Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na Oliwiera warczy i szczeka (mieszkają razem), za to do Wiki potrafi przyjść żeby go pogłaskała
Może mniej składniej to napisałam bo mi dziecko się obudziło
Można wtedy bez stresów w razie potrzeby odizolować psa np. na czas karmienia
Zanim pojawi się dziecko warto w takim przypadku poodczulać psa na nowe bodźce np. wykonując określone rytuły z lalką np. podnoszenie, trzymanie na rękach, piskliwe dźwięki.
ten sklep ma aktualnie bezpłatną dostawę na karmniki
spodziewając się dziecka warto przyzwyczaić psa do kennel - klatki
Widziałam sukę przyprowadzoną do uśpienia bo ugryzła w twarz trzyletnie dziecko. Miała kredkę wbitą w ucho.
szczerze ?
ja wolę już w ogóle psa nie mieć niż go po np 5 latach życia uczyć przebywania w zamkniętej klatce bo dziecko je obiadek, bo dziecko raczkuje, bo dziecko zaczyna chodzić itp itd....
i zaraz się okaże, że pies 2/3 dnia musi być zamknięty bo co chwilę dziecko coś...
toż to zakrawa na lekki sadyzm [ moim zdaniem oczywiście ]
Hmm.. tak czy siak pies na pewno nie będzie z tego obrotu sprawy zadowolony, może wręcz poczuć się skrzywdzony. W tej sytuacji chyba najłagodniejsze zwierzę może "znielubić" tego małego wrzeszczącego osobnika, który nie dość, że potrafi szarpnąć za sierść, to jeszcze zajął jego miejsce tak na dywanie jak w sercach ukochanych właścicieli.. spodziewając się dziecka warto przyzwyczaić psa do kennel - klatki.
Wydaje mi się, że nie dobrze jest izolować dziecko od psa,
Wczoraj dopiero dostałam ten - chyba jedyny usztywniany i z fiszbinami Alles do karmienia (przynajmniej ja nie znalazłam innego)
Na razie sie pierze, więc zobaczymy po praniu, ale wrażenia przed praniem - super.
i też wzięłam L/XL tylko kurna ja 82 kg mam i czy nie będą za małe ?
Ale z figury to wyglądasz jak ja, Teo, więc na pewno się zmieścisz, najwyżej sie lekko na brzuszku naciągnie. Na mnie teraz jest sporo luzu, ale a bank do 9mca się obciśnie.
a pewno pisałyście już o tym ale "świeżym" zakupowiczkom przypominam, żeby koszule i staniki prać w proszku dla dzieci