Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja wózek na razie odpuściłam. Powrócę do tematu za ok. miesiąc, bo mi się trochę mózg zaczął lasować od tego. Ale czytam tak o tych wyprawkach i ilości kaftaników itp i chyba mam mętlik w głowie. Każdy mi mówi nie kupuj dużo z rozmaru 56, bo niektórych rzeczy nawet nie założysz. Maks urodzi się w lipcu, więc zakładam,że będzie upał. Wymyśliłam, że będę go ubierać w body i krótkie spodenki, żeby w samych bodziakach nie leżał. I dlatego zaplanowałam po 2 zmiany na cipłe i chłodniejsze dni z rozm. 56 i po 3 zmiany z 62. Ale jak czytam ile kupujecie w rozm. 56 to już sama nie wiem. A poza tym zastanawiam się czy jest sens kupowania pajacyków, skoro to będzie lato. Ostatnio stałam przed tymi kaftanikami w sklepie i pojęcia nie miałam co się z czym i kiedy zakłada.
[/url
[/url]będę go ubierać w body i krótkie spodenki
Mnie też to trochę dziwiło i jak spytałam na SR czy to nie za mało to powiedziała kobita ,że mąż dowiezie
A powiedzmy ,że mąż nie może i co wtedy?oto jest pytanie
U mnie w szpitalu leży się po porodzie 2 doby także myślę w sumie że te 28 szt.w paczce może wystarczy a jak nie to wtedy telefon do męża
Nie ma sensu w sumie co chwile dzwonić:dowieź 5 pampersów...dowieź jeszcze 10 i tak non stop
Taki zwyczajny i nie najpopularniejszy w mieście.
[/urlNo i moim zdaniem warto mieć kilka tych kompletów na 56, większość dzieci po urodzeniu topi się nawet w 56, starczają tak przeciętnie na ponad miesiąc.
--
) - podkreślam, że na tym samym spacerze
i też zadowolona 
). Moja Gosia też była ulewająca i często przebieraliśmy.
.
, a mój mąż oczywiście całej swojej rodzinie się "pochwalił" tym. Nie muszę mówić, jaką minę miała teściówka 

. Na nasze usprawiedliwienie dodam, że było około 25 stopni i bezwietrznie, tak samo jak w mieszkaniu
.
[/url

) na widok zdjęcia uśmiechniętej rodzinki aż mnie potrzepało :)
[/url