Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A na mojego synka zielony linomag od początku nie działa.
U nas też, ani bepanthen, mąka ziemniaczana, alantany ...tylko sudocrem. Teraz używam go profilaktycznie.
Jesli chodzi o Tosie ja wyczulam na zakupy w sklepie stacjonarnym.
Ja mialam nieprzyjemna niespodzianke przy kasie, gdy zostalam poinformowana, ze w zwiazku z tym, ze chce zaplacic karta, cena produktu wzrasta o 10%. Oczywiscie nigdzie w sklepie taka informacja nie byla umieszczona.
A u nas sudocrem nie pomagał i podobno profilaktycznie nie powinno się go używać. Tylko przy wyjątkowych odparzeniach.
my już dobry miesiąc smarujemy (sudocremem lub tormentiolem) tylko jak zrobi się czerwona :)
Ja zrezygnowałam z kosza, bo stwierdziłam, że będę używać budki gondolki. Ma funkcję bujania więc luz.
Ja zrezygnowałam z kosza, bo stwierdziłam, że będę używać budki gondolki. Ma funkcję bujania więc luz.
Moje dziecko nie ma problemu z zasypianiem i jak już zaśnie to jej wszystko jedno czy jest bujana, noszona czy nie, przeważnie odkładam ją wtedy po prostu do łóżka, czasami do bujaczki. Jednak nic nie zastąpi ramion mamy i noszenia. ja jak uspokoiłam malutką to wkładałam i ładnie mi spała