Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja będę kupować CLEANOZ EASY ASPIRATOR
ja mojemu chrześniakowi kupiłam tą maskotkę z bijącym sercem, moja kuzynka była zadowolona, mówiła żę Jaś lepiej zasypiał, teraz też chcemy kupić tą zabawką dla naszego bąka (ma to być prezent od starszej siostry, ona wybierze model) chyba że polecacie coś lepszego, jestem otwarta
taką
bardzo ciekawy uspokajacz....pomysle nad tym bo to dobra rzecz i fajnie jak maluch leży w łóżeczku i cos tam po suficie sobie lata Tadek dostał od mojej mamy ostatnio Pingwina Uspokajacza". Może to przypadek, ale dziecko zasnęło po raz pierwszy po prostu odłożone do łóżeczka Muszę przyznać, że dźwięki natury i te melodie i na mnie działają kojąco.--
to dobry pomysł my dokładnie tak zrobiliśmy.Kupilismy łóżeczko bo wiedzieliśmy że chcemy mieć szybko drugą dzidzie ,więc zanim dziecko się urodzi to Nikola będzie spała jeszcze w łóżeczku a około 8 mies.bedziemy chcieli jej urządzić nowy pokoik z nowym łóżkiem a łóżeczko i inne rzeczy już przygotować dla nowego bobaska Ja początkowo chciałam kupić większe, aby można było je przekształcić w łóżko i żeby dłużej posłużyło. A mąż powiedział, że lepiej kupić zwykłe łóżeczko, ono posłuży później drugiemu dziecku, a córci kupimy wtedy łóżko większe, bo jak drugie się pojawi to i tak będzie trzeba łóżeczko kupić. Więc ja mam 120x60 :-)
Ja początkowo chciałam kupić większe, aby można było je przekształcić w łóżko i żeby dłużej posłużyło. A mąż powiedział, że lepiej kupić zwykłe łóżeczko, ono posłuży później drugiemu dziecku, a córci kupimy wtedy łóżko większe, bo jak drugie się pojawi to i tak będzie trzeba łóżeczko kupić. Więc ja mam 120x60 :-)
Dziewczyny jak mogę Was poprosić o polecenie termometru, wiem że pewnie już ten temet się pojawił ale byłabym wdzięczna jak wyraziłybyście swoje zdanie.
--
ja będę kupować termometr MEDISANA.
Tutaj kiedyś dziewczyny omawiały ten temat i własnie kilka polecało ten własnie. Obe