Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dlatego ostatnio tylko psikamy wodą morską i jakoś mała odkichuje (
), nie słychać, żeby jej cośtam furczało. Oczywiście, przy katarze by się tak nie dało.
Zapewniam Cię, że gdyby nie był bezpieczny to ani ja ani co najmniej większość z tu zgromadzonych by go nie używała
Teściowa mojej twierdzi, że dziecku mózg tym odessą a poza tym np. moczy dziecku smoczek w cukrze
azniee z tym moczeniem smoczka to już przesada ja mojej bym na to nie pozwoliła,nie warto dziecka od początku przyzwyczajać do słodkości moim zdaniem ale to tylko moim zdaniem
Jak była malutka, to go ciągle ssała, a teraz stopniowo sama go odstawia- zasypia z nim tylko i po 5minutach wypluwa. Później jej zabieram, bo parę razy mi się obudziła z krzykiem, przez smoczka wbijającego się w kark
.zczerze mówiąc nie rozumiem po co polecają przy karmieniu piersią mieć 2-3 butelki.
. Moim zdaniem to zbędny wydatek. Ja miałam jedną butelkę i w sumie ani razu jej nie użyłam (o sorry raz jeden, potem nawet jak chciałam ściągnięte mleczko podać, to moje dziecko oprotestowało butle). Tak samo jak sterylizator, podgrzewacz - zbędny wydatek IMO :). Herbatek na laktację też nie piłam, ale jeśli ma komuś to pomóc, to czemu nie, ale ja bym nie kupowała na zapas.
[/url