Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co do tej dziewczyny i laktatora to to jest skandal, żeby leżąc w szpitalu musiała pytać się ludzi na forum co i jak
Anetko życzę Ci z całego serca byś sie nie rozczarowała. U nas też jest szpital przyjazny dziecku Porodówki i ogólnie oddział po remoncie jeden z lepszych ple ple ple a zastanawiałam sie czy nie rodzić na zadupiu gdzie nie tyl;ko krzyczą o tym plakaty ale taki jest personel No ale może to dlatego, że jest to Szpital "Przyjazny Dziecku". Oddział jest nowiutki a sale porodowe wyglądają jak SPA
No a własnie które w końcu te wkładki laktacyjne najlepsze?
Bo zamierzam teraz kupić i nie wiem na co się zdecydować
Anetko życzę Ci z całego serca byś sie nie rozczarowała. U nas też jest szpital przyjazny dziecku Porodówki i ogólnie oddział po remoncie jeden z lepszych ple ple ple a zastanawiałam sie czy nie rodzić na zadupiu gdzie nie tyl;ko krzyczą o tym plakaty ale taki jest personel
mi też, tyle że po Weroni Antosi i Natku używałam Avent wielorazowych a Panten miałam jak mi nie wyschły, lub jak się prały mi bardzo odpowiadały wkładki laktacyjne z PENATENA :)
Ja z kosmetyków kupuję tylko Oillum (do kąpieli raz na tydzień), płyn do kąpieli i do włosów Hippa 2w1, Sudokrem w razie potrzeby, na co dzień Linomag, i krem do buzi na zimę. T
to nie jest płyn do kąpieli tylko żel do kąpieli plus szampon, w sensie nie dajesz go do wody tylko na rękę i myjesz dziecko (skórę i włosy) ;)
Oj uwierz mi jest i to duzo - ale to niestety kosztuje i to dużo - Antosia ma atopie i rybią łuskę więc wiem coś na ten temat. Miałam juz różne rzeczy do kąpieli Młodej i najlepszy dla nas jest Oilatum. Oliwki nie przeszły - chwilę używałam nivea a potem dopadłam balsam JJ zielony taki Naturals - on jest dla Tosi najlepszy, podobnie jak kremik który używamy do buzi bo jak zacznie się od początku a mimo to dziecko będzie miało suchą skórę to wtedy za bardzo nie ma już czego użyć....
z tego co mi wiadomo od urodzenia z resztą Oillum jest zdaje się dopiero od 1 miesiąca,