Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jedna i druga dobra biedronko. Kwestia indywidualnych wyborów
eveke a czemu tak szybko się pozbywacie tej kołyski ?? mała już się podnosi?? Pytam bo miałam identyczna :) I Maryska spała w niej przez pełne 7 m-cy :) z czasem ja obnizylismy tylko :) póki nie ciagneła się do klekania było zupełnie bezpiecznie :)
kobietki ciekawych rzeczy można się tu od was dowiedzieć...dobrze że jesteście:))
znalazłam tu mnóstwo cennych wskazówek i mam piękne notatki.--
"Zimowe" mamusie, ciekawy mnie jak przygotować wózek na spacer dziecku urodzonemu na przełomie stycznia/lutego. Poduszka+kołderka+koc czy ciepły śpiworek+koc czy jeszcze inaczej? Wiem, że na pewno zależy to od pogody, temperatury itp., ale podzielcie się proszę doświadczeniem.
Ja planuje cos w tym stylu,zamiast zsuwającego koca
sardynka - pieluszki piękne! ale ceny powalające... chyba troche szkoda pieniędzy na tak drogie pieluchy, które będą służyć do wycierania i ulewania.
a kupiłam jeden rożek usztywniany na początek, żeby ktoś kto nie ma doświadczenia z malutkimi dziećmi (np.Teść) nie bał się wziąć Małego na ręce. A później taki wkład można wyjąć.
Dlatego do wycierania itp. mam zwykłe najtańsze białe tetry (chociaż Misiek nie ulewający, więc służą głównie do wycierania śliny :p), a ten zestaw pieluszek służy mi bardziej wyjściowo