Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u nas jest tak, ze jak nawet przyjdziesz ze swoimi ubrankami dla Malucha to i tak Ci je zabiorą, schowają, dziecko ubiorą w swoje a tamte oddadzą dopiero przy wyjściu...
nie wiem czemu, ale tak właśnie robią...
Dziewczyny mam pytanie odnośnie proszku do prania dla dzieci. Kupujecie do białego i koloru czy wystarczy tylko do koloru?
Nasze ubrania pierzemy w jednym proszku i się zastanawiam czy jest sens dzielić ubranka dziecięce?
ja używam Lovelli ale nie wiem czy nie przejdę na ten persil w żelu bo po Lovelii te ciuszki jak dla mnie ciut sztywnawe [mimo podwójnego płukania i prasowania]
no ja zaczęłam właśnie wczoraj prasowanie i aż mi szkoda dziecka, że takie sztywne te ciuszki są. ale myslałam, że to moja wina, bo wyrodna matka tylko jedno płukanie zrobiła. ale skoro Ty też tak masz, wychodzi na to, że ogólnie te detergenty tak działają. U mnie tylko bawełna z HM nie zesztywniala.
jakbym się zdecydowała na proszek to na pewno płyn bym dokupiła
No dobra, to ja zadam pewnie najgłupsze pytanie świata, proszę, nie śmiejcie się z niedoświadczonej - czemu prasujemy niemowlętom ciuszki? Pranie to wiadomo, ale nie wiem, czemu trzeba prasować