Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wszystkie mydełka, kremiki dla dziecka raczej się nie przydadzą
ja to schizuję żeby ubranka były rozpinane gdzie się da żeby paniom dogodzić i nie marudziły przy przebieraniu ...
Moja mama ma teorię,że lepiej mieć mniej i na bieżąco prać. Ale jak patrzę na te skromny zestaw, to sie nie czuję za bezpiecznie
--
pamietajcie kochane ze 56 jednej marki to zupełnie co innego niz 56 innej marki...itd itd...
Pewnie, że gdybym nie wzieła, to pierwszą kąpiel w czymś tam zrobią, ale potem i tak musiałabym donieść na kolejną.
ale dziewczyny nie dajcie komuś innemu decydować o Waszych dzieciach!
Ponadto ja nie rozumiem sytuacji "nie mogę przynieść własnych ubranek", dla mnie to jest ograniczenie wolności, no ale ja zawsze byłam bardzo wrażliwa na tym punkcie.
Magda, a jak Ania zapowiada się wg USG?
W ogóle to właśnie często się słyszy "Nie kupuj 56 bo dziecko w nich nie pochodzi", "Bez sensu kupować za dużo ciuszków, bo dziecko szybko wyrasta"...
Prawda jest taka,że ja nie znam drugiego takiego dziecka jak mój brat, czyt. 63cm po urodzeniu...
Nata są dobre podczas gdy powoli wskakuje na "małe" 74
no wiesz wcale nie musisz mieć :) Ja miałam bo takie upolowałam dla Antosi - a urodziła sie z wagą 1730 (odebrana z magiczną ponad 2kg) i niby 46cm wg mojego mierzenia miała 42cm. W związku z tym że u mnie w domu było zimniej niż w szpitalu ubierałam ja cieplutko przez pierwsze dni a moje wrażenie było takie że luźne i przyduże ciuszki nie grzały tak jak te bardziej dopasowane Agunia - no to teraz z tym 44 mnie zastrzeliłaś...nie mam nic kompletnie w takim rozmiarze
Jahero a jaka jest waga i wzrost Wojtka?