Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja uzywany moglabym kupic TYLKO od znajomego, po takim foteliku nie widac czy bral dzial w wypadku, a rozni sa ludzie...ja bym nigdy powypadkowego nie sprzedala,ale to tylko ja.My tez sporo jezdzimy, ale nawet w drodze do sklepu moze sie cos wydarzyc, nigdy bym sobie nie wybaczyla tej oszczednosci. Na samo przywiezienie ze szpitala faktycznie wystarczy.
nie no bez przesady - nie spodziewam się, żebyśmy mieli wypadek pokonując ze 4 ulice od szpitala.
Roxy Ewo- a jeżeli wiemy to co? Co zrobisz z tą wiedzą?Fotelik po wypadku moze wyglądac jak nowy!
Wolę przyoszczędzić na ubrankach czy łóżeczku a fotelik kupić porządny.
fotelik jak najbardziej może dziecku ocalić życie.
widzę panie, które właśnie mają stelaże z innych wózków ale góruje na nich zwykle Maxi Cosi.. to chyba najlepsza recenzja
Teo, jeśli chodzi o X-landery to ja już wielokrotnie pisałam,że są to wózki przereklamowane...
pomysł świetny :) u nas też by się coś takiego przydało... choć teoretycznie można o coś takiego poprosić u nas policję (nie wiem jak to jest w praktyce - swoją drogą będę musiała się tego dowiedzieć) ale niestety bardzo często problemem są rodzice święcie przekonani, że jak coś się ma stać to i tak się stanie (więc po co ładować dużą kasę w fotelik); uważają, że kiedyś fotelików nie było, ich rodzice wozili i jakoś żyją; twierdzą że na krótkim dystansie nic się nie stanie... i niestety wtedy dochodzi do tragedii :(