Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny pewnie juz setki razy byl poruszany tutaj temat pierwszych bucikow tudziez tych do nauki chodzenia. Problem u nas polega na tym, ze syn ma bardzo wysokie podbicie. Mierzylismy w sklepie i ma 22H. A w tej rozmarowce robia juz tylko takie dosyc twarde buciki i na pewno nie na pierwsze kroki. Moze ktoras zna jakis sklep gdzie mozna sie zaopatrzyc przez neta i podaja rozmary lacznie z wysokosica podbicia?9to wlasnie to literowe oznaczenie). Bo nigdzie nie idzie tego znalesc. z gory dzieki :))
nie wiem jak w mswa,
pokaż tylko mężowi co i gdzie masz poukładane dla synka i w razie czego przecież Ci dowiezie i tak będzie Was odwiedzał,
Na SR nam mówili, że często właśnie panie wychodzą do domu w klapkach, bo mężowie zapominają o tak podstawowej rzeczy jak buty. Ciesz się, że miałaś jakiekolwiek ciuchy. Mój przyjechał bez butów i spodni dla mnie
ja słyszałam, że dzieci od szpitalnych ciuszków często dostają uczulenia i że właśnie lepiej mieć swoje... przynajmniej u mnie w mieście krążą takie opinie (ale o wszystkich 3 szpitalach położniczych) :p
Venus moim zdaniem 6 par spiochow to trochę za dużo. Monteniadobrze radzi z ta ilością. Ja chyba nawet odpuscilam kaftaniki i mam pajacyki, body i spiochy. Smoczek biorę, rownież pampery, ale nic do kapania. A na wyjście uszykowalam mężowi torbę z rzeczami dla małego i czystymi dla mnie. Trochę mi sie siostra pomogła spakować, bo np wzięłam takie grubsze pajace, to mówiła ze Bedzie małemu za gorąco. Jakbys chciała listy co zabralam to mogę ci wysłać na priva.
--
Dziewczyny, czy któraś z Was używała takiego wózka: spacerówka bez gondoli, za to z porządnym nosidłem z usztywnianymi plecami, od narodzin?
Mam możliwość kupna czegoś takiego w dobrej cenie i nie wiem, jak sprawdzi się latem.
Podaję link do wózka, to będziecie wiedzieć, o co mi chodzi (aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa...).
my będziemy mieli wozek bez gondoli, ale quinny mood.
CommentAuthoraravls
http://allegro.pl/tiny-love-karuzela-rosnij-z-mala-ksiezniczka-i2971880984.html />
Siostra chce sprezentować malej, i pytala mnie o opinie, a za bardzo nie wiem na co zwracać uwagę?
Penny you welcome mata jest genialna jak dla mnie nawet na przyszłoś jak dzieć bawi się już klockami, 200 razy lepsza niż koc...Ze starszakiem takich udów fajnych nie miałam...bo albo to dopiero wchodziło i było koszmarnie drogie np. zwykla mata FP 500 zl. albo porostu nie było...
pytanie przyszłej mamy, jak pierzecie ochraniacze do łóżeczka?
nie mam opakowania a na nim nie ma żadnej metki ;/
czy delikatne pranie i 30stopni będą ok?
No właśnie ten też się rozkłada na płasko, tylko taka miękka gondola wydaje mi się opatulająca, jak śpiwór i nie wiem, czy na lato się sprawdzi?... Wydaje mi się, że w takiej tradycyjnej, sztywnej gondoli, to mogę dziecko położyć i np. tylko przykryć pieluszką czy kocykiem. Ale może w tej też tak się da?
Z drugiej strony u nas ostatnio to piękna jesień tego lata , więc sama nie wiem.
i tak był problem wytłumaczyć co ma wziąć wiec dobrze jest też zrobić małe szkolenie, co to body, pajac ( wg mojego to było COŚ rozpinane na całęj długości) etc:)