Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/urlale do codzienniej pielęgnacji noska sprawdza się dobrze.
" w nosie, to jak to usunąć? Patyczkiem jakoś nie potrafiłam, a sama tego nie wykicha i potem aż świszczy w nosku.
[/urlJa mam dwa rodzaje gruszek i niestety skonczylo sie na aspiratorze. Tylko on do konca opruznia nos i zabieg trwa tylko chwile. Kupilismy u rp_ 77 za jakies grosze wiec bardzo warto jak dla mnie.
Jak chcesz. Ja tylko pisze co lekarze mowia. Jesli inaczej sie nie da, to po odciaganiu psikajcie sola morska.

Gruszką potrafię wyjąć tylko taką konkretna "babe" ale jak jest taki katar "luźniejszy" to ni cholery ani gruszką, ani aspiratorem. Dzisiaj prosiłam mojego męża żeby spróbował oczyścić małej nosek i tez mu nie poszło, więc nie wiem co z nami jest nie tak.
bo laktatorem nie jestem w stanie sobie odciągnąć ani kropli mleka........... co jest dla mnie ooooogromnym problemem

]
z pewnością wygodniej bez, ale zawsze możesz położyć na kapturze, ładnie go ułożyć na płasko i tyle:)
eżeli szukasz czegoś na czas przebywania w domu, gdzie nie chcesz okrywać głowy, to kaptur może zawadzać.

). Jestem ciekawa Waszych opinii.
Ja szukam właśnie materacyka do łóżeczka. Czy możecie jakiś konkretny polecić ? Zauważyłam, że największą popularnością cieszą się te najtańsze gąbkowe ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie. Zastanawiam się nad takim, który z jednej strony mam kokos a z drugiej grykę ( w środku jest pianka). A wy jakie macie ?