Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zastanawiam się nad karuzela fisher price rainforest podoba mi się bo za motyw przewodni lozeczka wzięłam sobie umarzylam safari i ta karuzela mi tak do tego pasuje ale chciałabym się spytać czy macie jakieś opinię na temat tej karuzeli bo nie chce jej jeżeli nie będzie spełniać swojej funkcji :-)
ja zastanawiam sie nad Fisher Price Karuzela ze zwierzaczkami Projektorem i Pilotem i moze taka kupie
poczucie spokoju ale tez nei mozna rzesadzac i kupowac wszytskiego np w 12 tyg ciazy:P .
Torbe pakowac bede jakos w 32-33 tc i neich sobie stoi w szafie ;P
My postawiliśmy na rozwiązanie iż zostajemy póki co w sypialni i wstawiamy łóżeczko (najpierw kołyske na około 4 mies)
W zestawie sypialnianym mam komodę wiec tam zwolnię małej ze 2 szuflady i na niej bedzie również przewijak...
Ja tez wlasnie wkroczylam w 30 tc i mam juz praktycznie cala wyprawke oprocz hiieniczno/kosmetyczno/wanienkowych rzeczy no i troszke takich pierdol ktore rownie dobrze moge po porodzie kupic.
też tak uważam, ja też zamierzałam w okolicach 32tc mieć wszystko ale tak się rozleniwiłam, że skompletowałam wszystko dopiero w 37tc a torbę spakowałam w 38tc, ostatnie rzeczy w dniu porodu, który był błyskawiczny eheh, no ale czasu starczyło
Trzymajcie jutro za nas kciuki.. 33tc a ja nie mam nic prócz troszkę ciuszków...
my dla Karolinki mamy mebelki z Meblika i sa naprawde swietne! fakt drogie, ale warte swojej ceny!
Dziecko przez pierwsze2-3 miesiące powinno spać w tym samym pokoju, co rodzice dla bezpieczeństwa. Chyba że chcecie się obwarowywać nianiami, monitorami oddechu itp...