Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a co z tymi rankingami ?
wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że ten co wygrał w jednym w ogóle nie uwzględniony w drugim ?
No ja też szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie by nie przypiąć fotelika tylko wstawić do auta!!!
Skoro są kobiety, które beztrosko nie zapinają pasów będąc w ciąży (bo im niewygodnie), to co się potem dziwić, że i dziecko przewożą bądź jak
Pamiętam, jak moje znajome były zdziwione, jak się pytałam jak ich foteliki wypadały w testach. "A to są jakieś testy? A to ma jakieś znaczenie?".
I teraz mam zagwozdkę, bo jak będzie chciała alko u nas, to my jej nie podamy. i będzie kwas
Annalena w Irlandii robi sie usg polowkowe tylko w razie watpliwosci po tym z 14tyg, naprawde.
Annalena w Irlandii robi sie usg polowkowe tylko w razie watpliwosci po tym z 14tyg, naprawde.
Czy wybrałyście już laktator? Ja chyba zdecyduję się na Avent, żeby mi butelki potem podeszły. Jak macie coś innego sprawdzonego i możecie polecić to piszcie proszę!
--
Teo nawet nie wiesz, jak się cieszę, że zmieniłaś zdanie :)
a inna paliła papierosy i jak zaszła w ciążę to LEKARZ GINEKOLOG [!!] kazał jej palić dalej bo jak nagle zerwie z nałogiem to może poronić [płód dozna szoku odstawieniowego !!]
Też słyszałam, że dla dziecka bardziej niebezpieczne jest nagłe odstawienie papierosów niż palenie....