Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
eveke piękny wózek!!! a cena mnie z krzesła zwaliła!
Flavia no mi się wydaje , że cena dobra za ten wózek, ale serio nie wiem tak naprawdę co pomyślałaś
i jego biały odpowiednik- Kelly.
do szpitala radzę zabrać coś tańszego - mega szansa na to, że się poplami krwią...:/ Ja miałam swoją koszulkę, ale zostałam w szpitalnej, choć to worek mega nieelegancki. Ale położne tak radziły i miały rację, bo bym kurde nie doprała. Szkoda by było. chciałabym je mieć do szpitala, no i po :D )
Jak widać, każdemu pasuje co innego i trzeba na własnej skórze się przekonać.
oilatum
Nera - przecież Clotrimazol to lek przeciwgrzybiczy. Po co dziecku fundować na "dzień dobry" jakiekolwiek farmaceutyki?
Czyli na początek Oliatum albo Balneum jak całą serię zakupię będzie ok?
Potem przerzuciłam się na nivea i babydream, 10 razy tańsze i lepsze.
Nie kupuj emolientów na zapas, one są dla dzieci z problemami skórnymi. Wiem, że położne na szkołach rodzenia lub pediatrzy polecają z góry, ale nie warto moim zdaniem. Też posłuchałam, kupiłam i byłam niezadowolona. Potem przerzuciłam się na nivea i babydream, 10 razy tańsze i lepsze
Dopiero jak wywiązała się rozmowa u Bilii to doszło do mnie, że dziewczyny mają rację....W razie co (gdy dziecku coś wyskoczy na skórze) można podskoczyć do apteki i kupić próbkę Ballneum i zobaczyć jak maluch zareaguje...a wydać te 50 czy 70zł nie sztuka...
2) spirytusem do pępuszka.
A nawet i to nie jest potrzebne. Zwykła woda, mydło wystarczy i kikut szybko odpadnie :>
co do Johnson to na SR położna odradzała nam te kosmetyki