Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jaheira, to jak w dzień dajesz Wojtkowi pić?
Myślę sobie,że może taki kubek zachęci go do picia w dzień...?
dziewczyny u nas położna na SR też radziła by używać pojemniczków na mocz do mrożenia. Są sterylne i wiem, że sporo osób opuszczających nasz szpital to późnej praktykuje....
dziewczyny u nas położna na SR też radziła by używać pojemniczków na mocz do mrożenia. Są sterylne i wiem, że sporo osób opuszczających nasz szpital to późnej praktykuje....
--
u nas dla odmiany połozne nie pozwalały w tym mleka przetrzymywac. ale może to ze wzgłedu na wymogi szpitalne, a w domu mozna.myśle, ze jak sie je wyparzy, to będzie orajt.
e nikt nie sprawdził czy przypadkiem przy przechowywaniu np. mleka w takim pojemniczku nie uwalnia on do niego jakichś szkodliwych substancji, które zawiera. Nie musi się tak oczywiście dziać, ale może.
Madzia, a jaką one mają pojemność? Bo patrzyłam w sklepie ale na zbiorczym opakowaniu nie ma tej informacji.
My jesteśmy na Huggiesach ale nie wiem czy my jesteśmy jacyś trefni czy mały już wyrósł z 1 ale praktycznie co kupa to za chwilę kleks na bodziaku i tak mamy pranie co 2 dzień tym sposobem.
olejuszkę z firmy skarb matki - raz użyłam (trzeba zostawić na 24 godziny) i już nigdy więcej nie było problemu
na początku kładziesz dziecko w rożku a potem zamiast kołderki używasz właściwie rozka Zamiast prześcieradła pieluszka flanelowa
--
A jak sie połaczy z sikami to sie nie robi krochmal?
Wiesz wszystko zależy jakie to zaczerwienienie. Jeśli tak jak mówisz że tylko odgniecione to ja nie robię nic (Nat ma często w pachwinie i widać że to od gumeczki w pampersie)i rozróżniam to tak że po kąpaniu czy myciu blednie. Jeśli jest bardzo czerwone cały czas to smaruję cieniuteńko maścią i tu zależy co mam pod ręka bo jak nie Bebanthen to Clotra... Sudokrem bardzo rzadko. Mąką posypuję nie zaczerwienienia ale krostki - u Nata one są prawie natychmiast przy odczynie i zaczynają krwawić i na to maka działa fenomenalnie Agunia, a jak to jest, bo np moja corcia ma czesto czerwona skore miedzy posladkamiprzy odbycie. Tam chyba moze byc takie zaczerwienienie, prawda?
opieram
mąka ziemniaczana cuda działa !!