Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jeśli jednak intuicja mówi Ci, że z Ninką jest ok, a Ty szalejesz, bo WSZYSTKIE dzieci na pewno lepiej dźwigają/dźwigały głowę, bo WSZYSTKIE dzieci są rehabilitowane, bo WSZĘDZIE piszą to czy tamto, to połóż Ninkę w łóżeczku, a sama wybierz się na poszukiwanie ładnego kawałka ściany. Jak znajdziesz, to puknij w nią kilka razy czółkiempowinno pomóc

. Moja by wscieklizny dostala
.Aha, jeszcze piszesz, ze mala lezala do 3.5 godziny na brzuszku?.
A na uczulenie na pupce i pipce moge Ci polecic clotrimazol (krem bez recety w aptece), u nas pomogl blyskawicznie i u Laury i raz u Sary.
Dziewczyny, a wracając do tematów wyprawkowych - czy macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę z Allegro jeśli chodzi o ochraniacze na łóżeczka / pościele? Patrzyłam na pościel Nino, ale oni mają ochraniacze jak poduszki...
może to dziwne, ale jakos chciałabym miec na sobie coś ładnego w takiej chwili
zaraz mi napiszecie, że nie będe miała czasu o tym mysleć, ale póki co mam i myślę 
kiedyś któraś wkleiła zdjęcie z porodu i miała ładna białą koszulkę i do tego super zgrabne nogi
i tak mi to utkwiło w pamięci
i tez tak chcę 

Dostałam ją od M. i bardzo lubiłam w niej chodzić. Nie ubrudziła się ani odrobinę, teraz znowu ją noszę. Polecam zabrać ze sobą coś, w czym będziecie czuły się dobrze. Na kolejne dni też radziłabym zabrać ładne rzeczy - może i się pobrudzą, może nawet się nie dopiorą ale po porodzie nie wygląda się kwitnąco i na przykład koszula w kolorach "uwypuklających" zmęczenie na twarzy nie pomaga w odganianiu baby bluesa
az się mąż zdziwił, bo jak można "zgubić" koszulę nocną?? 
za to znalazłam mnóstwo innych sexy koszulek
ale trochę zbyt odjechanych

mam właśnie pościel Nino i ten ochraniacz jest super - ma system easy wash, więc jak pierzesz, wyciągasz wkład i wszystko szybciutko schnie. Kilka razy przekonałam się też, że miękki ochraniacz jest idealny
a możecie polecic jakąs koszulę do porodu? chciałabym zeby była praktyczna ale tez ładna
ale po porodzie i do teraz baaaaardzo sobie ją chwale. praktyczna i naprawde ładnie sie w niej wyglada.
. Nic sie nie pobrudzila, ale u mnie oba porody zakonczyly sie cc
. Po porodzie milama na sobie piekna szpitalna wiazana koszule
. Potem juz sie przebralam w swoja koszule nocna zapinana na guziczki jedna rozowa w gwiazdki, druga w niebieskie paseczki.

Alien koszulka nie będzie dobrym rozwiązaniem.Chyba że masz taką która zakrywa pupę bo na porodówce chodzi się bez majtek i biustonosza.Więc wiesz...żebyś nie świeciła tyłkiem a w szlafrok nie będzie Ci się chciało ubierać jak np będziesz iść do toalety uwierz mi:)
Poza tym w moim szpitalu są tylko pojedyncze porodówki z toaletami przy nich. Jak w hotelu
pokój z węzłem sanitarnym. Więc skoro nie musiałam nigdzie paradować to takie rozwiązanie u mnie się sprawdziło.
Tylko mam rozmiar wzięłam większy, bo w S/M jak się pochylałam, to przez rozcięcia mi biust wylatywał
Magdalena koszulka piękna już sobie zamówiłam
Anetka, a jak ten ochraniacz jest wiązany? Bo na Allegro widać tylko od środka łóżeczka, a nic o tym jakie wiązanie... Nie wiem, czy on nie jest za wysoki do łóżeczka :(
TUTAJ wkleiłam foto, możesz sobie zobaczyć
A ja mam pytanie odnośnie kubeczków do picia dla dzieci.
Jakie są najlepsze na wczesnym etapie?
Jeszcze Franiowi nie bedę ale juz bym sie powoli przykładała bo może herbatkę tak mu łatwiej byloby podać

Ja chyba kupię taki: DOIDY CUPCo na to doświadczone mamy?
Tylko bidon ze słomką się nam przydał poza doidy. Teraz młoda pije swobodnie praktycznie z każdego kubka, z uchwytami czy bez, nie ma znaczenia.