Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja prałam wszystkie ciuszki raz i w 40st jedynie co ustawiałam to podwójne płukanie i nic małej nie jest, z tymi lumpeksowymi tak samo robiłam, a jak jakiś większy brud to najpierw moczyłam w zwykłym proszku i później prałam w dziecięcym
Podobnie z taka różnicą, że nie płukałam dwa razy ;) Ciuszki mojego dziecka nigdy nie widziały płynu do płukania...
u sąsiadów Ten przepiękny malunek flamastrem na szufladach
Ciuszki mojego dziecka nigdy nie widziały płynu do płukania
przy moich dzieciach rowniez nie uzywalam plynu do plukania tylo czysta woda,i jestem z tego dumna bo mamy w szpitalu chcialy och ach i narobily noworodka na oddziale takiego bigosu ze skora ,ze siostrzyczki nie wiedzialy gdze rece wlozyc ,oczywiscie pierwsze co mezowie mamus byli poproszeni przez siostry - o ponowne wypranie wszystkich ciuszkow w platkach mydlanych bez zadnego plynu i zakup Balneum do szpitala ,a poki co maluszki byly w ubrankach szpitalnych ,a moja corka i jeszcze synus takiej jednej pani bez zadnych problemow .
Może nie wpadajmy w skrajności, bo u nas płyn do płukania używamy od początku, od urodzenia i nigdy Adasiowi z tego powodu nic nie było
Ciuszki są po nim miękkie, miłe w dotyku dla skóry i jeśli dziecku nic się po płynie nie dzieje, to nie ma powodu by go nie stosować.
Wszystkie ciuszki wyprasowałam tylko raz, przed porodem
powiem ci winni, ze ja w ogole bardzo malo prasuje, bo uwazam, ze 3/4 sukcesu to umiejetne rozwieszanie prania a brakujace 1/4 to skladanie prasuje tylko jak cos jest wygniecione i wiem, ze jak nie wyprasuje to bedzie nieestetycznie