Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do oszczędności... Hmmm... No muszę to napisać, bo aż mnie świerzbi... Dopiero co chwaliłaś nam się kupnem nowego telewizora...
Wydaje mi się,że w sytuacji, kiedy dziecko jest w drodze i generalnie są problemy z pieniędzmi to takich zakupów raczej się unika.
No, ale być może ja mam inną hierarchię wartości...
Ale wystarczy, że go posadzę, przytrzymując oczywiście, a on zaraz sika albo ciśnie kupkę
Najzupełniej serio.
Oczywiście nie jest tak, że li i jedynie do nocnika.
Ale wystarczy, że go posadzę, przytrzymując oczywiście, a on zaraz sika albo ciśnie kupkę
Asik- uważasz,że ci panowie byli chowani w pampersach? :))
Jak dla mnie śmieszne sa takie "ataki" jednych na drugich.
No to jeszcze się odniosę do tego co napisałaś bo też mnie aż świerzbi, co Cię obchodzi na co kasę wydaje Talinka? Na jednym się oszczędza, żeby móc sobie pozwolić na coś innego.
No to jeszcze się odniosę do tego co napisałaś bo też mnie aż świerzbi, co Cię obchodzi na co kasę wydaje Talinka? Na jednym się oszczędza, żeby móc sobie pozwolić na coś innego.
A zakładasz Jaheiro, że Talinki dziecku czegos będzie brakowało, bo TV kupiła?
moja Gosia tez sikała do nocniczka zanim 6 mieś skończyła. A potem jej się całkiem odwidziało :) podobno tak jest często ;) I nauka była od nowa. A samodzielne robienie kupy do nocnika (sama podchodzi, rozbiera się i robi) przyszło bardzo niedawno;) No to zostałaś moją Idolką, mały 5 miesięcy i takie osiągnięcie, szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę, żeby 5mies dziecko sikało na nocnik
Nie będziesz chodziła, tylko TV oglądała, a dziecko będzie leżało w tetrze :-P
A zakładasz Jaheiro, że Talinki dziecku czegos będzie brakowało, bo TV kupiła?
Nie rozumiem Jaheira z jakiej paki rozliczasz Talinkę?
Może dlatego, że mnie samą szlag by trafił gdyby obce osoby na publicznym forum rozliczały mnie z moich wydatków. I nie chodzi mi wcale o słodzenie, a dyskusja ta z założenia jest dyskusją o wyprawce a nie o inwestowaniu prywatnych pieniędzy czy ocenianiu konkretnych osób.
argumenty dot finansów [..] wg mnie sa słabe.