Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo w ksiazce wyczytal, ze tak najlepiej dla niemowlaka.
Ja jednak by sie wykapac czy cos zrobic w domu, potrzebuje takiego jakiegos cuda techniki, by przez 30min polozyc na nim synka.
Ja nie wiem , stara wiekiem nie jestem, a jednak wiele takich zapychaczy czasu mi się nie podoba.
ja sie dołączam dopisując jeszcze do listy wszelkie chodziki, pchacze i inne sracze
kiedyś nic z tych rzeczy nie było a dzieci rosły i się normalnie rozwijały tarzając się po podłogach
i zaczynały chodzić same i siadać i raczkować
A prawda jest taka, że jak dziecko będzie chciało być z Tobą na początku to żaden cud techniki nie pomoże i nie ma zmiłuj. Ma być cyc i leżenie na/obok nich i tyle
jak Ci się trafi cycozwis to będziesz musiała wziąć prysznic i zrobić siku w niecałe 3 minuty a i to nie wiadomo czy tyle Ci synuś podaruje
Dziewczyny, sens w tym, ze moj maz najwczesniej wraca z pracy o 19 - wychodzi o 8 rano, ja nie wyobrazam sobie byc non stop przy dziecku - bez chciazby szybkiego prysznica.
Dziewczyny, sens w tym, ze moj maz najwczesniej wraca z pracy o 19 - wychodzi o 8 rano, ja nie wyobrazam sobie byc non stop przy dziecku - bez chciazby szybkiego prysznica. Rozumiem wasze podejscia. Ale sama mam inne akurat na ten temat :)
milionsrylion razy zastanawiam sie nad potrzebnoscia owego urzadzenia
Jadłam czasem dopiero po 20.oo, a prysznic brałam o 3.oo w nocy :P
a ja wychowałam trójke dzieci i nigdy nie zdarzyło mi sie zeby nie zjesc o czasie czy brac prysznic o 3 nad ranem ;) pod prysznic chodziłam z dzieckiem
Mój mąż ma jeden pokój tylko na swoje zabawki, wstęp bez ścisłego nadzoru zabroniony. Ale jak już tam weźmie Ewunię i Krzysia, to mam całą trójkę z głowy na kilka godzin