Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A mnie zostawiają, niestety...
i prasować tetrę
U mnie prasować będzie M bo ja nie znoszę, a on lubi
używałam tylko i wyłącznie Pampers Premium Care i NIGDY! nie przeciekła nawet kropelka, żadnych odparzeń podrażnień,
Oooooo Manguś - szacun za wielorazówki. Ja chyba za leniwa na to jestem.I do tego jak mi mama opowiadała ile razy musiała zmieniać pieluszkę, żeby pupa się nie odparzyła, to jakiś kosmos. 20 dziennie, albo i więcej.
dziewczyny a teraz pytanie z innej beczki kiedy zaczelyscie przygotowywać koncik lub pokój dla dziecka chodzi mi tu o malowanie składanie mebli i ogólne wykończenie :-)
Dziewczyny dla mnie szacun to dopiero jak wytrwam , bo teraz to wiecie plany planami, a cholera wie jak wyjdzie w praniu. Czy dam radę... nie zarzekam się, że na 100%
Co do pokoiku to my kupujemy łóżeczko i materacyk już teraz :) Szafę za miesiąc, a wózek jakoś w czerwcu - rzecz jasna wcześniej zamawiamy.
Musimy to jakoś rozłożyć w czasie by finansowo dać radę, za dużo jest tych wydatków przy pierwszym dziecku. :(
no ja mam już lozeczko i materac, przewija na lozeczko, wózek i kosz na pierwsze miesiące do spania, karuzele, koldre, pościel (już prawie kończę), no i wiem które szafki i szuflady są wydelegowane na ubranka, jedynym problemem jest to że to wszystko jest rozłożone i wala się po domu... no i chcieliśmy pokój przemalowac nie chce za szybko się za to wszystko brać ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie tego na ostatnią chwilę...
--
mangaa będę pod wrażeniem jeśli będziesz używać wielo przy podobnym dziecku jak mój Dominik ;) tak jak dziewczyny piszą po 3,4 miesiącu już było by spoko (nie używam wielo z lenistwa) ale przed...no ja sobie tego nie wyobrażam. Dobrze go nie przewinęłam, a on już kleksował
Dziewczyny, a jakie wkładki laktacyjne wielorazowe polecacie? Czy te z Aventa są ok?
Dziewczyny jak zrobić to pierwsze pranie? Bo zdurniałam... czytałam artykuł , że rzeczy maluszków najlepiej na 60-90 stopni...
ale jak to się ma do metek , które zalecają 40st?
i jeszcze co do srodków piorących... mam żel do prania Jelp
zapomniałam kupić płynu do płukania :)