Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Można zakładać malcowi body, jak mu jeszcze pępek(kikut) nie odpadł?
Tak się zastanawiam, że jak się nie będzie dziecku w ogóle nic przez główkę wkładać, to potem jak w końcu będziecie chciały go w coś przez główkę ubrać, to będzie płacz. Ja mam awersję do napek i generalnie szybciej mi było przez główkę przełożyć niż zapinać te miliony napek razy 2 :) Zresztą pajace zostały tylko te, które są zapinane na suwak, reszta się u mnie nie sprawdziła. Ale to ja, wiem że wielu osobom napki nie przeszkadzają, może dlatego, że mam 2 wierzgające maluchy do obsłużenia i skracam sobie czas jak mogę :) Ruda ja zakladalam normalnie body przez glowke Nadii i zapinalam w kroczu
A jeszcze pozapinać te napki po trzeciej pobudce w nocy po ciemku.. MASAKRA Teraz w nocy nie przewijam, ale z kolei w dzień są tak ruchliwe, że jakbym miała celować napkami na wierzgających nóżkach, to bym się chyba zastrzeliła :) Penny daj fotkę...
Mam tez jedno pytanie. Chce w razie czego zaopatrzyc sie w butelke i smoczek. Ktos z was moze jakas polecic? Zalezy mi na naslodowaniu piersi mamy. Jak na razie przekonuje mnie Medela calma http://sklep.bebeclub.pl/butelki/53-butelka-medela-calma.html
A smoczki nie mam pojecia, zwykle Avent chyba nie sa takie najgorsze, choc nie sa zbyt plaskie u nasady smoka.
Czekam na Wasze opinie! :)
A! Dodam, ze tez sie nasluchalam, zeby mniejszego rozmiaru niz 62 nie kupowac, a po Waszych wpisach widze, ze nie moge sie sluchac zyczliwych ludzi dookola. Jak to jest z tymi ubrankmi z h&m? Faktycznie wieksze niz na metce?
A! Dodam, ze tez sie nasluchalam, zeby mniejszego rozmiaru niz 62 nie kupowac, a po Waszych wpisach widze, ze nie moge sie sluchac zyczliwych ludzi dookola. Jak to jest z tymi ubrankmi z h&m? Faktycznie wieksze niz na metce?
Jak na razie przekonuje mnie Medela calma
ja mam zamiar piersia karmic, ale chyba lepiej miec jedna butle w razie czego.
A czy na noc zakladacie wiazana czapeczke?
wczoraj rozmawialam z mama 3tyg.Hani i mowila by w pl zaopatrzyc sie w zwykle biale bawelniane czapeczki takie wiazane bo w uk to tylko na uszka sa.
health visitor tez mi mowila, zeby w pomieszczaniach czapek nie zakladac...