Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny czy polecacie jakieś inhalatory?
Pediatra nam powiedziala, że przy katarku u niemowlaków sie super sprawdzają.
Czy któraś z Was używa?
było milion razy o tym :) Dziewczyny, a jaki i jakiej firmy polecacie laktator?
to ja powiem tak :P Przy każdym z dzieci sprawdzało mi się coś innego. Przy Ani i Kubie miałam tłokowy, potem kupiłam Avent - zachwyt i super. Gaba i Weronika Avent, ale przy Antosi nie dawał rady i kupiłam Medelę - pobiła na głowę Aventa, przy Natku używałam właściwie obu w zależności kiedy ściągałam -w szpitalu Avent a domu Medela Medela electric wg mnie nie wart swojej ceny. U mnie sie nie sprawdzil. Za to Avent tak:)
mi nie ranił i super regulacja ssania Jeśli medela to odradzam mini electric, strasznie poranił mi brodawki :-/
znajoma twierdzi, że u niej produkty Canpol'a się nie sprawdziły ( fakt, że butelek nie używała) ale chodzi mi o takie "piersiowe"ze smokiem imitującym pierś i 'utrudniającym' ssaniechyba, że sobie coś złoże,szklana butla + smok od innejwyczytałam, że NUK i Chicco produkują szklaneale może któraś coś poleca:)--
iku, te "hormony" to syntetyczne estrogeny, tzw. ksenoestrogeny, dodawane są do wielu produktów z plastiku w celu poprawienia jego właściwości czy coś w tym stylu. Odnośnie stosowania ich w butelkach dla dzieci była już jakaś spora afera, i teraz dobre i pozbawione tego świństwa butelki, mają po prostu stosowne oznaczenie na etykiecie " BPA free" :) więc kupując butelki z takim oznaczeniem można używać ich bez obaw :) teściowa' mi rzuciła, że oglądała jakiś program o produkcji plastikowych butelek do karmienia niemowląt i dzieci...
udowodnione jest, że stosują jakieś hormony, które w przyszłości doprowadzają do strasznych schorzeń ( raka macicy, deformacji jader, narządów płciowych)
'teściowa' mi rzuciła, że oglądała jakiś program o produkcji plastikowych butelek do karmienia niemowląt i dzieci...udowodnione jest, że stosują jakieś hormony, które w przyszłości doprowadzają do strasznych schorzeń ( raka macicy, deformacji jader, narządów płciowych)