Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z kolei alergii dostaję po kosmetykach z avonu
w ogóle mam specyficzną skórę na twarzy bo jedyne czym mogę ją smarować to tłusty krem Bambino..
Dla mnie też pachniała pięknie 1,5 roku temu... dopóki nie zaszłam w ciążę :-D Teraz wszystkie smarowidła i perfumy z tamtego okresu powodują u mnie wielkie bleeeeeh!! A szkoda, bo tak je lubiłam seria naturals jest po prostu rewelacyjna
Jaheira, gdybym mogla dalabym Ci plusa
Wg mnie kupowanie niani z monitorem oddechu to wyrzucanie pieniędzy w błoto... Większość z nich wywołuje fałszywe alarmy i stany przedzawałowe u rodziców.
Jednak zakup musi każdy przemyśleć indywidualnie.
Ja się spotkałam z opinią, że u dzieci donoszonych, z prawidłową masą urodzeniową (tj >2500g), o ile epizody bezdechu nie wystąpiły w pierwszych trzech dobach życia, jest minimalne ryzyko że bezdech wystąpi.
Bo monitor bardzo szybko przestał spełniać swoją rolę, bo jego sygnał zwyczajnie był olewany. No bo skoro wyło tyle razy i nic się nie działo, to jak wyło znowu nikt się nie zrywał żeby toto wyłączyć od razu.
). Ileż ja się nasłuchałam w pewnym momencie - łącznie z tym, że jestem nieodpowiedzialną i wyrodną (już na starcie) matką - bo nie miałam w planach kupienia monitora oddechu.
pies nas jest towarzyski więc znając życie pewnie będzie chciał i obwąchać porządnie towarzystwo i polizać, albo dotknąć nosem