Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny - a co sadzicie i czy uzywalyscie/ uzywaci e ELEKTRONICZNYCH NIAŃ? JEsli tak to jaka jest taka praktyczna ale nie za droga?
, ale jeżeli widzisz taką potrzebę to jak najbardziej kup, ale co do firmy to nie pomogę
zywalyscie/ uzywaci e ELEKTRONICZNYCH NIAŃ?
i jak to jest z kremami przeciwsłonecznymi?? Wiadomo , że mój brzdąc nie bedzie na słońcu ale cień itp tez opala wiec jaka ochronka??Kandy, na pewno krem z iltrem i to 50, nie mniej. To ważne w przypadku takiego maluszka. nawet jak ciągle bedziecie go kryć w cieniu! Zabierzcie parasole, parawany - by was chroniły przed słońcem i podmuchami wiatru z piaskiem. Na plażę to bym się wybierała rano lub po południu i nie na długo. Wysoka temperatura, której na plaży przy wodzie się nie odczuwa, jednak na maluszka działa. by się nie przegrzał! Jak upał, b. lekko ubierać, w przeiwewne ciuszki, pieluszka nakrywać. Fajnie macie:) My tez planujemy jakiś wyjazd - koniecznie musimy wyjechac całą bandą :) Piotruś będzie miał jakieś 3-4 mieś. Nad wodę musimy z piaskiem bo to podstawa radochy naszych dziewczyn;) może jeziorko jakieś

Marzy mi się żeby moje maleństwo miało dużo ładnych zdjęć,natomiast aparat który mam jest już stary i ledwo daję radę.Pytanie więc dotyczy aparatu...Jakim modelem Wy dysponujecie obecnie,ciekawi mnie to gdyż widzę ,że niektóre z Was dodają naprawdę dobrej jakości zdjęcia i jestem w stanie zainwestować w lepszy aparacik

Jest świetny :) a tak serio to się zwie tak Nikon 1 J1. Mnie w nim urzeka to, że nie posiadam żadnych zdolności, a jakoś dobrze sam ustawia ostrość i robi naprawdę dobre zdjęcia. I filmy nagrywa w super jakości :>

Wanienki nigdy nie kupię już pewnie :>

jednak łatwiej położyć na wygodnym przyjemnym wkładzie niż wcisnąć do wiaderka. :)
na kolejnym 3 miesiące i ostatnim 7, 5
(widać na nim jak ją już wyciągam, podkładam rękę pod pupę, lewą na plecy i siup na ręcznik)

Manga wiesz trochę ma to pejoratywny wydźwięk, co to znaczy wcisnąć ? Miałaś kiedyś takie wiadro i noworodka ?
)
tak mi się wydaje...

Manguś swoją drogą ja jakoś nie widzę zapierającego się kilkudniowego niemowlaka...
ylko co później po wiaderku? bo pewno dzieciątko jeszcze nie jest na tyle duże , żeby wsadzić do zwykłej wanny?

). W wanience była kąpana raz- i wróci do niej, jak siądzie, nie wcześniej- o nieee
Jakby jej nie było, to pewnie od razu by poszła do brodzika, może zresztą i tak będzie. Mi wygodniej w wiaderku, ona jest zadowolona, nie płacze- a i lżej, bo mniej wody.