Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
cobraczku, ja też Ci nie polecam pasów. Nigdy nie byłam wysportowaną dziewczyną, nie ćwiczyłam mięśni brzucha, a mimo to po porodzie bez pasa wszystko wróciło do normy.za to słyszałam wiele historii dziewczyn, które sobie pasami zrobiły krzywdę. wnętrzności muszą mieć swobodę wracania na swoje miejsce.
A i ja bym nie kupowala naraz tyle paczek, bo po pierwsze nie wiesz jak duzy dzidzius sie urodzi, po drugie czy nie uczula i czy beda wam odpowiadac.
Przegladam sobie teraz w necie butelki i smoczki i znalazlam tez plyn do mycia butelek i smoczkow...Czy ktoras z was kiedys uzywala takiego plynu?Bo ja dopiero zobaczylam ze taki istnieje Zawsze wyparzalam i to wystarczylo...hmmm
Ja używałam jak miałam schizę po pleśniawkach synka ale bardzo szybko zrezygnowałam. Nie widziałam żadnej różnicy w działaniu. W cale lepiej nie zmywa śladów np po marchwi itp. niż normalny płyn, sporo kosztuje i szybko się zużywa (nie ma takiej konsystencji jak płyn- jest sporo rzadszy).
Uważajcie na te promocyjne pampersy, leżałyśmy w szpitalu i porównywałyśmy różne pampersy i ze zdziwieniem stwierdziłyśmy że opakowanie to samo, a te promocyjne pampki jakieś takie gorsze :-/ mniej miękki, śmierdzą chemią i jakieś mniej kolorowe... W szpitalu dawali nam bella happy i to też według mnie porażka, dużo większe niż pampersy, twarde i sztywne.Dla mojego Jasia niestety w Polsce nie znalazłam dobrych pieluch, jest wcześniakiem, więc wszystko jest za wielkie. Na allegro udało nam się dostać kilka paczek pampersów ze stanów dla wcześniaków i te są idealne, szkoda że w Polsce takich nie robią :-(