Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Miał rację!

, podnieść etc aby coś wybrać! Na tę chwilę mam na uwadze z Implasta i z Deltima

A może jednak X-lander DELTIM z najnowszej kolekcji 2007!
Nas urzekł i zamówiliśmy! Prawdopodobnie będzie do odbioru jeszcze przed świętami, ale my zostawimy go troszkę dłużej w sklepie i odbierzemy poźniej żeby nie zagracać chwilowo pokoiku, bo jeszcze małe malowanko nas czeka - chyba że zdążymy przed świętami, czego bardzo byśmy chcieli!

Wózek naprawdę wydaje się solidny! Troszkę nim pojeździłam w sklepie i na chodnik pan pozwolił mi wyjechać - było ok, ale zobaczymy w przyszłym roku o tej porze co będę mogła o nim powiedzieć! 

:Da ja dzisiaj nabyłam drugi numer m jak mama :) i w sumie duało mi sie bo jakas byla promocja ze za 3,50 nabyłam i m jak mama i jakis starszy numer "dziecku zakupy i my" taki jakby katalog 274 str. :) tez jest pare stron poswieconych wozkom i niekotre maja takie ceny ze szok normalnie :) ale w sumie gazetka fajna :)zabawki tam są ubranka zywnosc kosmetyki i rozne rozniaste pierdoły :) a w "m jak mama" dopiero sie zagłebiam i nie wiem dokładnie jakie ciekawe rzeczy tam sam ale napewno duzo ;)

[/url]
[/url]