Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jeśli jednak intuicja mówi Ci, że z Ninką jest ok, a Ty szalejesz, bo WSZYSTKIE dzieci na pewno lepiej dźwigają/dźwigały głowę, bo WSZYSTKIE dzieci są rehabilitowane, bo WSZĘDZIE piszą to czy tamto, to połóż Ninkę w łóżeczku, a sama wybierz się na poszukiwanie ładnego kawałka ściany. Jak znajdziesz, to puknij w nią kilka razy czółkiem powinno pomóc
Aha, jeszcze piszesz, ze mala lezala do 3.5 godziny na brzuszku? .
A na uczulenie na pupce i pipce moge Ci polecic clotrimazol (krem bez recety w aptece), u nas pomogl blyskawicznie i u Laury i raz u Sary.
Dziewczyny, a wracając do tematów wyprawkowych - czy macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę z Allegro jeśli chodzi o ochraniacze na łóżeczka / pościele? Patrzyłam na pościel Nino, ale oni mają ochraniacze jak poduszki...
mam właśnie pościel Nino i ten ochraniacz jest super - ma system easy wash, więc jak pierzesz, wyciągasz wkład i wszystko szybciutko schnie. Kilka razy przekonałam się też, że miękki ochraniacz jest idealny
a możecie polecic jakąs koszulę do porodu? chciałabym zeby była praktyczna ale tez ładna
Alien koszulka nie będzie dobrym rozwiązaniem.Chyba że masz taką która zakrywa pupę bo na porodówce chodzi się bez majtek i biustonosza.Więc wiesz...żebyś nie świeciła tyłkiem a w szlafrok nie będzie Ci się chciało ubierać jak np będziesz iść do toalety uwierz mi:)
Tylko mam rozmiar wzięłam większy, bo w S/M jak się pochylałam, to przez rozcięcia mi biust wylatywał
Magdalena koszulka piękna już sobie zamówiłam
Anetka, a jak ten ochraniacz jest wiązany? Bo na Allegro widać tylko od środka łóżeczka, a nic o tym jakie wiązanie... Nie wiem, czy on nie jest za wysoki do łóżeczka :(
A ja mam pytanie odnośnie kubeczków do picia dla dzieci.
Jakie są najlepsze na wczesnym etapie?
Jeszcze Franiowi nie bedę ale juz bym sie powoli przykładała bo może herbatkę tak mu łatwiej byloby podać
Ja chyba kupię taki: DOIDY CUPCo na to doświadczone mamy?