Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dla mnie dochodzi jeszcze problem z miejscem na suszenie
Ja na szczęście mam do dyspozycji ogromny taras (na dni słoneczne), jeden wolny pokój(gdy pada deszcz) i suszarkę elektryczną (gdy zależy mi na czasie).
wczoraj jakies złe fluidy były, bo się spinałysmy na dwóch watkach na raz. ledwqie skończyłysmy na "przysżłych mamusiach" akcję "Diagnoza przez net" a zaczełyśmy na tym wątku "WOjnę o pieluchy".
ciesze się, że już kurz opadł :-)
Ale jakie złe fluidy???
Kurcze z tego forum trochę osób korzysta, każda z tych osób ma swoje stanowisko w danej sprawie... Siłą rzeczy na żadnym wątku nie da się prowadzić rozmowy na zasadzie poklepywania się po plecach itp...
Wymiana poglądów/doświadczeń jest czymś zupełnie normalnym, podobnie jak emocje, które temu towarzyszą...
I wcale nie uważam,że to efekt złych fluidów...
Takie dyskusje przynoszą więcej dobrego niż uczesane potwierdzanie tego, co ktoś wcześniej napisał...
Takie moje zdanie...
że się wtrące [bo mam dobrą pamięć ] raz napisała to HArley Quinn a raz Jaheira
I rozpoczynanie teraz dyskusji, czy to były złe fluidy czy co innego i imputowanie mi, że lubię się poklepywać po plecach, jest słabe moim zdaniem.
Jak teraz zaczniesz dyskusję, czy powinnysmy się poklepywac po plecach czy nie, to ja się wypisuję z wątku, dopóki nie wróci na stare tory.
Jak należy kupić dobry kombinezon dla dziecka? Na co zwrócić uwagę?
Magdalena, moja w wieku 4,5 miesiąca jeszcze 62cm nosiła Urodziła się długa na 51cm. Moim skromnym zdaniem, Wojtuś jest wyjątkowy
Jaka jest w ogóle zasada ubierania dzieci zimą?
Magdalena, jeśli masz jakiś sensowny dojazd, to polecam Factory i sklep Cocodrillo.
Magdalena, jeśli masz jakiś sensowny dojazd, to polecam Factory i sklep Cocodrillo.
a ja zamówiłam pampersy 2-5 kg na all za 42 sztuki 18 zł z groszami
pewnie te 4 paczki po 78sztuk to pójdzie nam jak woda
takie z siateczki, nie ?