Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A nie cisnęły Cię gumki w rękawkach?
night śliczna taka seksi, bałabym się ją nosić przy mężu w połogu, przecież 6 tyg trzeba wytrzymać, biedny by się męczył
To ja mam taką koszulkę do porodu i do karmienia. Przeszła juz dwie rodzące, za każdym razem doprana w 100%, kolor się nie spiera o dziwo, przeszła karmienie Krasnalowe i teraz będzie koszulką do porodu Ptysia i karmienia :) Mogę polecić w stu procentach, warta każdej złotówki.
Ja sie tak naczytałam o tych nieprzyjemnych zapachach i pleśnieniu tych materacy że wolałam nie ryzykować.
w instrukcji tego naszego materaca lateksowego jest opcja że można go wyprać.
Treść doklejona: 21.08.13 10:51
Sony85: Ja sie tak naczytałam o tych nieprzyjemnych zapachach i pleśnieniu tych materacy że wolałam nie ryzykować.
Sony, te materaca gryka-kokos tak pleśnieją?
Treść doklejona: 21.08.13 10:52
Sony85: w instrukcji tego naszego materaca lateksowego jest opcja że można go wyprać.
Ale w nim się pierze nie sam materac, a chyba pokrowiec, dobrze kojarzę?
A nie cisnęły Cię gumki w rękawkach? Ja mam dosyć solidne ramiona i boję się, że mogłaby cisnąć...
Mi najbardziej spodobała się koszula The Fragile (czerwona). Sliczna, taka kobieca! Na razie zajmuje nr 1 na mojej liście. Ale nie do porodu, ale raczej po porodzie i później w domu do karmienia.
Kacha ja mam taki, taki i taki stanik z Alles. Naprawdę polecam! Są wygodne i ładne. Rozmiar dopasowałam wg tabeli na stronie producenta i pasują idealnie. I co ważne kurier przyjechał na drugi dzień po zamówieniu.
ja mam taki, taki i taki stanik z Alles. Naprawdę polecam! Są wygodne i ładne. Rozmiar dopasowałam wg tabeli na stronie producenta i pasują idealnie. I co ważne kurier przyjechał na drugi dzień po zamówieniu.
Frag ja mam taką i okropnie mnie cisnęła bo jestem grubasek i miałam ją na sobie może 2 razy no i czółam się jak wieloryb tą Twoją już sobie zapisałam na 2 ciąże na 10000000%%%%% się w nią zaopatrzę:)
A ja poważnie się nad nią zastanawiam właśnie do porodu. Ma zatrzaski/guziki (no właśnie, co ona ma?) od góry do dołu i to jest fajne. Z łatwością nakarmisz, bez problemu Cię oporządzą , jest jak zrobić miejsce dla maluszka przy pierwszym kontakcie skóra do skóry i nie jest się skrępowaną sukienczyną zadartą do góry Przy ostatnim porodzie koszula mnie wkurzała i nie czułam się komfortowo zaraz po. Po obu porodach też doprało mi się wszystko pięknie, więc myślę, że i tym razem będzie ok
ziewczyny ile wydalyscie na wyprawke
Własnie ja dlatego drugą kupiłam, bo jest po prostu przemyślana pod każdym kątem - ukryje ogromny nawet brzuch, ogromne piersi, nic się nie rozłazi,
zobaczyłam ten komentarz i mimo że już dawno wyprawkę robiłam i w tym wątku sto lat mnie nie było to podzielę się moimi wyliczeniami :DNotowałam wszystko 9 845,18 rok 2010
my rok temu szarpnęliśmy się 6,5 tysiącami na sama wyprawke dla dziecka nie wliczając w to moje rzeczy do szpitala itp.