Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

eveke piękny wózek!!! a cena mnie z krzesła zwaliła!

Flavia no mi się wydaje , że cena dobra za ten wózek, ale serio nie wiem tak naprawdę co pomyślałaś
także "spadłam z krzesła" a potem się popłakałam i to nie z powodu stłuczenia tyłka tylko z zazdrości 
i jego biały odpowiednik- Kelly.

chciałabym je mieć do szpitala, no i po :D )do szpitala radzę zabrać coś tańszego - mega szansa na to, że się poplami krwią...:/ Ja miałam swoją koszulkę, ale zostałam w szpitalnej, choć to worek mega nieelegancki. Ale położne tak radziły i miały rację, bo bym kurde nie doprała. Szkoda by było.
Często śpię z porozpinanymi guzikami, bo nawet jak się rozepnie, koszula nadal się trzyma.
Jak widać, każdemu pasuje co innego i trzeba na własnej skórze się przekonać.

[/url]
[/url]oilatum
zas z moja droga coreczka niestety lipa - dostala mi takiego ognia na skorze ze nic innego tylko Oliatum ,balneum i clotrimazolum do smarowania po przewinieciu ,po dwoch miesiacach przyswoila BABydream
i krem normalny nivea ,teraz ma juz prawie 3 latka i wciaz nie wszystko akceptuje ale przeciez kazde dziecko jest inne .Po porodzie z trzecim napewno na poczatku rowniez bede stosowac Oliatum ,balneum i clotrimazolum bo skora dziecka po tym jest nie do opisania Nera - przecież Clotrimazol to lek przeciwgrzybiczy. Po co dziecku fundować na "dzień dobry" jakiekolwiek farmaceutyki?
[/url]
[/url]Czyli na początek Oliatum albo Balneum jak całą serię zakupię będzie ok?
ale babydream moim zdaniem tez jest fajne i przede wszystkim nie drogie ,ja bylam zadowolona ale pierw balneum i oliatum ,sama kupuje dla doroslych do kapieli co jakis czas i jestem baaaaardzo zadowolona
Potem przerzuciłam się na nivea i babydream, 10 razy tańsze i lepsze.
bo to tylko Goska
ale ja kibicuje balneum (czasem oliatum ze wzgledu na cene jesli na balneum nie bede mogla sobie pozwolic na dalsze kupno ) i babydream .Dodam ze balneum stosuje do dwoch miesiecy ,pozniej juz uzywam reszty
Nie kupuj emolientów na zapas, one są dla dzieci z problemami skórnymi. Wiem, że położne na szkołach rodzenia lub pediatrzy polecają z góry, ale nie warto moim zdaniem. Też posłuchałam, kupiłam i byłam niezadowolona. Potem przerzuciłam się na nivea i babydream, 10 razy tańsze i lepsze
[/url
[/url]Dopiero jak wywiązała się rozmowa u Bilii to doszło do mnie, że dziewczyny mają rację....W razie co (gdy dziecku coś wyskoczy na skórze) można podskoczyć do apteki i kupić próbkę Ballneum i zobaczyć jak maluch zareaguje...a wydać te 50 czy 70zł nie sztuka...
2) spirytusem do pępuszka.

[/url]
[/url]A nawet i to nie jest potrzebne. Zwykła woda, mydło wystarczy i kikut szybko odpadnie :>

co do Johnson to na SR położna odradzała nam te kosmetyki