Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeApr 24th 2007
     permalink
    Myszorka dla mnie to najpierw najgorsze czyli poród a potem najpiękniejsze jak zobaczę niunię!

Ja kurcze jeszcze nic nie mam poprane, dzisiaj zrobiłam listę co dokupić i biorę się do roboty! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And wg wczorajszych wiesci to gin twierdzi ze 6tyg jeszcze mamy. a swoja droga poprzednio tez twierdzil to samo wiec kto go tam wie... ja bardzo bardzo bym chciala zeby do tego 36/37tyg doczekac chociaz mam jakies przeczucia ze maluszek bedzie raczej byczkiem niz blizniakiem...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm nie znam się na horoskopowych znakach i aż musiałam popatrzeć jak to się układa :) zdecydowanie musi być bliżniak i ma siedzieć jeszcze minimum 5 tyg :) - na kiedy masz termin ?
    moje ma być lwiątko... ale na pewno nie bliźniak bo 2 bliźniaki pod jednym dachem to masakra hahaha
    aby już był choć koniec maja ... o początku lipca nie wspomnę ;) już bym chciała móc je przytulić i czuć się bezpieczniej i pewniej ... Lekarze mówią że nie ma ryzyka straty i tego szkrabika, ale nie wiem czemu ja się boję i chyba przestanę dopiero jak już razem wrócimy do domu ... wtedy będzie strach ale inny mniej odczuwalny psychicznie, a może tylko właśnie po prostu inny ...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 24th 2007 zmieniony
     permalink
    And - termin jest na 5 lipca, lekarze mowia o cesarce w 35/36tc chyba ze by bylo super ladnie wszystko to wtedy do 37. byczki koncza sie 21maja a ja jakies mam przeczucia... sama nie wiem czmeu... co do blizniat to znam pare i jakos tak mi zodiakalnie srednio podchodza ;) ja i corcia baranek, maz byczek wiec w sumie jeszcze jedna rogata dusza sie by przydala :D a jesli idize o strach - niby u nas wada nie zagraza bezposrednio zyciu dziecka ale operacja i cala ta otoczka... coz mnie to przeraza ale walcze i staram sie jakos trzymac. nie mozemy dopuszczac do siebie zlych mysli, trzeba wierzyc dla naszych dzieciaczkow
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Nie doczytałam jaką wadę ma Twoje Maleństwo ... przepraszam ... Myślę że będzie dobrze... Urwał nać - MUSI BYĆ DOBRZE i innej opcji nie można brać pod uwagę !!!
    Nie ufam już lekarzom i coraz częściej przepuszczam bokiem co mówią - zdaniem ordynatora ze szpitala u nas nie było szans na wyjście ze szpitala z maluszkiem gdy byłam tam między 10-13 tyg, gdy okazało się że nie poroniłam powiedział że nie ma szans na donoszenie i że do 20 tyg na pewno stracę to dziecko... Nie podawał konkretów, dlaczego czy co się dzieje ... Jutro zaczynam 25tydz a właściwie 26 - ONO jest i żyje... a dupek niech się cmoknie tam gdzie światło nie dochodzi ... nie on wielki pan ordynator decyduje kto i kiedy będzie żył...
    Wracam do pracy bo to już po 11 a ja do tyłu o 3 dni hahaha
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    And, podobno lekarz jest od tego, aby leczyć i aby pacjentka i dziecko miały się jak najlepiej... Taka teoria :-)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Amazonko dokładnie teoria :) Najbardziej boli że o 4 czy 5 dziecko się nie walczy w moim szpitalu - bo to wpadka... a jak powiedziałam że no cóż zaplanowane to usłyszałam że tylko tak się tłumaczę ... Ehhh niech Szkrab rośnie zdrowo bo to jest najważniejsze, a jak zobaczę się z ordynatorem jak już dzidziuś będzie przy mnie powiem mu ze czasami nawet on się myli... myślę że u niektórych lekarzy zatarła się granica kto jest Bogiem na oddziale ... i kto tam naprawdę rządzi...
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    wreszcie mam wszystko do szpitala i dla dzidzi no może jeszcze termometr bo zapomnialam i koszulki ze dwie ! Mogę prać i się pakować uffff
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    aaaaaaaaai pieluchy nigdzie nie ma takich z wycięciem na na pępuszek :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg te z wycieciem na pepek to maja tylko HAPPY z belli. u nas mozna je kupic bez problemu wiec mysle ze w stolicy tez beda tylko kwestia czy na promocji czy nie
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja nadal nic nie mam ani do dzidzi ani do szpitala :D ale mam juz posciel wybrana i czekam na wyplate :D pozniej cos dla mnie sie kupi choc nie wiem co bo juz sie pogubiłam :D mam narazie szlafrok i torbe :D dla dzieciaczka do szpitala nie musze miec ubranek tylko pieluszki i husteczki musze wziasc bo te co daja w szpitalu moze mi zabraknac :P no to co ja dla siebie potrzebuje?? pizamki ze dwie do karmienia,klapusie pod prysznic i do łajzenia tak :D pieluszki dla mnie :D i majciochy :D szystko chyba nie ?? :D
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wow u nas w szpitalu jeszcze dobrze nie urodzisz a już słyszysz co masz mieć dla dzieciaczka. Ubranka swoje, pieluchy, kosmetyki, najlepiej kocyk też swój. ja sie spakuje chyba w czerwcu, ale już powoli myślę co wezmę. W jednej z szafek cały czas leży torba dla mnie - piżamka, kapcie, szlafrok bielizna, kosmetyczka z niezbędnymi rzeczami. Po wyjściu ze szpitala ja spakowałam w styczniu i tak leży.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku w wiki w dziale WYPRAWKA podane jest takze wszystko to co powinna mama miec ze soba. nie wiem czy wiecie ale w niektorytch spzitalach nawet swoje sztucce i kubek miec trzeba wiec sie zorientujcie dobrze jak to jest u was.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czytalam dzisiaj na jakims forum ze w niektorych szpitalach to oprocz porcji tetrowych pieluch jaka trzeba zostawic wymagane sa tez 2 kaftaniki i spioszki zeby zostawaly na oddziale noworodkowym, nie pamietam juz dokaldnie o jakie miasto chodzilo ale zaskoczylo mnie to nieziemsko. Jesli idzie o wdzianko dla dziecka na pobyt w szpitalu to u nas jest na zasadzie ze jak chcesz to masz swoje ubranka jak nie to dadza ci szpitalne. jedynie na 1 dobe zycia dziecka doradzaja te szpitalne bo one sa wyjmowane ze sterylnych opakowan i polozne twierdzily ze dla dziecka jest to lepsze niz te domowo prane.
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    No dokładnie u mnie też wszystko trzeba mieć swoje! Kfiatuszku u Ciebie jakiś wyjątek jest chyba...
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Zobaczcie jaki fajny fotelik znalazłam z bazą. Cena ok 409 zł:
    http://www.akvatoris.pl/grupa0.html
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    wreszcie znalazłam pościel ktora bardzo mi się podoba i kupię ja po wypłacie :cheer::cheer:

http://www.polskaanglia.pl/allegro/tomi/posciel/600/1506.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    hehe no mozliwe ze wyjatek :D a nawet nie wiem czy dobze to czy zle :P w kazdym razie tam super warunkow nie ma :P sale 8 osobowe w stanie hmm no jak kazdy szpital niezbyt ciekawym :P porodowka jest 2 osobowa wogole jakos tak :D ale ubranka daja chyba od zawsze rozek tez :) i daja chyba z 5 pieluszek na dobe jak to nie wystarczy to musisz miec swoje no i pare mokrych chusteczek daja :) a co do kubka i sztuccow to tez u nas trzeba miec swoje :) ale to raczej jest oczywiste bynajmniej tu u nas :D

Magg posciel jest sliczna :)) ilo czesciowa ona jest i jaka cena ??:)) ja chyba kupie sobie taką :) strasznie podobaja mi sie te misiaczki :) jest jeszcze taka ale z niebieskimi misiaczkami ale lepiej taka bardziej unisex :))

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 25th 2007
     permalink
    Kfiatuszku posciel fajniutka, tez u tej samej osoby chyba bedziesz brala. Ja jestem z moich piaskowych misi zadowolona bo sa sliczniutkie a teraz koelzanka tez u tej babki zamowila (komplet 2 czesciowy takie misie jak moje i 6 czesciowy jakies misie inne) i tez sobie chwali, takze od tej babeczki warto :)

a jesli idzie o szpital to u nas warunki sa bardzo dobre. sale 2osobowe i chyba ze 3 trzyosobowe dla dziewczyn po cesarce lezacych bez dzieciaczkow na poczatku. mozliwosc wykupienia sali osobnej za 200zl (porod i pozniej caly pobyt w cenie) a porodowka normalna to 4 boksy oddzielone wysokimi murowanymi sciankami. w sumie szpital cieszy sie duza popularnoscia w okolicy, baaa nawet Edyta Gorniak przyjezdzala do nas rodzic :D ubranka tak jak pisalam mozna miec swoje ale jak nie masz to dadza, rozek tez daja swoj. z kosmetykami i pieluszkami to z tego co wiem bywa roznie - wszystko jednak pewnie zalezy od sponsorow bo czasami kazda mama dostaje opakowanie chusteczek nawilzonych a czasami jest 1op. na sale. ale dziewczyny nie narzekaja i chetnie u nas rodza, ja zaluje ze mi sie nie uda bo i polozne i warunki sa bardzo bardzo dobre.
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Kfiatuszku pościel jest 6- częściowa ( czyli tylko nie ma tej falbanki na prześcieradło ale można ją dokupić na oddzielnej aukcji) koszt 149 zł.
    Ja do swojego szpitala dopiero sie wybieram zobaczę jak tam jest i napiszę .
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Magg - śliczna pościelka w moich ulubionych kolorkach żółto - zielonych ! :bigsmile:
    Byłam dziś na spacerku i właśnie robię pranko, bo kupiłam parę ślicznych rzeczy , po prostu nie mogłam sie oprzeć! Znalazłam jeszcze jeden świetny kryzysik prawie pod moim domem, śliczne ubranka znanych firm NEXT, PRENATAL, HEMA, GEORGE itd, w cenie 6zł, 8 zł za sztukę! :clap:
    Pozatym byłam w aptece dokupić ostatnie rzeczy tj. tantum rosa dla mnie, sól fizjologiczna i gaziki nasączone alkoholem dla maluszka! Jeszcze tylko muszę kupić pieluszki PAMPERS i kremik NIVEA na słoneczko z faktorem 30! I to chyba bedzie wszystko! Pakuję się i czekam! :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iwa a ty nie mialas lezec???? babo oszczedzaj sie chyba ze nie chcesz zeby maluszek sobie w brzuniu posiedzial... co do kremu z filtrem to nie wiem jak jest teraz ale nasza neonatolog mowila ze nie wolno zadnych kremow przed ukonczeniem pol roczku, chyba ze poczciwy bambino
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Dzięki Iwa mi też się bardzo podoba :wink:
    Aniu nie wiedzialam że nie można kremu do 6 miesięcu używać a jak jest w zimę gdy mrozek na dorze?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg a tego to nie wiem bo Gabrycha z kwietnia i lekarka mowila o kremach z filtrem. Zima to tez trzeba tluste kupowac (ja mialam nivea na kazda pogode) ale mowiac szczerze wiecej sama go uzywalam niz mala - nie uzywalismy dla niej w sumie zadnych kremow, dopiero na drugie juz biegane wakacje smarowalam ja kremem z filtrem factor 50. nie wiem jaki najwiekszy filtr jest u nas dostepny (w wkacje jak szukalam dla Gabrychy to znalazlam 35) bo ja mialam tamten ze stanow.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja mam pytanko :) tak bardziej do AniM bo to ona sie orientuje w tego tupu wozkach ;) Czy w Jedo bartatinie ktorys kolor gondolki ma w srodku białe czy wszytskie maja taki szarawy odcien?? wzorki mi nie przeszkadzaja tylko chodzi mi o to tło :) aa i jaka jest roznica miedzy Bartatina a Roanem Marita?? bo jak widzialam dzisiaj Marita ma w srodku bialutko :))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku - Roana ma kosz druciany / metalowy a nie szmaciany co dla mnie jest mega minusem bo widzialam jak babeczce wypadaly zakupy przy podjezdzaniu na chodnik ;) nie wiem jak jest tez z dobieraniem kolek (w sensie piankowe czy pompowane) no i tu chyba tylko wersja na wahaczach jest dostepna a w jedo i paski i wahacze sa mozliwe.
    jesli idzie o wykonczenie w srodku to w Jedo wszystkie ktore widzialam 'naocznie' byly kremowe lub szarawe (ja akurat przy bialym sie nie upieram bo stawiam na praktycznosc hehe)jak porzegladalam kiedys ROANa to tylko niektore byly biale w srodku pozostale tak jak w JEDO jakis krem bez czy szarosc. no i cenowo ROAN wyjdzie drozej bo sam wozek kosztuje cos ok 1000zl a bartatina za ok 1050 jest juz z fotelikiem
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no wlasnie ten kosz :P ale zawsze mozna pokombinowac zeby zrobic szmaciany ;) to akurat nie problem :) co do kolek to bede jesio pisac czy jest mozliwosc :)Marita ma i paski i wahacze ale ja chyba wole wahacze choc nie wiem co to za roznica :D widzialam dzisiaj Marite i była granatowo niebieskawa a w srodku miała bielutkie wykonczenie w jakies niebiesciutkie wzorki nie wiem co to było :) ale dla mnie w sumie wazne jest zeby w srodku wozka było biało :) bo w lato jak sobie dzidzia jezdzi odkryty wozeczek to tak fajnie wyglada jak jest bialutko :) dla mnie innej opcji niz białe w srodku nie ma :) a co do ceny to i tak wyszło by taniej jak dla mnie ;) ogladalam dzisiaj te wozki wszytskie i w sumie stwierdzilismy z mama ze kupimy cos w tym stylu ze wzgledu na duza i sliczna gondolke a jak wyrosnie z gondolki tak na wiosne to sprzedajemy wozek i kupujemy spacerowke jakas :) jeszcze nie parasolke ale juz nie głeboki :) tylko teraz szukam jaki :)) jakie szczescie ze mamy to allegro ;)) jeszcze z roana jestm kortina ale to juz nie wiem jaka jest roznica oprocz ceny ;) gdyby tylko bartatina miała białe wykonczenie w srodku ...:P moze znajde jakis kolorek co ma :) wyruszam na poszukiwania ;))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 26th 2007
     permalink
    kfiatuszku - no ja az taka wybredna jesli idzie o wyściółkę to nie jestem, moze byc i kremowa :) jak znajdziesz ktory kolor ma biale to koniecznie napisz :D co do gondolek to i roan i bartatina maja podobnej wielkosci czyli 80cm dl i 35szeroka. Nie wiem jak wozki ROAN ale widzialam na allegro ze BARTATINA sprzedaje sie uzywana za 400-500zl zalezy w jakim stopniu uzywana i co ma w komplecie, takze jeszcze spokojnie jak sprzedacie to bedzie na kolejny lekki wozeczek.

jak wam sie widzi ta posciel??? straaaasznie lubie SNOOPY'ego i tak mi sie fajnie na nia patrzy :)

!Image Hosted by ImageShack.us!
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam dziewczyny!
    Widzę że kompletowanie wyprawki przybrało tempa!:bigsmile::wink:
    Ja dziś pakuję torbę do szpitala! Muszę jeszcze zamówić kosz na kółkach do sypialni - to na allegro - będzie po długim wekendzie!
    Pozatym czekamy też na odbiór wózka - też po wekendzie!
    Dziś przejdę się z mamą na mały spacerek i kupię jakieś firaneczki do pokoiku dzidzi, ale nie kupuję jakichś dziecięcych, raczej jednolite, a w domu mam fajne drewniane, kolorowe kwiatuszki i motylki, które można poprzywieszać do karnisza na firance!:bigsmile::wink:
    Jutro z mężem rozłożymy wykładzinkę i pokoik będzie gotowy - zostanie tylko "ubrać łóżeczko"! :bigsmile::wink::cheer::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Myszorka - termin tuż tuż, a czy ty masz już wózek?????
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Iwuś ja już mam wszystko i wózek i fotelik do autka, wszystko jest zapakowane szczelnie i stoi w garażu. Jak dzidzia się urodzi to mąż skręci łózeczko, ubierze posciel i obrazki powiesi.
    Cieszę się ty już tak daleko ze wszystkim jesteś.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A mogę wiedzieć jaki masz wózek?
    :bigsmile::wink::wink::wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    kaps3 city driver, niestety nigdzie go nie ma na stronie, a kolorki pomaranczowy, jasny i ciemny bez, 4 pompowane takie same koła. A ty jaki zamówiłaś?
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    ania świetna pościel gdzieś ty ją dojrzała i zdradź jaka cena :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 26th 2007 zmieniony
     permalink
    ratuuuuunkuuuuuu
    nie mam juz sily na pisanie pracy magisterskiej, ledwo dycham a jeszcze caly podrozdzial musze sklecic na jutro bo koelzanka na studia jedzie i chce promotorowi przez nia podac... ja siem wykonczem ;)

Myszorka - czekamy wiec na zdjecie wozeczka juz z lokatorem w srodku :) czy na stelazu wozka masz mozliwosc montowania fotelika czy nie? no i czy to typowy gondolowiec czy moze jednak bardziej spacerowkowy z nosidelkiem???

Iwa - widzialam sliczne kosze na allegro takie cudenka ale w cenach jeszcze bardziej cudnych, daj znac co wybierzesz

Magg - posciel wypatrzona w moim ulubionym dzieckowym sklepie amerykanskim, cena "bagatela" 132 dolary (przeceniona za 190) wiec tylko pomarzyc mozna... tutaj masz link
    http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2302950&cp=2255986.2256244.2256251.2256261&view=all&parentPage=family
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    AniuM ten wózeczek nie ma możliwości montowania fotelika i jest to bardziej spacerówka z nosidełkiem, przynajmniej tak mi się wydaje.Jak juz umieszczę dzidzię to pstryknę fotki i zobaczycie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    No tak to ja tez tylko pomarzę sobie ale wczoraj odezwala się do mnie siostra ze stanów ktora urodziła córeczkę we wrześniu i zapowiedziała się że kupi dla małej karuzelę o taką:

http://www.fisher-price.com/img/product_shots/K3799_b_1.jpg

i ubranka po małej również przyśle!
    No normalnie mnie zaskoczyla i czekam na paczkę

:jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg taka sama karuzelke ma moja znajoma i jest super. Fajnie miec rodzinke za granica. Ubranka beda super jakosci no i niepowtarzalne :) teraz tylko zostaje ci poczekac 4-6tyg na paczuszke. Ja licze ze rzeczy co mi sis pierwsza tura wyslala powinny byc za jakeis 2 tygodnie, miejmy nadzieje ze clo nie przetrzyma bo jeszcze urodze a tu rzeczy nie bedzie hehehe
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    myszorka - ja zamowilam X-landera XT z kolekcji 2007 w kolorze oczywiście zielonym! To trójkoloweczka - spacerówka, gondolka i fotelik samochodowy:
    [/url]
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A to link do mojego kosza wiklonowego do sypialni:
    http://www.allegro.pl/item185450195_lozeczko_wiklinowe_wozek_luxe_od_ss_model_1203.html
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    Dziewcyny, pytanie z ciekawości, nie boicie się, ze będzie problem z wjazdem wózkiem trzykołowym np na schody, gdzie są dwa slady na 2 kółka?
    Mnie bardzo podobają się trójkołowe ale boję sie właśnie takiej sytuacji - a może wcale nie jest ciężko na dwóch kołach wwieźć taki wózek w górę?
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    dziewczyny właśnie oglądałam te malutkie ciuszki na allegro, najchętniej większość już bym zamówiła :wink: ale jeszcze poczekam.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Iwa piękne są te kosze a który kolor wybrałaś?

Aniu mi tą całą paczkę przywiezie ciotka na początku czerwca jak wroci z USA :bigsmile:
    dzisiaj kupiłam 3 pajacyki dysneya - śliczniaste z kubusiem, osiolkiem a trzeci ma wszystkie zwierzaki mam nadzieję że te koszulki batystowe gdzieś dostanę bo jak narazie to wszędzie mi mówią że jeszcze nie pora i jest za zimno :confused:
    Dla niewtajemniczonych koszulka batystowa to taka prawie mgiełka wiązana na ramionku ona jest akurat do pępusia na początek :bigsmile: pod pajacyka zamiast body np.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Magg - ponieważ nie było zielonego to wybrałam żółty pastelowy, nie chciałam żadnych wzorków! Podobał mi sie różowy, ale 100% pewności do porodu nie ma że będzie dziewczynka, chociaż lekarz stanowczo twierdzi że córeczka! :bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg no to akurat bedzie czas na odswiezenie i poprasowanie :) u nas jakby przeczucia zawiodly i byl chlopczyk to wujek 2lipca rzeczy chlopczykowe przywiezie a moze wtedy przy dobrych wiatrach to ja juz nawet do domku bym wychodzila... dzisiaj ginek powiedzial ze najwyzszy czas zebym malymi ciuszkami sie zajela bo on nie wie czy na ostatnia wizyte (24maja przewidywana) to sie jeszcze zjawie ale moze moze sie uda...
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    A powiedzieli Ci ile zostaniecie w szpitalu po operacji? Może jak dzidzia będzie duż to długo trzymać nie będą...:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg 2 tygodnie to jest minimum minimow wiec na taka opcje sie nawet nie nastawiam, srednio ok 3-4tyg jesli wsyzstko jest ok ale nawet i ok 2 miesiecy jak droznosc jelit w pore nie wraca bo przy wadzie to nie od wagi zalezy wypis tylko od droznosci jelit. . Jestesmy dobrej mysli i mamy nadzieje ze wczesniaczkowe ubranka wykorzystamy przy pobycie w szpitalu a pozniej to juz same standardziki ;)
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Iwa sliczne te koszyczki :) ja tez taki chce sobie kupic :) podobaja mi sie takie z duzymi kołkami i troszke inna podstawa ale no coz sa duzo drozsze :) a taki koszyk jak ty masz z małymi kołeczkami to widzialam na allegro za 189 zł :)) my sobie kupimy taki koszyczek do sypialni a jak nie to zrobi sie jakis stelazyk drewniany a zamiast koszyka na noc bedzie sie zakładac gondolke z wozka :) bo chyba jestem zdecydowana na roana marite i tam jest strasznie duza godnolka i dzidzi bedzie wygodnie w nocy :)
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Iwa koleżanka ma taki wózek i jest bardzo zadowolona, myśle że Ty też będziesz.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.