Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Hydro z tego co wiem, to niektóre maluchy bardzo ulewają i wtedy taki podkład też się przydaje.
do głowy mi nawet nie przyszło, że można na tym dziecko położyć. Przynajmniej to które zalinkowałam ;>

Dziewczyny mam pytanie ile wystarczy wziąć wkładek laktacyjnych do szpitala??? Ja wzięłam całe pudełko 50 szt chyba za dużo prawda???
[/url
Laktatorem możesz się wspomóc, to jasne, tyle że odciąga się tylko minimalną ilość, tylko do uczucia ulgi. Więcej lepiej nie ściągać, żeby niepotrzebnie produkcji nie pobudzać, skoro i tak na tym etapie szaleje. Do około 6 tygodni laktacja powinna się unormować.
A Ulcia nawet Martynkę na świat przywoływała laktatorem w spiżarni .

A jakoś żadne pokłady nieprzemakalne nie były nam nigdy potrzebne.

Ja te podkłady tylko dlatego kupiłam, bo tu jest chyba w wyprawce taki podpunkt z nimi. Też ich nigdy nie użyłam, tak samo jak przeróżnym kremików, linomagów, oliwek, wkładek laktacyjnych, butelek, rożka, gazików do pępka i paru innych rzeczy.
.
[/url

[/url
.Swoją drogą, gdy przypomnę sobie wyjazdy z czasó gdy Marta miałą mniej niż rok - nasze kombi ledwo mieściło całe gratowisko:)
. Mamy bagażnik dachowy, ale ciekawa jestem, jak się pomieścimy
.
[/urlDziewczyny a co do pępka? Sprawdziły Wam sie gaziki ze spirytusem czy po prostu wymieszać wodę ze spirytusem? A może samą wodą przemywałyście?

lovela NIE radzi sobie z plamami.