Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja polecam coś dla mam - fajny, ciepły szlafrok
fajny ten szlafrok ale do szpitala raczej za ciepły
ja mam dosc sporo.56 ok 7 par,62 ok 10par.ale moja mała urodzi się w 38tc więc spodziewam sie ze bedzie miec max 3000-3400g Ile miałyście bodziaków i pajacy na 56 i 62 dla maluchów?
mam dresiki dwie pary i sweterków też troszkę ,będzie zima więc sie przyda coś ciepłego Czy młałyscie rajstopki, dresiki, portki, sweterki - że tak powiem wyjściowe ubrania? W jakich ilościach?
stawiam raczej na spodenki i skarpetki, półśpiochy, pajace. Mam spodenki dresowe, bawełniane, jansowe, bluzeczki, body z krótkim i długim rękawem, pajace, rampersy, bluzy dresowe
przy małej dwójce plus wielorazowe pieluchy to i tak pewnie pranie będzie codziennie
Planujesz pieluchowac wielo od poczatku?
A Emilka już nocnikowa czy pieluchowa jeszcze?
Pytam w chłopięcej sprawie Ile miałyście bodziaków i pajacy na 56 i 62 dla maluchów? Czy młałyscie rajstopki, dresiki, portki, sweterki - że tak powiem wyjściowe ubrania? W jakich ilościach? Trzeba mi porównania. Przeglądam rzeczy, które mam i chyba będę się musiała rozejrzeć jeszcze
Zamierzacie dzieci "ubierać" na dzień: spdenki, sweterki? Czy tylko w piżamach - pajacach będą śmigały?
to są ubranka po Jasiu i po synku mojej przyjaciółki, jedyne nówki to te czarno - białe z H&M
polowy tych ubranek nie zdazysz zalozyc Malej
Mi Jasiek bardzo ulewał to było wręcz chlustanie i musiałam go w kółko przebierać