Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja znów wychodzę z założenia, że lepiej dla skóry dziecka z delikatnymi kosmetykami niż mydłem, ale ja jestem alergikiem
czy sama sobie tego nie zrobiłam przez swoją nadmierna higienę
czyt to w ogóle możliwe?
Zgadzam sie z Mareza. I dodam, ze nawet w szpitalu na wcześniakach nie zalecaja emolientow, tylko kaza je stosowac dopiero, gdyby sie okazalo, ze sa problemy ze skora.
i teraz nie wiem, czy dziecko właśnie traktować super delikatnymi środkami, czy jednak próbować z w miarę normalnymi??
Aż normalnie powinnam zrobić fotę w zwykłym staniku i tym z Royce'a.
Twój jest idealny ? nie ma się co bać , że jak dobrze wymierzę to mi nie przypasuje ?
a możesz podać jakiś link do aukcji gdzie kupię tenże biustonosz ?
tzn coś tam znalazłam ale nie wiem czy mam patrzyć na polskich producentów, na brytyjskich, Porcelain , Confetti czy kurna na które ?
i zastanawia mnie jak się zachowuje ta miseczka po odpięciu ?
bo pisze, że jest lekko usztywniana...
może w stacjonarnym coś znajdę
tak, niestety troszkę jest sztywna, trzeba odgiąć. ale ja w domu sciągam stanik do karmienia, bo z drugiego cyca bi mi zalało. muszę kłaść na nim pieluchę.
nosze zatem bardziej do modelowania, jak wyje gdzie to sie pomęcze z odginaniem, ale fakt, jakbym tak miała co 2h odginać, to lipa
i czy to się w ogóle sprawdza czy jest tylko takim gadżetem-ozdabiaczem przy łóżeczku?
skombinuj sobie jakieś pudełeczko/koszyczek (ja mam taki wiklinowy z ikea), włóż do niego chusteczki nawilżane, linomag, papier toaletowy. Jak mam małą przewijać to sobie stawiam ten koszyczek w zasięgu ręki, wrzucam do niego jeszcze pampersa i wszystko jest w jednym miejscu, mobilne i pod ręką. W zależności od tego, gdzie przeiwjam (na przewijaku czy na łożku), tam sobie kładę.
Jeśli tak, to skombinuj sobie jakieś pudełeczko/koszyczek (ja mam taki wiklinowy z ikea), włóż do niego chusteczki nawilżane, linomag, papier toaletowy. Jak mam małą przewijać to sobie stawiam ten koszyczek w zasięgu ręki, wrzucam do niego jeszcze pampersa i wszystko jest w jednym miejscu, mobilne i pod ręką.
ang. 75H :( musze zajrzec na te ang. stronki
Nie wiem, czy tu jeszcze zaglądniesz, ale tu też znalazłam jeden model Royce w tym rozmiarze.