Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Widziałam w IKEA takie długie, na całe łóżeczko. Ale nie wiem, jak z jego jakością.
założylam ochraniacz na łóżeczko i kurde teraz ledwo co wciskam materacyk...
muszę pchać na siłę...
Teorka ja się spytam tak z innej beczki ty jesteś z Krakowa ?
tzn teraz trochę ponaciągałam, pokombinowałam i jakby lepiej...
a może to ma tak wyglądać jak wygląda ?
A czemu chcesz wcisnąć ochraniacz pod materacyk??? ja mam nad materacykiem, tylko się styka dolną krawędzią z materacykiem
masz używany? podobno na każde dziecko powinien być nowy...
to się tego materacyka nie montuje na najwyższym poziomie ?
a proszę
a chciałaś o coś zapytać odnośnie tego Krakowa czy tylko tak z ciekawości pytasz?
Aaaaaaaaaaaaa... dobra, już łapię.
Bo my najpierw mieliśmy takie stare małe wiklinowe łóżeczko- tam materac tylko na jednym poziomie, akurat na styk z ochraniaczem. A teraz mamy takie większe drewniane ze szczebelkami, ale mała już na najniższym poziomie. WIęc dla tego problem montowania ochraniacza mi obcy
Pierwze slysze, ze materacyk ma byc nowy. Jesli uzywany byl swietnej jakosci i nie ma odksztalcen, to wszystko ok :))
Talinka to ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się czy wożenie dziecka w używanym wózku nie będzie miało takich samych konsekwencji jak korzystanie z materaca po kimś...
ale to inaczej jak ktoś by mi zaproponował pożyczenie/ oddanie materacyka...
ja dla nastepnej pociechy mam i materacyk i wozek po starszej corci :) jak dobrej jakosci to sie nie odkształci...no chyba, ze sobie potem rodzice pozyczą :P