy komplecik jeszcze ujdzie - 3 częściowy po 56 lub 59 zł
    A ten drugi - 2 częściowy i 87 lub 89 zł.

No ale ja ogladałam taki komplecik z Coccodrillo i koszt 50 kilka lub 60 kilka złotych. A sama czapka pilotka taka z białym futerkiem podspodem to koszt 45 zł!
    Także cos musze z tego wybrać i tyle, bo i tak troszke to kusztuje i tak!
    --
    •  
      CommentAuthorharpijka
    • CommentTimeOct 2nd 2008
     permalink
    ale czapkę czy szalik to chyba można już kupić tańsze. Mnie by było szkoda kasy na czapkę za 50 zł.
    Aga, dzięki za cynk o Factory, zakupiłam kombinezon dla Kamila.
    Byłam też w Świecie Dziecka na Targówku (na przeciwko Ikei) i jest baaaardzo duży wybór czapek i bardzo dużo jest przecenionych. Kupiłam Kamilowi ciepłą czapę za 14 zł, grubą polarową. Były też wełniane, czy może niby wełniane (w stylu jak Iwa tu wkleiła kilka postów wyżej) i też w przecenie - 30-40zł. Dla dziewczynek były śliczne czapeczki i dla mniejszych dzieci też było mnóstwo śliczności. Szalików prawie wcale, rękawiczek też niewiele, choć dało się coś wybrać. Widziałam tam też czapkę typu kominiarka (niedawno ktoś poszukiwał), ale kosztowała ponad 50 zł, a była hmmm... nieciekawa kolorystycznie.
    --
    •  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeOct 3rd 2008
     permalink
    Izunia czekam na zdjęcia kombinezonów - pochwal się
    --
  2.  permalink
    Zrobiłam dziś rundę slepową i wszystko bleeee. Czapki jak dla idiotów a nie dla dzieci, a szaliki w H&M wg mnie gryzące w szyję ( sam golf nie jest podszyty polarem) i napewno nie warte 20zł.( harpi - nawet nie mówiłam Ani,żeby przekazywała Ci wiadomośc- ale w razie czego sama możesz zobaczyć je w Złotych Tarasach)
    Chciałam sobie kupić jakąs bluzkę albo coś - tez bleee. Buty były fajne ale za to cena bleeee.

I to było by na tyle. No ale,że ja przed okresem jestem to moge nie być w pełni obiektywna ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeOct 4th 2008
     permalink
    no coz ja kupilam czapke z przeceny z zeszlego sezonu za cale 10.50. tez jestem z tych oszczedniejszych zwlaszcza ze potrzebuje 2 komplety dla kazdego z dzieci. jak mi sie uda odziac Krzysia w kombinezon to wam wrzuce fote mojego ludzika michelin w zimowym rynsztunku :)

Aga jeszcze raz dzieki za obmacanie. dlatego wlasnie boje sie kupowac takich rzeczy przez allegro bo ja jestem strasznie przewrazliwiona na "gryzienie"
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja również jestem wrażliwa na "gryzienie" - dostałam w prezencie dwa fajne golfy, ale tak cholernie mnie drażnią, że nie założę ich w życiu - choć mój M twierdzi, że jestem niemożliwa na tym punkcie - dla niego są ok.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Przyszły te rękawiczki które kupowałam ostatnio na allegro - są po prostu świetne - jestem zadowolona :D
  3.  permalink
    a nam zaginał Pan metka i poszukujemy go jak go gdzies zobaczycie jak sie szwęda po ulicach samotny to znaczy ze to nasz
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    w biedronce sa dosc fajne kurtki takie przejsciowki ni to na bardzo cieplo ni to na mega mrozy - podszywane polarem - rozmiary od 74 do 146. dzisiaj Gabrysia nas namowila ze to jest wlasnie TAKA kurtka jak ona by chciala (a szukalismy dla niej przejsciowki). cena mila dla portfela bo 29.99

poza tym sa samochodziki WADER ktore mozna laczyc, rozne modele. cena 2.99zl za sztuke. w sklepie dzieckowym identyczne kosztuja u nas 5.99. Krzysko je uwielbia i ma juz kilka sztuk i w domu i u dziadkow
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeOct 4th 2008 zmieniony
     permalink
    Właśnie oglądałam te kurtki w biedronce, są naprawdę fajne..tylko że u nas została jedna na 74 i to bardzo chłopięca:(i na dodatek babka prawie z ręki mi ją wyrwała.. a inne to były duuuże:(

ja mam problem z kombinezonem:(( jeden miałam-takiego misia na 6-9 miesiąca z angli i się okazało że jest już dużo za mały na Hanie:(( wchodzi do połowy na nią:((..no i kupiłam z coccobello na zimę 74 i jest póki co za duży:( a 68 były przymałe:((..no to stwierdziłąm że kupie z pepco taki przejściowy jak pisała ciasteczko, no a że z pepco Hania nosi już rzeczy na 74 to i taki kombinezon jej wzięłam i za duży:((( topi się:((( i nie mam w co jej ubrać:(( kobminezony 68 za małe, a 74 dużo za duże..heh mam nadzieję,ze podrośnie bo z tego cienkiego misia (kombinezonu) co ma na 68 już wyrasta i nie będę miala w co jej ubrać:(( co za głupie rozmiarówki:((((
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeOct 5th 2008
     permalink
    Ehh to podobny problem z rozmiarówką jest i u nas jak nie małe to wielkie
    Dla Weroniki chyba mam ocieplacz - jeszcze jej go nie mierzyłam ale mam nadzieję że będzie dobry, dla Małej też mam, kurtki dla dzieciaków mam, pozostaje nam dokupienie butów dla wszystkich właściwie, ale jakoś nie mam sił za tym chodzić teraz
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeOct 5th 2008 zmieniony
     permalink
    nie wiem czy we wszystkich miastach ale u nas jest olbrzymia przecena na buty firmy KORNECKI. chlopczykowych nie bylo ale dziewczecych cale mnostwo. zeszloroczna kolekcja juz pod koniec sezonu byla przeceniona o 30% a teraz jeszcze ta przeceniona cena poszla na pol w ten sposob nabylam Gabrysi 2 pary kozakow za laczna kwote 79zl - dla mnie totalny szok bo za zwyklaki rynkowe u nas spiewaja 80zl. te kornecki widzialam ze dzisiaj rozchodzily sie jak cieple buleczki, wiele mam bralo po 2 pary tak jak my. na allegro kosztuja 59zl u nas cale 38 :|
  4.  permalink
    znacie firme obuwia dzieciecego PRIMIGI?
    u nas własnie w galerii otwarli sklep-buciki nie powiem fajne ale cena KOSMOS
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Skarbel zapomniałam tu wkleić - to foto z aukcji - nie mam sił ich stroić w te kombinezony bo się denerwują :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Oj Ania no u mnie niestety nie ma :I
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Biore zdjecie z allegro - taki ocieplacz mam dla Weroniki (chodziła w nim Gabi i kilka razy Kuba) i malutki dla Tośka, niestety nie mam butków i rękawiczek ale to nic :)
    http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/452/99/08/452990804
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a tak w ogole to dzisiaj widzialam komplecik czapka szalik i rekawiczki taki pieeeekny. najladniejszy jaki do tej pory kiedykolwiek widzialam. super delikatny, swietnie wykonany kolor blekit niebieski ciemniejszy i granat... juz chcialam meza wolac zeby karte wyciagal bo komplet marzenie a tu nagle ZONK. spojrzalam na metke i szczeka byla na podlodzek spojrzalam znowu i mysle ze szczeka zrobila dziure w podlodze.... 3czesciowy komplet kosztowal.... 99.99zl i nawet zapytalam sprzedawczynie i sie dowiedzialam ze to nie jest pomylk :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
  5.  permalink
    zwariowali
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    No to nieźle:))) kurde przesadzają w tych sklepach z cenami:((
    •  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeOct 6th 2008
     permalink
    [URL=http://imageshack.us][/URL]
    [URL=http://g.imageshack.us/img89/21646433zc1.jpg/1/][/URL]

przyszedł kombinezonik :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Skarbel a ten kombinezon to juz na zime??
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeOct 6th 2008 zmieniony
     permalink
    W sobotę w naszym obuwniczym oglądałam buciki zimowe o których tu kiedyś pisałyście!
    Sa dosyć lekkie, w środku na polarze. Chyba nieprzemakalny materiał, ale ja nie miałam przekonania, że one od śniegu, czy deszczeu nie przemokną. Chyba troszkę cienkie, mnie nie przekonały i nie zakupiłam. Były te bordowe, fason bardzo fajny, pasowałyby do takiego sportowego stylu, wydawały mi sie wygodne!Koszt u mnie to 54 zł minus mój rabat 5%. ;)))
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ale musze przyznać , że ta cena mnie kusi i zastanawiam sie czy nie zakupić ich dla Oliwki tak na zmiane, jakby jej przemokły buciki, albo tak do szalenia na dworze, bo moja to juz tylko na nóżkach i spacerki.
    Wczoraj 2 godziny spacerowała sama, a do wózka wsiadła w drodze powrotnej, bo już widać było że jest zmeczona i bola ja nóżki! ;))))
    --
  6.  permalink
    mi jeszcze buty brakuja
    chyba zadna z Was nie zna tej firmy obuwia Primigi no trudno
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    Aniu na zimę, na tym zdjęciu tak dziwnie wyszedł ale w rzeczywistości jest gruby ,podszyty milutkim polarkiem. zakupiłam również czapkę z szalikiem więc tylko rękawiczek brak.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho niestety nie znam tej firmy. no ale ja z cen kosmicznych poprzestalam na Bartku :P
    a co do pepco to u nas jest mega duzy wybor roznosci dzieckowych tylko ze te wieksze rozmiary sa przebrane. swietne kamizelki maja ale juz tylko malutkie rozmiary. podobnie z czapkami. zostaly tylko takie w rozmiarach do roczku

Skarbel
    na tej focie faktycznie malo cieplo wygladal. ja chcialam puchowy na mega mrozy ale albo nie bylo albo uzywane w cenie powyzej 100zl
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho ja też nie znam tej firmy - nie pomogę.
    Skarbel no faktycznie na zdjęciu nie wygląda na grubszy - dobrze, że jesteś zadowolona :D
  7.  permalink
    Co Wy na takie ciuszki? :

fgd

kf
  8.  permalink
    ojej musze miec ta bluzke o robakach-GDZIE JA KUPIE????!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeOct 10th 2008
     permalink
    Aga kolorystyka ładna jak dla chłopca, ale czemu ten napis ma służyć ... Chyba jestem "za stara" na takie pierdoły - nie w moim guście :I
  9.  permalink
    A mi sie podobają :) zabawne- chociaz zdecydowanie za drogie...
    'http://www.ententino.pl/dzial.php?id=2'
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeOct 10th 2008 zmieniony
     permalink
    mi sie kolor podoba ale napis... hmm... a niby dlaczego chlopaki lubia robaki??
    ta dla dziewczynki ma lepszy napis

a cenowo hmmm u nas na rynku za byle jaka trzeba dac ok 25zl. cena pewnie jak innych firmowych ciuchow chociaz ja tej firmy nie znam
  10.  permalink
    Jak michał był mały to była taka polska firma - Endo , która produkowała ubranka z róznymi napisami. Ja je bardzo lubiłam - i mi chyba sentyment pozostał. Zresztą Hania tez ma bluzeczki z napisami - chociaz po angielsku.
    A mój chłopak jak był mały to uwielbiał robaki:P Mrówki mógł obserwowac godzinami.
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeOct 10th 2008
     permalink
    Łoj jak dla mnie drożyzna :P
    No właśnie Ania, ten napis mnie zdrażnił - choć nie wiem czy moje chłopaki lubią robaki :P
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.