Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
emulsja do kąpieli, żel do kąpieli, płyn do kąpieli, szampon, balsam, mydło w kostce, krem, soft krem -> chyba wszystko wymieniłam :) jest seria zwykła i soft katy222 ja tez zastanawialam sie nad Oilatum, mozesz mi powiedziec co wchodzi w sklad tej lini? plyn do kompieli balsam? cos jeszcze?
Roxy jest dwa razy ALE - jeśli dziecko nie toleruje butli bo jest cyckowe to tak nie podasz i drugie najważniejsze - nie powinno się mieszac leków z płynem w butli. Nie wiesz czy dziecko wszystko wypije i ile dawki leku dostanie. Poza tym antybiotyku nie można mieszać z mlekiem nawet modyfikowanym a jesli maluch wyplowa to jesli dodajesz lek do mleka
Roxy jest dwa razy ALE - jeśli dziecko nie toleruje butli bo jest cyckowe to tak nie podasz i drugie najważniejsze - nie powinno się mieszac leków z płynem w butli. Nie wiesz czy dziecko wszystko wypije i ile dawki leku dostanie. Poza tym antybiotyku nie można mieszać z mlekiem nawet modyfikowanymKropelki są najczęściej tłuste i nie rozrobią się z mlekiem czy płynem--
ja kupiłam probiotyk w kroplach - Dicorflor a nawet jak rozraciałam kapsułki to w takiej ilości wody że szło na 1strzykawkę ale probiotyki tylko podawalam mojej malej w butelce bo inaczej nie chciala nawet probowac
no ale fotelik nie jest cały czas zamontowany w samochodzie ? w sensie, że przecież można znieść dziecko na rękach do samochodu a nie w foteliku a po powrocie je z niego wyjąć i przynieść do domu również na rękach ?czy to trzeba w foteliku nosić ?bo ja myślałam, że to się w aucie zostawia hmmkurcze jednak ja mało wiem jeszcze czyli co ? nie kupować tego leżaczka ? --
no a jeszcze apropo fotelika - gdzieś kiedyś czytałam, że dziecko nie powinno leżeć w nim dłużej niż ileś tam minut [chyba 30] i w czasie podróży powinno się robić przerwy i dziecko z takiego wyjmować....więc dlatego nie myślałam nawet o foteliku jako o czymś w co położę dziecko na godzinę, dwie i ona będzie tam leżała tak pokurczona [bo dla mnie te noworodki w fotelikach tak właśnie wyglądają....]
Moja szwagierka mniała i uważa to za najlepszy wynalazek na świecie, jej mała miała kolki a gdy ją kładła do leżaczka i właczała wibracje uspokajała się momentalnie teraz poleca go każdej przyszłej mamie, pozatym dziecko zawsze może być tam gdzie są rodzice no i jak się w gości jedzie można zabrać. Jej mała drzemała sobie w dzień w nim. A teraz służy jako krzesełko.