Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

!

ani łóżeczka nie zdąrzyłam odebrać hihihihi jakieś zchizy łapię. Ale pamiętam że syn też mi się śnił jak miałam jakiś trudny okres będąc z nim w ciąży albo jak się o niego martwilam jakby chciał mi powiedzieć -"Mamusiu u mnie wszystko gra bez stresu..." Teraz te wody płodowe mnie gnębią ale dziś usg więc się dowiem wszystkiego aż mnie nosi z ciekawości a to dopiero na 19.20.....

albo jeszcze bardziej :) teraz tylko czekamy na nie, niech rośnie i nabiera sił jak najdłużej... Z coraz większym optymizmem wierzę że będziemy je mieć...

co do wozka kupowanego pod plec ja na poczatku tez tak myslalam ale stwierdzilam ze kupie unisex bo bedzie latwiej sprzedac, wiem podejscie materialistyczne ale coooooz.... myslalam o czerwonym ale corka powiedziala ze nie ma mowy i z czerownym na spacery chodzila nie bedzie wiec sie zdecydowalismy na taki:
!

a najwięcej na maluszka. Papierki na zasiłki urzędowe napewno poskładam bo nic nie tracę, poza tym "państwo" nie dało mi na zadne z 3 dzieci więc może na 4 da :D A jak nie płakać nie będę 

jak macie sprawdzony linomag to napiszcie ktory, a no i jak z jego wydajnoscia??? bo sudocrem to predzej mu sie data waznosci skonczy niz go sie zuzyje :P