Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

moja też wrześniowa (27.09) i używałam wyłącznie cieplejszych zestawów no ale to zależy jeszcze jaką temperaturę ma się w domu bo u nas 21st a w miejscu gdzie spała to 18st
--
nie używałam żadnego spirytusu ni oktaniseptów :>
--
Podała nawet statystyki, że pod względem częstotliwości kąpieli na 1. miejscu są Rosjanie (codziennie) na 2. Polacy (co kilka dni).
Natomiast jeśli nie ma takiej potrzeby to pewnie można się skupić na przemyciu najbardziej strategicznych miejsc ciała zamiast kąpieli.

Ja to tylko PENNY'ową Nadię widziałam w kąpielowej akcji, a potem, dzięki znajomości spod jej wykresu, nabyłam własny sprzęt od KasiTasi i czeka na Użytkownika. Póki co - sprawdza się świetnie do wynoszenia prania na balkon.

bo pojemnik na zabawki z ikei był mały. No i teraz hulaj dusza, pływają zabawki, konewka non stop w użyciu i w ogóle fun na całego. Kąpiemy w niej, bo jakoś nie mogliśmy się rozstać z wiadrem i wciąż "zapominałam" kupić wanienki, no ale w końcu zrobiliśy z tego pojemnika użytek i nadaje się doskonale :) 

ja to jakas staroswiecka jestem
juz widze reakcje mojej mamy jakbym Pole do takiego wiaderka wsadzila
Zostalam przy tradycyjnych kapielach z tym ,ze teraz procz zwyklej standardowej pozwolilam sobie dodatkowo na mini wanienke , w tej standarowej doslownie moje cory ginely wiec pomyslalam ,ze ta mniejsza na poczatek to niezly pomysl a i nawet wygodnie ja przeniesc szczegolnie jak bede po nacieciu krocza ,a zapewne 3 raz tez mnie natna choc bym nie chciala