Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i to zamiast proszku tak ?że nie proszek plus płyn tylko sam płyn ?i że po tym są bardziej miękkie niż po proszku ?
może dwadzieścia parę lat temu tetra inna była ?
ale na temacie o pieluszkowaniu czytałam, że nie wolno bo tracą chłonność
No dobra, bo myślałam, że może... (już słyszę te salwy śmiechu ) dzięki prasowaniu pozbywamy się zarazków, czy cuś...
Mnie mama pakowała w tetrę i ceratkę i jakoś żyję
Jaheira: Nie przemawia totalnie do mnie to,że moja mama tak robiła to i ja muszę...
Nigdzie nie napisałam, że robię tak, bo moja mama tak robiła. Robię tak np. z oszczędności - pampersy są drogie
I wcale nie jest to jakoś mega uciążliwe jeśli się wypracuje jakiś schemat - ja nie żałuję i nie ogranicza mi to wolności czy swobody
Co do oszczędności... Hmmm... No muszę to napisać, bo aż mnie świerzbi... Dopiero co chwaliłaś nam się kupnem nowego telewizora... Wydaje mi się,że w sytuacji, kiedy dziecko jest w drodze i generalnie są problemy z pieniędzmi to takich zakupów raczej się unika.No, ale być może ja mam inną hierarchię wartości...
Pmpersy mają jakąś warstewkę foliową/plastikową a tetra nie.
A jak do tej warstewki foliowej ma sie proszek do prania składający się ze 100 składników? Raczej mało naturalnych? I plyn do płukania z kolejnych 100? :)
Ale wtedy prać tę tetrę też należałoby w jakimś bardziej naturalnym produkcie, a nie w tych chemicznych proszkach.
--