Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

,

Potem w razie w kupię i będę wiedziała, jak to rozgryźć.

Jedna i druga dobra biedronko. Kwestia indywidualnych wyborów

,
eveke a czemu tak szybko się pozbywacie tej kołyski ?? mała już się podnosi?? Pytam bo miałam identyczna :) I Maryska spała w niej przez pełne 7 m-cy :) z czasem ja obnizylismy tylko :) póki nie ciagneła się do klekania było zupełnie bezpiecznie :)

kobietki ciekawych rzeczy można się tu od was dowiedzieć...dobrze że jesteście:))
. Wyprawki jeszcze nie kompletuję, ale znalazłam tu mnóstwo cennych wskazówek i mam piękne notatki
. Później tylko z listą do sklepów i zakupy zrobione.znalazłam tu mnóstwo cennych wskazówek i mam piękne notatki.--
"Zimowe" mamusie, ciekawy mnie jak przygotować wózek na spacer dziecku urodzonemu na przełomie stycznia/lutego. Poduszka+kołderka+koc czy ciepły śpiworek+koc czy jeszcze inaczej? Wiem, że na pewno zależy to od pogody, temperatury itp., ale podzielcie się proszę doświadczeniem.
Ja planuje cos w tym stylu,zamiast zsuwającego koca
no wlasnie taki mi sie podoba

Teraz ze świadomością, że to może juz ostatni raz, planuję zakupy inaczej. Na początek trzeba mieć dla malucha coś wyjściowego i tu juz się nacieszyłam kupowaniem maleńkich ubranek
Nie muszę kupować łóżeczka, materaca, pościeli na zmianę itp., więc... Upatrzyłam ładne rożki, z czego jeden sporo droższy i właśnie z wkładem. Dzięki za oświecenie. Podejrzewam, że też wyjęłabym go bardzo szybko.
Ewentualnie te wzory, które juz znam, żadnych nowości. Wybrałam. Niby ładnie wyglądały. Inne niż wszystkie. Wczoraj przyszły. Krzywe, wzorek po jednej stronie i tak zrobiony, że to po prostu razi. Do tego jakość tetry...dyskusyjna. Dobrze, że nie kupiłam ich dużo. Czekam jeszcze na białe i już się boję. Niby produkt polski, ale po wpadce mam wątpliwości co do ich jakości 

sardynka - pieluszki piękne! ale ceny powalające... chyba troche szkoda pieniędzy na tak drogie pieluchy, które będą służyć do wycierania i ulewania.
a kupiłam jeden rożek usztywniany na początek, żeby ktoś kto nie ma doświadczenia z malutkimi dziećmi (np.Teść) nie bał się wziąć Małego na ręce. A później taki wkład można wyjąć.
Dlatego do wycierania itp. mam zwykłe najtańsze białe tetry (chociaż Misiek nie ulewający, więc służą głównie do wycierania śliny :p), a ten zestaw pieluszek służy mi bardziej wyjściowo
a wprawy się nie obawiaj, od pierwszego dnia będziesz potrafiła wszystko
Nie sądzę, byś się bała brać na ręce własne maleństwo. Strach szybko zniknie
Chociaż dla komfortu psychicznego i coby mąż nie miał wymówki
(często faceci się boją bardziej od nas, a potem maja świetną wymówkę, żeby nie opiekować się dzieckiem od początku i tracą cudowny kontakt z maluchem) dobrze mieć nieco sztywniejszy rożek. Jeśli kupiłaś, to na pewno wykorzystacie. Jeśli nie, to na pewno dasz radę ze zwykłym.
Ultramarine jest piękny
a indio to klasa sama w sobie.