Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Powiem Wam jeszcze jedno -- uważam, że po to różne rzeczy są, żeby z nich korzystać, jeśli uważamy że w czymś nam to pomoże, będzie nam wygodniej. Gdyby wszyscy zawsze robili tak jak robili to jego rodzice czy dziadkowie, mogłoby się okazać, że nadal mieszkalibyśmy w jaskiniach, a zamiast na 28-dni "drapałybyśmy" znaki na skałach ;)
"wypasione sprzęty, które nas sporo kosztują" wcale nie muszą być wypasione i dużo kosztować... mój podgrzewacz kosztował coś ok. 30 zł (nowy) a sterylizator kupiłam w zestawie razem z butelkami... gdybym kupowała te same butelki osobno, zaoszczędziłabym jakieś 25 zł... a w zestawie dodatkowo miałam szczypce, którymi bardzo fajnie wyciąga się czy to ze sterylizatora czy z wrzątku :) no, a że nie mam czajnika elektrycznego tylko na gazie gotuję, to na wodę czekałabym i czekała... wszystko tak naprawdę trzeba sobie przekalkulować samemu... bo można kupić "cuda" drogo, ale i naprawdę tanio... a można nakupować jak leci różnych "fajnych" gadżetów, wydać na nie masę kasy, a później się wściekać że zagracają kuchnię/mieszkanie i wcale takie pomocne nie są :)
Ewa ok :) chyba źle zrozumiałam (moja wina... serio mówię...) wychodzi na to, że myślimy podobnie :)
he he :) dobrze mówi ten Twój mąż :) ale ja znam też facetów, którzy są gorsi niż niejedna mamuśka ;)
absolutnie nie o wygodę zakładania chodzi tylko o fakt, że te wkładane przez główkę mają takie ciulaste dekolty