Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
też tak macie że wydaje wam się że o czymś zapomnialyscie
Haha :D Nasi rodzice nawet nie próbowali :P powiedzieli, że to kupią i mamy sobie wybrać oni zapłacą :D także się cieszymy :P
mamy małe mieszkanie wiec elektroniczna niania u nas sie nie sprawdzi.
ale nam chyba tak nie potrzebna bo mały będzie spał z nami w pokoju, a do 2giego mamy 2 kroki :P chociaż :D kto wie :D jak będziemy bliżej kupna to będzie się myśleć :P:P
My tez mamy dwa kroki do drugiego pokoju :) Jednak wieczorem jak Karolek spi - w jednym i w drugim drzwi sa zamkniete. I wtedy nic nie slychac (jak placze).
Madziauk, a masz tą elektryczną nianię z kamerką? Bo ja właśnie się nad tym zastanawiam, ale to chyba spory wydatek. Ja mieszkam w domu, więc u nas elektryczna nianie będzie musowo, ale właśnie nie wiem czy jest sens iwestować w tą z kamerką.
mangaa myślę, że Sysia po prostu przedstawiła swój punkt widzenia i jak u niej się to sprawdziło (czyli, że obeszło się bez i wcale to jej nie utrudniło życia;)), przecież u Ciebie może być zupełnie inaczej, bo tak jak mówisz inny dom itp. itd. a z tego co piszesz to jak najbardziej przyda się w Twoim wypadku.