Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeApr 27th 2007 zmieniony
     permalink
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 27th 2007
     permalink
    dziewczyny co myslicie o zainwestowanie w monitor oddechu? mowia ze przy wczesniakach to juz w ogole jest wskazane ale wiadomo wydatek nie maly... zastanawiam sie czy nie poczekac na opinie lekarzy tzn czy oni beda uwazali to za podstawne chociaz czasami na lalegro idzie trafic na jakas okazje i kupic uzywany za pol ceny... sama juz nie wiem
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    myślę że możesz się wstrzymać zawsze będzie czas żeby kupić....

Skarbel śliczne sweterki ale jak dla mnie niepraktyczne mialam przy synu taki komplet i chyba raz go zalożyłam więc jak dla mnie szkoda kasy....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg no tez mysle zeby poczekac. jednak taka kasa na drodze nie lezy, jakby z maluchem bylo ok to tylko kase bym zamrozila...
    a jesli idzie o te twoje batystowe koszulki - dalej nie wiem jakie to :D mam wiazane bawelniane czysto a innych nie widzialam nawet teraz

skarbel - poepiram Magg co do praktycznosci, sweterki dziergane zwlaszcza biale nie sa praktyczne...
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    jak kupię :bigsmile: to zronie zdjęcie i Ci pokażę :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg koniecznie :)
    ja licze ze dzisiaj wieczorem namowie meza na zakupy, chociaz na chwile potrzebuje sie wydostac z domu bo szmergla dostane jak tak dalej pojdzie!!! wcale nie musze nic dzieckowego kupowac, spozywka mi wystarczy niech tylko sie z domku rusze w lepsze miejsce niz sziptal :)
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Powiem Ci że ja od rana płaczę- stłukłam kwiatka, pokłuciłam się z mężem i uciekł do pracy, Boże jak ja bym chciała uciec..... gdziekolwiek byle od wszystkich...
    --
  1.  permalink
    A ja wiem jakie to batystowe koszulki :) Takie jakby płócienko cienkie...Dla dziewczynek najczęsciej mają taki maleńki haftowany kołnierzyk :)

Magg - ucieknij na trochę, choćby do parku. To czasem pomaga
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg no juz usmiech prosze... ja rano sie obudzilam z obolalym brzuchem po nocy koszmarow i nim maz wyszedl do pracy to jeszcze mu sie w rekaw wyryczalam ale trzeba sie bylo pozbierac, nie ma co sie uzalac nad soba i trzeba brac sie w garsc dla naszych skarbkow!!!

Aga ja to nie lubie kolnierzykow u takich maluszkow. one i tak prawie szyjki nie maja i te kolnierzyki tak jakos smiesznie wygladaja i mam wrazenie ze sa mega niewygodne dla takich kruszynek
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    tak zrobię że zaraz gdzieś wybędę tylko skończę sprzątać....
    --
  2.  permalink
    Aniu - ale w tych koszulkach to ten kołnierzyk ( a moze falbanka- sama nie wiem jak to nazwać) jest tylko z przodu i wszyta dośc nisko, więc własciwie na szyjkę nie zachodzi...
    Są też i bez tej ozdóbki.
    Mi się one bbbb podobają ale z tego co pamiętam koszmarnie się je prasuje, więc pewnie sobie odpuszczę :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to ja koniecznie musze je "naocznie" i "namacalnie: sprawdzic... totalnie nie kojarze o co wam chodzi hehehehe

w weekend wybiearmy sie po ostatnia porcje praniowa po malej. ginek powiedzial ze najwyzszy czas juz wszystko przygotowac a ja jakeis mam glupie przeczucie ze moge po tej wizycie 15maja juz nie wrocic do odmu...
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Pożyjemy zobaczymy...
    Z tego co pamiętam to prasuje się całkiem normalnie poprostu muszą być trochę wilgotne a dla malutkiego i delikatnego ciałka na początek są super :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja dzisiaj w pepco zrobilam zakupy maluszkowe - body, spioszki i pajacyk w rozmiarze 50, za wszsystko niecale 22zl czyli cena 1 ubranka dla wczesniaka w sklepie normalnym. ehhh jak ja kocham ten sklep :) zeby bylo wiecej pieniazkow to pewnie bym bardziej zaszalala ale maz trzyma reke na pulsie hehehe

Myszorka ten twoj wozek to cos takiego podobnego?? http://www.alewozki.pl/index.php/cName/wozki-dzieciece-kaps3-cyprys-lux?osCsid=064a4ac9d65d192a
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    AniaM to jest ta firma ale wózek jest jak dla mnie bardziej podobny do tych z firmy tako city voyager, niedługo wrzuce Wam tu fotki.
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja dzisiaj byłam w garazu poogladac ubranka co mam po mnie jeszce i po mojej siostrze :) jak moja mama zaczeła wyciagac te wszytskie rzeczy to to byla masakra hyba z 3 kartony walizki worki i jeszcze inne pojemniki :Pwybralismy tylko te najmniejsze tak do 3 miesiaca to wyszły takie dwa ogromniaste chyba z metrowe worki :D gdzie ja to pomieszcze?? tylko tak przegladajac to hmm bardzo mało niestety bylo dla chlopca :( wiec jak cos to trzeba troszke dokupic rzeczy :) i bodziaki musze kupic :) widizialam w takim tanim sklepie w zabrzu bodziaki za 6,90 :) trza sie bedzie wybrac :)) ale qrcze tyle słodkich ubranek sie naogladalam ze szok :) takie rozkoszne :)jutro mykam kupic proszek i bedzie sie powoli prało :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    cześć dziewczyny!
    Ja dziś miałam pracowity dzień, rano zajęliśmy się wykładziną w pokoiku dzidzi i już żółta wykładzinka leży na podłodze, potem firaneczki i ozdobne zasłonki w kolorze zielonym zostaly powieszone przez męża na okienku!Troszkę poprasowałam, m.in. pościelkę itd. Pokoik już prawie gotowy, wystarczy założyć pościel, baldachim i ochraniach na łóżeczko i powiesić przybornik pod półką i GOTOWE! :bigsmile::wink::wink::wink:
    Muszę przyznać, że bardzo mi się podoba, jak zrobię zdjątka to wkleję wam pokazać!:bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Kfiatuszku a nie masz gdzies w poblizu PEPCO? tam body na krotki rekaw i bez rekawow sa po 4.99 a na dlugi po 6.99. duzy wybor kolorow i nadrukow. spioszki od 6.99 mozna kupic a rampersiki z czapeczka od 8.99. a no i super welurowe pajacyki w cenach 9.99-14.99. za mala ase mozna sie niezle obkupic
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tak sie przedstawiaja nasze wczorajsze zakupy - w prawdzie rozmiar 50 ale maja i wszystko w tym stylu do 74 :)

to kupilismy na odbior ze szpitala (spioszki, koszulka i kaftanik za 9.99)
    !Image Hosted by ImageShack.us!

welurowy pajacyk za 9.99 !Image Hosted by ImageShack.us!

i body od 4.99 do 6.99
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a tak na chwile obecna wyglada szafa naszego malca w przedziale 0-3miesiace ;) prawie drugie tyle z tego okresu jeszcze czeka na pranie i prasowanie. maz sie smieje ze nie ma szans zeby sie wszystko w szafie pomiescilo a ja planowalam rzeczy na pol roczku jeszcze poukladac hehehe. Legenda :wink: u gory - bluzeczki i polspiochy, druga polka od gory po lewej kaftaniki po prawej body, druga od dolu - spioszki pajacyki i rampersiki a dolna to pieluchowe krolestwo. w szufladach leza na 'wsiakij sluczaj' sukieneczki :)
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeApr 28th 2007
     permalink
    Aniu toż to góra ciuszkóe a jeszcze od siostry z Usa przyjdą kobieto full masz tego!
    Ja nadal w proszku na szczęście mam nadzieję że do końca weekendu już się wyrobimy z porządkami ale kiedy szafa będzie to nawet nie chcę myśleć!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 28th 2007 zmieniony
     permalink
    Magg no moj M zlozyl w zeszly weekend ten slupek bo ja nie mialam gdzie opprasowanych chowac... sukienki i mocno dziewczece ciuszki w szufladasz czekaja. te co w szafie to w sumie takie bardziej unisex... niby duzo ale jak czlowiek cos ladnego znajdzie to kusi zeby kupic... ojjjj kusi kusi :) dzisiaj myslalam uprac kolejna pralke dzieckowych ale naszych z tygodnia sie tez niemalo uzbieralo i posciel i reczniki wiec nie bedzie gdzie suszyc... takze nowe prania dzieckowe rozpoczynam od poniedizalku. Kfiatuszku pewnie obydwie bedziemy sobie umilaly wieczory teraz z zelazkiem w lapkach :D
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    heheh no ja bardziej ranki bede sobie umilac w taki sposob :) ale to jesio nie teraz :) najpierw malowanko pokoju a potem sie zniesie wszytskie ubranka od mojej mamy gdzie wlasnie powolutku beda sie prały :))kupiałm dzisiaj proszek :) persil sensitiv ten z mama i dzieciaczkiem :) i sobie kupiłam pizamke taka fajna zielona w gwiazdeczki do karmienia i jedna taka do porodu zwykła :))i klapusie sobie kupiłam gumowe takie :)) zawsze to jakis krok do przodu :))a ja dzisiaj zrobiłam se przeglad mojej szafy co ja moge załozyc jak jest taki upał :) no i hmm duzo tego nie mam :D jak zawsze koszulek miałam dwie polki wypchane po brzegi to teraz z tego moge miec jedna czy dwie koszulki :D niestety nazbierało mi sie koszulinek troszke takich przykrotkich co siegały tylko do jeansow a teraz to je mam pod cycorami :D no trudno bede sobie prała i chodziła w jednym :) i tak wychodze raz za jakis czas wiec co mi tam :D

aa czegos takie jak pepco ni mam niestety :P zreszta tu gdzie mieszkam to wogole nie ma takich sklepow :) jak sie kiedys nazywało to moje osiedle Zaborze Wieś :P musze jechac busem do centrum zeby miec takie sklepiki :) no i wlasnie tani to tam jest tylko ten jeden ale w sumie za 6.99 to tez nie jest duzo :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Byłam dziś w Pepco i naprawdę ceny są tam miłe :) kupiłam tylko skarpeteczki takie maleńkie za 3zł i uciekałam bo kusił mnie pajacyk po 12.99 ... miałam do czerwca nic nie kupować hehehehe Kupiłam kilka letnich rzeczy starszym dzieciom (koszulki, spodenki, czapeczki i sukieneczke) dla najstarszej nie kupiłam nic bo nie było jej ze mną a ostatnio ma kaprysiki już co jej się podoba :)
    A teraz leże i odpoczywam bo upał i spacer mnie wykończyły
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku mam ten sam problem koszulkowy co ty. na szczescie moj maz moze szczuplutki ale za to wysoki wiec jego koszulki sa na mnie ok i moge w nich smigac, firme szefostwu bede po prostu reklamowac ale co tam :D mam pare fajnych bluzeczek ale na ramiaczka i mocno rozneglizowanych a u nas jeszcze tak upalnie nie jest zeby na ramiaczka smigac wiec spokojnie latam w rekawkach 3/4 czy krotkim rekawie zwlaszcza ze z domku jak juz wychodze to wieczorkiem z mezykiem bo sama niestety sie boje

And - no to juz wiesz co mialam namysli mowiac ze uwielbiam PePco :Wink: my sporo tam malej kupujemy i sobie tez tam pizamke bralam i mezowi bo dobra gatunkowo bawelne maja. poza tym maja tez w sprzedazy niektore rzeczy z kolekcji cherokee dla dzieciaczkow wiec mozna cos fajnego trafic no i ogolnie cenowo jest baaaaaardzo przystepnie. my tam kupujemy takze artykuly agd - tansze niz w sklepach w centrum no i ostatnio porownanie mialam z cenami tesco i carrefure i tam bylo drozej na takich duperelach.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja mezowi zabierac koszulek nie bede bo sam ma ich nie za duzo ;) ale za to mamie pozbierałam :D jakos przezyjemy ;) ja w sumie smigam w koszulkach bez rekawowo bo u nas jest upalnie :) dzisiaj tak slonko przygrzewalo ze myslalam ze nie wyrobie ze sie stopie jak masełko :D
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    W Wawie było też cieplutko ale za to teraz to chłodek niezły....
    Ja koszulki mam też jakieś przykrótkie ale kupiłam sobie dwie w ciuchlandzie itak na zmianę pomykam wiadomo ile to jeszcze potrwaa potem w worku nie będe chodzić....chyba :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A ja mam kilka krótkich sukieneczek letnich, więc zakładam spodenki rybaczki i sukieneczke jest mi luźno i przewiewnie a jak komuś się nie podoba niech nie patrzy :) u mnie upał straszny i jakoś trzeba się zaklimatyzować i przestawić na ciepłe chwile :)
    Co do Pepco - jest to nowootwarty sklep u nas i poszlam dziś bardziej z ciekawości, udało mi się tylko przejść przez dziecięce i jakos dziwnie znalazłam się ze szkrabami na zabawkach więc jak najszybciej uciekałam. Ale po wypłacie pójdę sama więc potrwa to ciut dłużej :)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a moje letnie sukieneczki co bym mogla ubrac na rybaczki nie pasuja albo w cycorach albo na brzuszku :P na szczescie jestesmy przy koncu ;) nie wiem co bym zrobila jakbym lato musila przelatac z brzusiem :P
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeApr 29th 2007
     permalink
    Kfiatuszku ja jedno lato przelatałam ( moj syn urodził sie 03.09 ) - koszmar, w dzień leżałam na łóżku pod wiatrakiem wieczorkiem dopiero chodziłam na spacerki i ta opuchlizna no nie zazdroszczę dziewczyną ktore rodzą po wakacjach :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 29th 2007 zmieniony
     permalink
    cos dla naszego kfiatuszka - Kubusiowej maniaczki
    http://www.allegro.pl/item190400433_cud_kolyska_4w1_kubus_puchatek_od_buybuybaby_.html tylko szkoda ze cena AZ taka
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    hehe AniuM ona jest piekna :)) juz dawno mialam ja na oku i czekam az beda rozdawac za darmo :D a co do mojej mani to jak dzidzia bedzie wieksza i wyrosnie z gondolki tak na wiosne to kupie jej taka spacerowke :P kolorki to ona ma boskie :D

--
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 29th 2007
     permalink
    Ja nie mam szans na położenie się pod wiatraczkiem :( zaprowadzić czy odebrać dzieci z przedszkola, a w lato nie zamknę ich ze soba w domu i jakiś spacer musi być bo komuś stanie się krzywda :D dzis nie miałam ochoty iść z nimi gdziekolwiek ale o 16 już miałam dość - roznosi ich energia i jak się nie wybiegają na podwórku to roznoszą mieszkanie. jakoś przeturlamy się przez lato i upały - musimy.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku widze ze lubujesz sie w blekitach :) ta s[pacerowka to hauck jest, prawda?? jakbys kupowala to sprawdz do jakiej wagi bo gdzies na jakims forum czytalam ze hauck maja wlasnie dziwnie z wagami dziecka dla ktorych wozek jest dostosowany tyle ze nie wiem czy to do konca prawda. ale ale ... zdecydowalas sie juz na roan'a?? widzialam na allegro uzywany "wypasiony"komplecik w stanie idealnym za bardzo male pieniazki i nie wiem czy bedziesz inwestowac w nowki czy moze byc tez taki - http://www.allegro.pl/item189589261_roan_marita_fotelik_adapter_parasolka_gwarancja.html />zerknij sobie bo jesli kupujesz wozek na pol roku to moze jest sens przyoszczedzic :)

licze ze dzisiaj jakos sie z mala na spacer moze poturlam i do sklepu dzieckowego dotre. musze dokupic butelke avent bo mam laktator a sie okazalo ze butelki po malej wcielo :confused: poza tym brakuje mi paru duperelkow do szpitala jeszcze a juz chce miec torbe na tip top spakowana
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeApr 30th 2007
     permalink
    No ja tez chcę dzisiaj się z domu wyturlać muszę coś na jutro na obiadek kupic i lodówka jakaś pusta....

Myślisz Aniu że do szpital wystarczą mi 4 pajacyki tyleż bodziaków i 2 czapeczki? Bo w tym najmniejszym rozmiarze mam tylko to reszta jest większa i nie wiem czy kupować jeszcze czy nie najgorsze że nie wiadomo jaka pogoda będzie :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg ja mysle ze spokojnie!!! w sziptalu z Gabrycha ja uzywalam nie pajacykow a spioszkow po prostu no i kaftanikow zamiast body ze wzgledu na pepek. kupujesz lapki niedrapki??? ja dzisiaj ide dokupic wlasnie niedrapki i najmniejsze z mozliwych czapeczek.
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Tak mam jedną parę niedrapek a mam pajacyki bo liczę że te kaftaniki batystowe kupie pod spód a jako nie to coś wymyślę może jakieś cieniutkie koszulki żeby tego pępuszka nie drażnić.
    Cały czas zastanawiam się jakie pieluchy na początek wybrać:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja odkad mi gin powiedzial ze maluch dosc duzy to jednak zrezygnowalam z kupowania 1-3kg i pozostane przy bella Happy newborn z wycietym pepkiem. mam paczke 20szt pampers 2-5kg od kolezanki i sis powiedziala ze jeszcze ida takie noworodkowe w paczce ale nie wiem ile sztuk wiec chwilowo sie wstrzymuje. ja osobiscie polecam te z wycietym pepuszkiem bo przynajmniej problem wywijania tak zeby nic sie nie wydostalo z glowy. z HAPPY belli, bylam bardzo zadowolona
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Wiesz co tylko pytałlam już w kilku sklepach i nie ma ich kurcze blade....

Izunię dzisiaj wypisują więc może do nas na forum wpadnie, maluchy jeszcze zostają w klinice. Buziaczki dla szkrabów :grouphug:
    --
  3.  permalink
    Magg- te z wyciętym pępolem sa w tesco w Piastowie za 27 zeta/ :)
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeApr 30th 2007 zmieniony
     permalink
    Ooooo to musze do Tesco na Gorczewskiej odwiedzić- dziekować! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a u nas w markecie bez zadnej promocji sa po 23.99 czyli taniej niz w hipermarketach nawet :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wynalazlam w koncu torby z posciela i skarpetkami tudzien malusienkimi bucikami... po malej mam z 30 par skarpetuniek z czego niektore to nawet nie byly razu zalozone bo ciagle metki maja!!! doslownie takie po 2cm sa!!! siedzialam przegladalam i sie wzruszalam a mala na to - mama to ja takie male nozki mialam??? toc chou chou (lalka) nosi wieksze!!! :tooth: smialam sie bo to kurcze prawda :) buciki tez sa takie maciupkie i przeslodziutkie ze och ach ech :)
    no ale nie znalazla sie torba z reczniczkami z kapturkiem wiec jesli sis mi nie wyslala to bede musiala kupic :confused:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    ja też miałam takie chyba 3 pary zupełnie nowe po synu reszte oddałam.....buuuuuu
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 30th 2007 zmieniony
     permalink
    Magg a ja wszystko magazynowalam. Planowalismy drugiego maluszka duuuuuzo szybciej niz sie udalo wiec w sumie tylko torbe rzeczy oddalam uczennicy co to w ciaze zaszla a z domu biednego... teraz wszystko pojdzie juz 'do zyda' chociaz pewnie z niektorymi rzeczami bedzie mi sie ciezko rozstac bo to kwestia sentymentu :)
    Magg - zresztas dobrze ze rozdawalas rzeczy po malym skoro teraz bedzie dziewuszka :D
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Wiesz w pewnym momencie straciłam nadzieje że będzie drugie dziecko i to był chyba mój taki gest rozpaczy- ja nie mogę niech komuś innemu się przyda! A teraz niespodziewanie siostra mi ze stanów pomoże więc nie ma tego złego....
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeMay 1st 2007
     permalink
    AniuM a ten wozek?? bardzo podobny do Marity i Bartatiny :P

http://www.allegro.pl/item188574617_hit_wozek_3_funk_focus_kol_2007_promocja_.html
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku tez go kiedys ogladalam ale z tego co pamietam cos tam mi nie pasowalo z gondola chyba z wymiarami ale nie jestem pewna no i z tego co pisalam do sprzedawcy to oni maja wozek tylko u siebie w czestochowie i w sprzedazy wysylkowej a w sklepach nie ma mozliwosci obejrzenia. waga podana jest z kolami z tworzywa a moim zdaniem (wlasciwie nawet bardziej wg meza hehe) kola z tworzywa i wahacze to nie jest dobre zestawienie i ze lepiej przy piankowych brac paski. i jeszcze cos cena w prawdzie o 200mniejsza od jedo ale jakos o tych wozkach sie nie wiele slyszy a z tego co czytalam to na jedo jeszcze nikt nie na rzekal, podobnie z roanem. ciekawe tez ile kosztuje fotelik do tego wozka pasujacy i jak wtedy to wychodzi cenowo. dla mnie najwiekszym minusem jest brak mozliwosci pomacania (m.in. sprawdzenia z jakiego materialu jest wykonany).
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    dla mnie wlasnie tez :P niekotre wozki sa ladne na zdjeciu a na zywo to blee albo odwrotnie :P niby jest tani i wogole ale hmmm roan ma chyba ladniejsza gondolke nie ?? taka bardziej okragła :) bartatina tak samo :P na allegro tych focusow jest troche mało nie to co jedo czy roan :P mojej mamie sie podoba :D qrcze juz sie nie moge doczekac az pojde do sklepu zamowie wozek i bede miala swiety spokoj :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku niby jest mozliwosc odeslania wozka w ciagu 10dni jesli nie spelni twoich oczekiwan ale mnie akurat by to nie satysfakcjonowalo. jestem zbyt upierdliwa :) gondolka w maricie i bartatinie tez mi sie bardziej podoba, sa mniej toporne no i przez wiele osob sprawdzone. wole dolozyc te 200-300zl i miec wozek ktory spelni i moje oczekiwania i pozniej uda mi sie jeszcze w dobrej cenie sprzedac. no i co najwazniejsze i jedo i roana idzie obejrzec w sklepie i jakos bardziej do mnie przemawia znana firma nawet w wypadku TFU TFU TFU reklamacji, chyba wiesz co mam na mysli
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.