Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pytanie "ile wydałyście na wyprawkę" to chyba najgłupsze pytanie jakie można zadać na tym wątku (choć podobno nie ma głupich pytań)
Sama zadałam takie pytanie jakiś czas temu i nie czuję, że zadałam najgłupsze pytanie.
Kissku, my czegoś takiego nie mieliśmy i w sumie uważam że to zbędny wydatek.
Zeby dziecko nie leżało całkiem na płasko można pod materacyk z jednej strony dać kocyk, książke czy cokolwiek innego byleby powstała równia pochyła
U nas w sumie przez długi czas taka pozycja to był standar ze wzgledu na.. poraz kolejny ulewanie
hopelight 1 godzinę temu Cytuj 1 Oooo Oooo :) Eeee :( Zgłoś do moderacji permalink
Kachaw ubiegłaś mnie, bo miałam właśnie napisać, że pytanie "ile wydałyście na wyprawkę" to chyba najgłupsze pytanie jakie można zadać na tym wątku (choć podobno nie ma głupich pytań). To tak jakby zapytać się po kolei każdego ile wydałeś na dom czy samochód? a przecież jedni mają mieszkanie 25 m2 inni wille z basenem 500m2 ;) itp.
Poza tym dużo też zależy czy do pierwsze dziecko czy kolejne, czy mamy rodzinę, znajomych, którzy nas obdarowują np. zabawkami, ciuszkami itp. czy nie.
Nie ma idealnej kwoty wyprawkowej. Każdy wydaje taką sumę na jaką go stać.
Oooo od: eveke
Trochę musi, wiem, wiem Chcodzi mi o to, czy wyraźnie jest sukienkowata? Nie wiem, jak to inaczej wytłumaczyć?
Frag, masz krótki czy dłuższy rękaw?
akirku zapytam z ciekawości jaki masz termometr?
Dziewczyny, a poduszkę klin kupowałyście, aby dziecko całkiem na płasko nie leżało?
avent naturals tez sa mięciutkie takie jak tommee tippe :)